پاسخ : فروش سرور مجازی ارزان=کیفیت را گران نخرید, فروش سرور آلمان||سرور فرانسه||سرور آمریکا پورت تمامی سرور ها 1 گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
davidjonz2005
منم یه بار از این شرکت وی پی اس گرفتم کارم هم ساخت **** پراکسی برا باز کردن سایتی مثل nvidia بود و اخرین برنامه ای هم که نصب کرده بودم مال یه هفته پیش بود اصلا همین جوری بی دلیل سرور خاموش شد بعد هم که بهشون گفتم اونا گفتن باید 5000 تومن بدی که باز سیستم عامل نصب کنیم خوشم نیومد دیگه تمدید نکردم
سلام دوست عزیز بعضی وقتا سیستم عامل ها توسط کاربران خراب میشن یا ویروسی میشن که نیاز به تعویض مجدد داره ما که نمیایم سیستم عامل شما را از عمد خاموش کنیم و بخواهیم 5 تومان هزینه بگیریم 5 تومان پول به دردسر تعویض سیستم عامل نمی ارزه ک ما بخاطر اون میزان هزینه ناچیز بخواهیم خودمونو تو درد سر بیندازیم
موفق باشید
پاسخ : فروش سرور مجازی ارزان=کیفیت را گران نخرید, فروش سرور آلمان||سرور فرانسه||سرور آمریکا پورت تمامی سرور ها 1 گیگ
دوستان من چند ماهی هست با ایشون کار میکنم متاسفانه ایشون نه از پشتیبانی و نه از لحاظ کیفیت و ... تائین نمیشه فقط جنبه اطلاع رسانی بود چون در این پست قبلا تائید کرده بودم حرفم را پس گرفتم