پاسخ : فروش اسکریپت فارسی IBSmng (مدیریت اکانت های IBSng ) با قابلیت شارژ و تمدید و پرداخت آنلاین
خیلی عالیه ولی بعضا فقط بلدن حرف بی خود بزنن !
مثل کاکو هاست که پنل kpanel رو درست کرده بود هرکی میومد میگفت ما فلان جا دیدیم و فلان مدرکیم که ما ندیدیم
بعضا اینقدر عقده ای هستن که فقط زورشون میگیره و میسوزن میبینن بعضیا محصولی درست کردن !
خیلی چیز یکیه .
موفق باشید
پاسخ : فروش اسکریپت فارسی IBSmng (مدیریت اکانت های IBSng ) با قابلیت شارژ و تمدید و پرداخت آنلاین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Pars98
همینقدر که برای پیشرفت فارسی وقت میذارید خودش جای خسته نباشید و تشکر فراوان داره
حتما این پروژه و دیگر پروژه های مورد نیاز وب فارسی رو ادامه بدید :x با آرزوی موفقیت روز افزون
ممنون از لطفتون.حتما در ادامه سیستمهای جدید طراحی خواهد شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smhnw
خیلی عالیه ولی بعضا فقط بلدن حرف بی خود بزنن !
مثل کاکو هاست که پنل kpanel رو درست کرده بود هرکی میومد میگفت ما فلان جا دیدیم و فلان مدرکیم که ما ندیدیم
بعضا اینقدر عقده ای هستن که فقط زورشون میگیره و میسوزن میبینن بعضیا محصولی درست کردن !
خیلی چیز یکیه .
موفق باشید
ممنون از لطفتون قربان
سلام \ه درگاهای براش نوشته شده به صورت دیفالت درگاه کدوم گیت وی هارو رداره ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speednet
سلام \ه درگاهای براش نوشته شده به صورت دیفالت درگاه کدوم گیت وی هارو رداره ممنون
درود.درگاه بانک سامان جهان پی و بانک ملت.ولی امکان برنامه نویسی درگاه هر بانکی به درخواست مشتری وجود دارد
- - - Updated - - -
به مناسب عید قربان همه دوستانی که امروز و فردا لایسنس یک ماهه و شش ماهه سامانه را خریداری نمایند علاوه بر تخفیف اعلام شده یک ماه رایگان به لایسنس شان اضافه خواهد شد.
دوست عزیز
با سلام و عرض احترام
اولا تبریک میگم بابت این طراحی عالی و گسترش اسکریپت فارسی
و دوماً جایی قید نشده که فضای هاست این سیستم از کجا نصب میشه و ایا دسترسی بهش داریم یا خیر؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhedayati27
دوست عزیز
با سلام و عرض احترام
اولا تبریک میگم بابت این طراحی عالی و گسترش اسکریپت فارسی
و دوماً جایی قید نشده که فضای هاست این سیستم از کجا نصب میشه و ایا دسترسی بهش داریم یا خیر؟
درود
خیلی ممنونم قربان
در صورت دریافت لایسنس دائمی سیستم, تحویل شما خواهد بود و روی هر هاستی که بخاهید میتونید نصب کنید(در صورتی که یک سری حداقل امکانات رو داشته باشه که معمولا همه سرور اینها این قابلیت رو دارند ) و در غیر این صورت در مابقی لایسنس ها سسیستم بر روی هاست شرکت ما نصب خواهد شد و نام کاربری و رمز عبور سیستم به شما داده خواهد شد.
خیلی اسکریپت کاربردی و بدرد بخوریه امیدوارم موفق باشید دوست عزیزم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sami-00
خیلی اسکریپت کاربردی و بدرد بخوریه امیدوارم موفق باشید دوست عزیزم
خیلی ممنونم قربان . خیلی خوشحالم که این سیستم تا این حد بازخورد خوبی داشته تا این لحظه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dexin
درود
خیلی ممنونم قربان
در صورت دریافت لایسنس دائمی سیستم, تحویل شما خواهد بود و روی هر هاستی که بخاهید میتونید نصب کنید(در صورتی که یک سری حداقل امکانات رو داشته باشه که معمولا همه سرور اینها این قابلیت رو دارند ) و در غیر این صورت در مابقی لایسنس ها سسیستم بر روی هاست شرکت ما نصب خواهد شد و نام کاربری و رمز عبور سیستم به شما داده خواهد شد.
ببینید دوست عزیز
بنده قصد خرید شش ماهه دارم ولی میخوام که در هاستی که خودم دارم نصب کنم
خب اینجا دو مساله پیش میاد
اولیش اینه که قانون شما در مورد لایسنس شش ماهه فقط نصب رو هاست شرکتتون هست؟
دومیش اینه که اگر بخوام رو هاست خودم بارگذاری بشه شامل چه هزینه های دیگه ای هست
ضمنا من این اسکریپتو برای ارائه لایسنس نود 32 میخواستم
این مسایل روشن بشه سفارش خودمو ثبت میکنم
با سپاس