پاسخ : درخواست vps پر سرعت بالای 60 مگ.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alirayaneh
پس یعنی این عکسایی که توی امضا ها هست قلابیه !؟
خیر, قلابی نیست. سرعتی که شما توی عکسها میبینید سرعت پورت سروری است که سرورهای مجازی روی اون سرور قرار دارن.
یادتون نره که MB با Mb فرق داره. MB (Megabyte) اون چیزی که توی IDM یا دانلود منیجرها میبینید. برای حجم فایلها هست. Mb (megabit) یک هشتم megabyte hast, که برای سرعت اینترنت به کار میره. پس شما میتونین سرعت مگابیت رُ تقسیم بر هشت کنید که سرعت مگابایت رُ در بیارین.
حالا من نمیدونم شما سرعت 60 MB نیاز دارین, یا 60 Mb. اگر شما سرعت دانلود با 60 مگابایت رُ نیاز دارین, به طور مثال, شما به طور اختصاصی 480 مگابیت از سرعت سرور اختصاصی دوست گرامی پُست قبلی رُ باید در اختیار داشته باشین. دیگه خودتون بررسی کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yourhosting
چیزی که اطلاع ندارید نظر ندهید.
سرور اختصاصی باشه و پورت گارانتی باشه عینا همونی هست که دارید مقلا یکی از سرورهای ما
من فکر کنم ایشون سرور مجازی در نظرشون هست, نه سرور اختصاصی.
P.S تست هم که میگیرین خوب میشد اگه سرعت دانلود بین دو سرور بود که توی یک دیتا سنتر نباشن (ping: 1MS)
سلام
در کار شما با این نعداد کانکشن نوع هارد نیز قطعا تاثییر بسازی خواهد داشت
افری که شما می خواهید در سایت ما موجود هست :
سی پی یو: 2Core x 1200 Mhz
رم: 2 گیگ
هارد: 20 گیگ SSHD یا 100 گیگ ساتا
پورت: 1 GBps نا محدود
کلیه کانفیگ ها رایگان انجام میشه. (VIP لینک،نصب سی پنل، کلیه کانفیگ های و .... )
سی پنل رایگان
دایرکت ادمین رایگان
ماهانه: 89 تومان
پلن های سرور مجازی
فروش ویژه:
رم 1 گیگ ماهانه 25 تومان
سفارش
و
http://www.webhostingtalk.ir/f15/134907/
-------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشد :
تیکت : ارسال درخواست
تلفن شرکت: فروش (66015891-021) - فنی (66913139-021) داخلی 103
موبایل: 3715950-0937
وایبر: 09213601063
ایمیل :admin@novinhost.org
یاهو : novinhost
------------------------------------------------------------------------------------------------
نمای کلی از شرکت و کارکنان نوین هاست
دارای نماد اعتماد
تا 24 ساعت بک مانی
کیفیت شعار نیست
رم 3 هارد 100 سرعت هم فعلا بین 30 الی 100 هست . مجازی ساز vm و cpu 4 هسته . دیتا سنتر آلمان .
گرفتم 35 تومن .