یعنی فقط اپن کارت نصب کنید.همین!
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی فقط اپن کارت نصب کنید.همین!
با سلام مجدد
من اپن کارت نصب کردم حالا میخوام ی خورده تو کدهاش دست ببرم این امکان وجود داره یا نه .
با تشکر
Sent from my HTC Desire 820s dual sim using Tapatalk
وردپرس بهتر از همه هست وردپرس بیشتر اوقات از طریق افزونه ها قابل نفوذ میشه که باید دقت کرد در نصب افزونه البته می توان به وردپرس بیشتر از آن چه که هست امنیت داد
مثال :
انتقال فایل کانفیگ به بیرون از هاست
محدود کردن آی پی به پوشه ادمین
از بین بردن صفحه های خطا و ریدایرکت کردن آن به صفحه اصلی و ........
البته بنده با سیستم اپن کارت کار نکردم که ببینم چه شکلی هست ولی وردپرس رو پیشنهاد می کنم
سلام وردپرس خیلی کارا میشه باهاش انجام داد توی سئو هم خیلی خوب عمل میکنه باید باگ هاش گرفته بشه و همیشه اپدیت باشه
سلام
من اپن کارت نصب کردم میخواستم بدونم اگر بخوام یک ستون جدید یا ساید بار در سمت چپ ایجاد کنم چه کاری باید انجام دهم .
و سوال دیگم اینه که میشه اندازه تمام بلوک ها مانند فوتر سایت را تغییر داد یا اینکه محدودیت دارد
با تشکر
Sent from my HTC Desire 820s dual sim using Tapatalk
من وردپرس و پلاگین Woocommerce رو پیشنهاد میکنم . در خصوص امنیت هم به دلیل انعطاف بالای وردپرس میتونید از یک متخصص برنامه نویسی وب (php) بخواید که امنیت رو بالا تر ببره!
بله هم از طریق فایل منیجر میتونید در پوشه پلاگین آپلود کنید و هم از داخل cms
معایب سیستم های اپن سورس و رایگان:
پايه سيستم مديريت محتوا رايگان است اما هزينه هاي پنهان فراواني وجود دارد از جمله توسعه، پشتيباني، نگهداري و به روز رساني
عدم وجود تيم پشتيباني متعهد و داراي قرارداد رسمي
امکانات بسيار کمتر نسبت به سيستم هاي تجاري
کد نرم افزار در دسترس عموم مي باشد و مشکلات امنيتي آن به سرعت در اختيار نفوذگران قرار مي گيرد
در عوض سیستم های مدیریت فروشگاه تجاری:
آزمايش شده و قابل اطمينان تر همراه با امکانات بسيار بيشتر
توليدکننده تمام مسئوليت هاي نصب و راه اندازي اوليه را به عهده مي گيرد
به روز رساني و ارتقاء نرم افزار توسط توليدکننده انجام مي شود
ارائه روش هاي آموزشي مناسب توسط توليدکننده
magento
سلام
نظر شخصی من پرستا یا woocommerce هستش.. پرستا به علت افزونه های بسیار زیادی که دارد محبوبیت بالایی دارد و woocommerce هم چون ووردپرس هستش راحتی بهتری دارد.
برای woocommerce هم میتونید از راهنمای نصب زیر استفاده کنید:
http://support.iranhost.com/kb/a1265/woocommerce-.aspx