احتمالا مشکل به صورت سراسری هستش لطفا کسایی که از isp های اسیاتک و مکس نت اینا استفاده میکنند هم مطرح کنن بیبنیم مشکل از های وب هستش یا کلی هستش
نمایش نسخه قابل چاپ
احتمالا مشکل به صورت سراسری هستش لطفا کسایی که از isp های اسیاتک و مکس نت اینا استفاده میکنند هم مطرح کنن بیبنیم مشکل از های وب هستش یا کلی هستش
سلام
مخابرات قزوین معمولا نسبت به دیگر آی اس پی ها کمتر درگیر مشکلات سراسری میشه از پریروز برای اکثر سایت ها ارور 404 میده.
مشکل اصلی از زیر ساخت هست و از چند هفته پیش شروع شده و این چند روز به اوج خودش رسیده ولی چرا مشکل رو حل نمی کنند جای سواله!
هیچ کدوم از دوستان در حالت bridge تست کردند ؟؟؟
مردم موش آزمایشگاهی هستن. اینترنت هم اسباب بازیه... میخوای بخوا نمیخوای نخواه... اینه برخورده سازمان های دولتی! البته این تاپیک برای ببرسی دقیق این مشکل ایجاد شده وگرنه حررررف زیاده
فعلا میتونید از چیزشکن استفاده کنید تا ببینیم کی درست میشه!
- - - Updated - - -
الان خواستم وارد سایت Tabnak.ir بشم که سرورش داخل ایرانه که ارور connection was reset داد!
حتی سایت webhostingtalk رو هم نتونستمبدون چیزشکن وارد بشم
مشکلات اخیر های وب متاسفانه همه گیر شده است این مشکلات شامل:
1- ping time بالا نسبت به بقیه شرکت ها (اکثرا پینگ بالای 200 میباشد به مثلا ایپی آلمان)
2- قطعی های کوچک روزانه که باعث اختلال در کار میشه و اخیرا زیاد شده و باعث عدم stabllity در کار شده است
3- مشکل connection was reset و باز کردن گاها سایت ها که باید دهها بار ریفرش شود تا باز شود که حتی با ساعت ها بررسی پشتیبان های وب مشکل حل نشد
تنها حسن های وب ترافیک ارزان در بسته های فشفشه میباشد حسن دیگری ندیدم
سلام بچه ها ببخشید تاپیک 4 ماه پیش رو بالا میارم ولی خدایی این مشکل The connection was reset رو اعصاب منه الا 10 روز شایدم بیشتره که این مشکل گریبان گیر من شده سایت اصلا باز نمیشه بعضی سایت ها زود باز میشه بعضی سایت ها رو باید چندین بار رفرش کنی باز شه بعضی وقتا هم با رفرشم باز نمیشه همه کار کردم حل نشد به غیر از شیلتر شکن راه دیگه ای هست که این مشکل رو کاملا ریشه کن کرد به پشتبانی زنگ زدم میگه 8.8.8.8 رو تو دی ان اس ست کن این کارو هم کردم بازم مشکل حل نشده واقعا خیلی اذیت میکنه علت چیه راه حل چیه لطفا راهنمایی کنید
سلام
من این مشکل رو فقط تو سرویس نامحدود مخابرات داشتم (همین پشت سر هم Ctrl+F5 زدن برای باز شدن یه سایت).
اما از شرکت های پارس آنلاین، آسیاتک و پیشگامان اینترنت داشتم هیچ کدوم این مشکل رو نداشتن.
های وب که من تا آمدم بگیرم اختلالی در شبکه شون ایجاد شد و ما رو نزدیک 2 هفته بی اینترنت گذاشت منم خسته شدم گفتم جمع آوری کنید و پول منو بدید اونا هم پول که ندادن هیچ سر جمع آوری کردن باز 1 هفته دیگه منو الاف کردن چون اپراتور هاشون میگفتن ما اصلاً جمع آوری نمیکنیم تا اینکه با شکایت به مخابرات و هر روز پیگیری و داد و بی داد درخواست جمع آوری رو ارسال کردن تازه به دروغ میگن درخواست جمع آوری ارسال بشه یکی دو روز طول میکشه برسه به مخابرات در صورتی که از مرکز مخابراتی پرسیدم میگه 2 ساعته میاد رو سیستم ما.
کلاً از های وب راضی نبودم و نخواهم بود مبلغ 32600 تومان من هم خورد با اینکه مبلغ زیادی نیست اما هنوز که هنوزه میگم حرومشون باشه چون مطمئناً با خیلی های دیگه این کار رو کردن.
من دلیل مشکل رو فهمیدم