پاسخ : سرور مجازی با ظرفیت هاردبالا
با سلام،
از هتزنر المان با پینگ پایین به ایران در خدمت هستیم:
رم: 2 گیگ
سی پی یو: یک هسته core i7 3770 جزو 10 سی پی یو برتر دنیا
پهنای باند: 8 ترابایت
پورت: 1 گیگابیت
هارد: 500 گیگ Enterprise با کیفیت
قیمت ماهیانه: 38500 تومان
جهت خرید پیام خصوصی بدید یا اینکه در سایت تیکت بزنید:
www.pazis.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mparvin
سلام خدمت دوستان
سرورمجازی برای Fileserver میخواهم ، اگر ایران باشه بهتره ، فقط بیشتراز cpu و ram برام هاردبا ظرفیت بالا مهم هست.
حداقل ظرفیتی که میخوام هم 200 گیگ هست.
لطفا پیشنهاداتتون رو بفرمایید
ممنونم
سلام .
سرور مذکور از فرانسه موجود می باشد :
سی پی یو : 8 هسته
رم : 8 گیگ
هارد : 800 گیگ
کانفینگ کامل برای دانلود .
ماهیانه 80000 تومان .
با رم 4 و هارد 400 گیگ ماهیانه 50000 تومان .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mparvin
سلام خدمت دوستان
سرورمجازی برای Fileserver میخواهم ، اگر ایران باشه بهتره ، فقط بیشتراز cpu و ram برام هاردبا ظرفیت بالا مهم هست.
حداقل ظرفیتی که میخوام هم 200 گیگ هست.
لطفا پیشنهاداتتون رو بفرمایید
ممنونم
با سلام و احترام
علت عمده تفاوت در قیمت فروشندگان (مجازی سازی با منابع اختصاصی و اشتراکی)
متاسفانه امروزه از مجازی ساز خوب vmware استفاده نادرست می شود بیشتر کاربران سرورر مجازی را از این نوع تهیه میکنند : در این مجازی ساز دست فروشنده برای دستکاری پشت پرده خیلی باز است و میتوان بدون تغییر در ظاهر منابع در پشت پرده منابع را دستکاری کنند بطور مثال میتوان رم 4 گیگ را به 512 و حتی کمتر و بیشتر و کلاک سی پی یو مانند ادعای اختصاص 4 هسته سی پی یو را به 200 مگاهرتز و سرعت هارد و دیگر منابع را لیمیت کرد و خریدار فکر میکند سرور رم 4 گیگ و 4 هسته سی پی یو را به قیمت رم 512 دیگری خریده اما در واقع خبر دیگری است.
ما نمیگوییم همه اینکار را میکنند اما متاسفانه بسیاز زیاد این کار را میکنند .
مجاری سازهای مورد استفاده سرور استار
ما برای مجازی سازی از 2 مجازی ساز قدرتمند OpenVZ - KVM استفاده میکنیم.
در این نوع مجازی سازها سرورها با منابع اختصاصی مجازی سازی میشوند و این مجازی سازها با استفاده از حد اکثر توان سخت افزار و مصرف حداقل منابع کارایی و بازدهی بسیار بالایی دارند.
بطور مثال اگر با منابع سخت افزاری مشابه از دو مجازی ساز vmware و OpenVZ استفاده کنیم سروی که با vmware مجاری سازی شده در 10 ثانیه ریبوت شود با همان سحت افزار سروری که با OpenVZ مجاری سازی شود در 4 ثانیه ریبوت میشود.
اگر نیاز به کیفیت بالا داربد از مای لوک آلمان در خدمتیم
DDos Protection +
مجازی ساز با منابع اختصاصی KVM
سرور نبمه اختصاصی
پورت 1000 نامحدود گارانتی شده
هارد 400
رم 2 گیگ
سی پی یو 2 هسته 4600 مگاهرتز
با تخفبف ویژه ماه اول 22.000 تومان
با 50% تخفیف ماهیانه 32.000 تومان
جهت سفارش تیکت ارسال کنید
شرکت سرور پردازان برتر شمال به شماره ثبت 2681 و شناسه ملی 14003107133 با بیش از 5 سال سابقه
09119911015
09367538281
Yahoo ID: info.serverstar
Telegram: @serverstar
Line: serverstar.ir
Viber: 09367538281
نمونه محیط کنترل پنل سرور
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...8%A7-panel-png
سلام
از تمامی دوستانی که آفرهاشون رو قرار دادن ممنونم
متاسفانه دسترسی فایل سرور بنده که در انگلستان قرار داشت توسط شرکت ارائه دهنده سرور بلاک شده و علت هم به نظر میرسه قانون کپی رایت باشه
فایل ها مربوط به سایت اشتراک ویدیو لنزبین بوده و هیچ بک آپی ازشون نداشتم.
حالا منتظر هستم تا جواب قطعی بگیرم از این شرکت و ببینم که اجازه دسترسی به فایل ها رو مجددا میدن که بتونم منتقل کنم یا خیر
پیشنهادها و آفرهای شما دوستان هم ازنظر قیمت و هم از نظر فضای موردنیاز نیز بسیار خوب و عالی بود ، اولویت رو با سرورهای ایران گذاشتم چون نمیخوام دوباره این اتفاق بیوفته
دوستانی هم که لطف کردن پیغام خصوصی دادن ، متاسفانه چون فعالیت تو وب هاستینگ تاک نداشتم امکان پاسخ دادن به پیغام خصوصی رو ندارم.
باز هم از همه دوستان تشکر میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mparvin
سلام
از تمامی دوستانی که آفرهاشون رو قرار دادن ممنونم
متاسفانه دسترسی فایل سرور بنده که در انگلستان قرار داشت توسط شرکت ارائه دهنده سرور بلاک شده و علت هم به نظر میرسه قانون کپی رایت باشه
فایل ها مربوط به سایت اشتراک ویدیو لنزبین بوده و هیچ بک آپی ازشون نداشتم.
حالا منتظر هستم تا جواب قطعی بگیرم از این شرکت و ببینم که اجازه دسترسی به فایل ها رو مجددا میدن که بتونم منتقل کنم یا خیر
پیشنهادها و آفرهای شما دوستان هم ازنظر قیمت و هم از نظر فضای موردنیاز نیز بسیار خوب و عالی بود ، اولویت رو با سرورهای ایران گذاشتم چون نمیخوام دوباره این اتفاق بیوفته
دوستانی هم که لطف کردن پیغام خصوصی دادن ، متاسفانه چون فعالیت تو وب هاستینگ تاک نداشتم امکان پاسخ دادن به پیغام خصوصی رو ندارم.
باز هم از همه دوستان تشکر میکنم
هیچ وقت از پیام خصوصی ها خرید نکنید !
کسی که شفاف کار کنه و مشکلی و موردی نداشته باشه آفر پنهانی نمیده !!
موفق باشید