پاسخ : فروش ویژه پاییزی *** از سه کشور آمریکا - انگلیس - هلند - آلمان *** تخفیف دائمی - منابع اختصاصی - از 5 دیتاسنتر معتبر جهان ***
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aqua141
سرور اختصاصی هم دارید
با سلام
بله موجود داریم
از کدام کشو و با چه مشخصاتی بفرمایید من خدمتتون افر های مناسبی ارائه می کنم
- - - Updated - - -
فروش ادامه دارد ...
پاسخ : فروش ویژه پاییزی *** از سه کشور آمریکا - انگلیس - هلند - آلمان *** تخفیف دائمی - منابع اختصاصی - از 5 دیتاسنتر معتبر جهان ***
من از ایشون از المان گرفتم توی پست قبلی در مورد پینگ و ... توضیح دادم
ولی راستشو بخوایید خیلی حال کردم با این المانه ....
توی دو سه روز گذشته اینترنت ایران افتضاح بود با وی پی ان که به الان متصل می شدی
اصلا انگار بهشتی . نه مشکل کندی نه latency بالا .
سرویس دهیشون توی تیکت ها یکم بد شده قبلا سر ده دقیقه جواب می دادند الان 3-4 ساعته (نهایتا) جواب می دند
ولی در کل خوب بود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mashllc
من از ایشون از المان گرفتم توی پست قبلی در مورد پینگ و ... توضیح دادم
ولی راستشو بخوایید خیلی حال کردم با این المانه ....
توی دو سه روز گذشته اینترنت ایران افتضاح بود با وی پی ان که به الان متصل می شدی
اصلا انگار بهشتی . نه مشکل کندی نه latency بالا .
سرویس دهیشون توی تیکت ها یکم بد شده قبلا سر ده دقیقه جواب می دادند الان 3-4 ساعته (نهایتا) جواب می دند
ولی در کل خوب بود .
ممنون از شما دوست عزیز
بله سرور های المان ما واقعا یکی از بهترین سرور ها هست
در مورد پاسخ دهی ببینید تعداد تیکت ها و در من میزان فروش ما بسیار بالا هست
برای همین طول می کشه تا همه رو جواب بدیم
مخصوصا اگر عده ای می خوان که کانفیگی هم انجام بشه ولی به نظر بنده باز خیلی بهتر هست این امار
به هر حال اگر باز هم طول می کشه بنده رو ببخشید
سلام میشه به ایمیلم یه ایپی تست بفرستین ؟ کلا با ورود به سرور مجازی 2003 مشکل دارم اگه 2003 هس بگین چجوری برم کلا همش میزنه پسورد غلطه تاحالا شاید 300 بار ورود دادم تو ویندوز 2003 نشده اگه غیر از 2003 دارید ی تست بفرستین قبلا از پشتوار سرور داشتم راضی نبودم نسبتا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emperator16
سلام میشه به ایمیلم یه ایپی تست بفرستین ؟ کلا با ورود به سرور مجازی 2003 مشکل دارم اگه 2003 هس بگین چجوری برم کلا همش میزنه پسورد غلطه تاحالا شاید 300 بار ورود دادم تو ویندوز 2003 نشده اگه غیر از 2003 دارید ی تست بفرستین قبلا از پشتوار سرور داشتم راضی نبودم نسبتا
اگر امکانش باشه در سایت زیر ثبت نام بکنید تا خدمتتون ارسال بکنم (چون ایمیل شما رو ندارم و در ضمن باید برای دریافت تست ثبت نام بکنید)
http://vpsco.ir
در مورد ویندوز ها هم می تونم خدمتتون هم 2003 بدم و هم 2008 و 2012
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emperator16
عضو شدم واقعا تشکر 2008 بدین یا 2010 فرقی نداره فقط میخوام سرعتشو ببینم ..با تشکر با این ایمیل عضو شدم
babolhavaeg@chmail.ir
ممنون از ثبت نامتون - ولی نفرمودید چه پلانی می خوایید + اینکه از چه کشوری می خوایید
ببخشید من عضو اون سایت شدم و تست رایگان رو پیام خصوصی کردین راستیتش بلد نبودم تا جای فاکتور رفتم و پرداخت نهایی ولی پرداخت نکردم ! بعد به ایمیلم تست ارسال شد ممنون از لطفتون اما هنگام ورود از طریق ریموت دسکتاپ میزنه خاموشه و از url به کنترل پنل هم میزنه
You Have Been Blacklisted - Contact Support
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emperator16
ببخشید من عضو اون سایت شدم و تست رایگان رو پیام خصوصی کردین راستیتش بلد نبودم تا جای فاکتور رفتم و پرداخت نهایی ولی پرداخت نکردم ! بعد به ایمیلم تست ارسال شد ممنون از لطفتون اما هنگام ورود از طریق ریموت دسکتاپ میزنه خاموشه و از url به کنترل پنل هم میزنه
You Have Been Blacklisted - Contact Support
قربان مطمئن هستید که توی سایت ما اطلاعات رو گرفتید ؟
من الان براتون اطلاعات سرور تست رو فرستادم با ایمیل info@vpsco.ir هست
به هر حال الان اوکی هست و می تونید استفاده بکنید و تا فردا ساعت 10 مهلت تست هست
سلام
سریعترین سرورتون جهت اتصال به ایران کدوم لوکیشن هست؟
اگر امکانش هست یک آی پی جهت تست پینگ لطف کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
imdoo
سلام
سریعترین سرورتون جهت اتصال به ایران کدوم لوکیشن هست؟
اگر امکانش هست یک آی پی جهت تست پینگ لطف کنید.
با سلام
بهترین پینگ رو سرور های المان ما دارند
ای پی تست براتون ارسال گردید