پاسخ : میزبانی وب پر بازدید | درایو های ssd | وب سرور لایت اسپید | کلود لینوکس| موقعیت هلند - آمریکا - ماه اول با 90% تخفیف
سلام لطفا چنتا سایت که میزبانی آن روی سرورهای هلند است را به من میدهید چک کنم چون سایت شما که سرعت لودش عالیه
پاسخ : میزبانی وب پر بازدید | درایو های ssd | وب سرور لایت اسپید | کلود لینوکس| موقعیت هلند - آمریکا - ماه اول با 90% تخفیف
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
enigma211
سلام لطفا چنتا سایت که میزبانی آن روی سرورهای هلند است را به من میدهید چک کنم چون سایت شما که سرعت لودش عالیه
سلام . خدمتتون پ.خ شد عزیز .
البته سایت خودمون هم روی یکی از سرور های هلندمون هست .
آسیا سازان خیلی سریع شناسایی و باز میشه علتش چیه دلیل تفاوت شما با مثلا پارس پک
رو پارس پک هست هم رو ایرانش هم رو سرورهای خارجی بشدت دیر و کند باز میشه
اما اسیا سازان حدودا در حد هاست دل سریع باز میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
enigma211
آسیا سازان خیلی سریع شناسایی و باز میشه علتش چیه دلیل تفاوت شما با مثلا پارس پک
رو پارس پک هست هم رو ایرانش هم رو سرورهای خارجی بشدت دیر و کند باز میشه
اما اسیا سازان حدودا در حد هاست دل سریع باز میشه
استفاده از وب سرور لایت اسپید همراه با درایو های ssd با کلود لینوکس در مقابل یک کانفیگ حرفه باعث این مورد شده که کیفیت هاست ها به شدت بالا بره و سایت هایی با رتبه الکسای زیره 1000 ایران رو میزبان باشیم .
اگر سوالی هست خوشحال میشم خدمتتون پاسخ بدم .
یک سرویس هاست ازشون داریم.
3 ماهه 1 دقیقه هم داون نشده. کارشون واقعا خوبه
سلام
میخواستم ببینم این محدودیت پهنای باندی که وجود داره رو میشه برداشت یا بیشترش کرد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EmpireWorld
سلام
میخواستم ببینم این محدودیت پهنای باندی که وجود داره رو میشه برداشت یا بیشترش کرد؟
سلام شب بخير .
بله موردى نداره و امكان افزايش داره در صورتى كه مصرف بالا بره