بانك فقط پاسارگاد
نمایش نسخه قابل چاپ
بانك فقط پاسارگاد
موا که یه عمره کارمون رو بانک سامانه
راضی هم هستم
چرا داره. ولی من اصلا بانک ملی را قبول ندارم و نمیخوام باهاش کار کنم و اعصاب خودمو خورد کنم. به قول مدیر یکی از شرکتها it "بانک ملی در پیت ترین بانک ایرانی و جهان اسلام است".
---------- Post added at 11:41 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------
بانک ملی اصلا بانک بدرد بخوری نیست. من که تحت هیچ شرایطی حاظر نیستم باهاشون کار کنم. بین ملی و صادرات ،صادرات را ترجیح میدم
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
دوستان من از بانک اقتصاد نوین و سرمایه هم از بعضی دوستام خیلی شنیدم. تعریف خدمات و سرویس دهیشون مخصوصا اقتصاد نوین را خیلی میکنند. هم بانک شیکی است و هم اینکه میگفت به مشتری خیلی احترام میگذارند.
اقتصاد نوین ارتباط خوبی با ویزا و مستر داره :)
اینکه خیلی عالیه. البته به امید خدا بعد عید هویت ما انگلستانی میشه و دیگه مشکلی از این لحاظ نداریم(به قول دوستان ای خائن وطن فروش غرب زده :d:d:d)
به نظر من همین الان هم شرکتها میتونند با ارائه یک خط از انگلستان و حتی ثبت شرکت در اونجا کارها رو تسهیل کنند برای خودشون.
بنده برا فرار از یک سری از تحریم ها این روش رو پیش گرفتم , یک موبایل با خط انگلستان دارم که دایورتش به تمام نقاط دنیا رایگان هست و همچنین یک خط ثابت + یک شرکت ثبت شده در بلغارستان که تازه ثبت شد. در کل بانک های خصوصی و ملت ( ظاهرا اون هم خصوصی شده پیگیری نکردم دی: ) بهتر هستند اما من ملت رو بیشتر از همه دوست دارم به خاطر سیستم متفاوتش.
ولي ملي از صادرات بهتره
درسته. ولی من کلا میخوام دفتر انگلستان را راه اندازی کنم که شامل دفتر کار و شثبت شرکت و شماره حساب و .... است. دوستمم هم وکیل است و این کارها رانجام میده. چون ویزای تجاری میشه گرفت و من کلا اقامت و .. دنبالشم.
به هرحال. موضوع چی بود به کجا رفت :d
سامان بهتره