پاسخ : دوستانی که با زرین پال کار میکنن لطفا بیان تو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahr9
سلام دوستان
منم چندتا سوال درباره اين سيستم دارم .
آيا اين سيستم از لحاظ امنيتي تاييد ميشه ؟ :))اخه اين روز ها هركي مخادبرا خودش اعتبار كسب كنه مياد و آدرس يه سايت بزرگ خارجي رو ميده ولي به هرحال :))
2- چند درصد پورسانت ميگره من شنيدم 2.5 درصد درسته به بالا پايين شدن تراكش ها حساس نيست ؟
3- نياز به طراحي خاصي برا استفاده داره و آيا خودشون كارهاش رو ميكنن
پيشاپيش از همه دوستان سپاس گذارم
با چند دقیقه وقت گذاشتن و مطالعه متن سایت زرین پال جواب سوالاتتون دریافت میشه
من خیلی از متن های بالا رو نخوندم اما کل گروه اقای امیری و خودشون و برادراشون اعتبار فعالیت در بین دوستان هست.و ما همه نهایت اعتماد رو به سیستم امن و مناسب ایشون داریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahr9
سلام دوستان
آيا اين سيستم از لحاظ امنيتي تاييد ميشه ؟ :))اخه اين روز ها هركي مخادبرا خودش اعتبار كسب كنه مياد و آدرس يه سايت بزرگ خارجي رو ميده ولي به هرحال :))
2- چند درصد پورسانت ميگره من شنيدم 2.5 درصد درسته به بالا پايين شدن تراكش ها حساس نيست ؟
قبلا آقای امیری توی تاپیک های قبلی جواب دادند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahr9
سلام دوستان
سلام
1. من منظورتون رو از جمله اول نفهميدم!
آدرس سايت خارجی يعنی چی ؟
تاييد از لحاظ امنيتی منظورتون چی هستش ؟
از لحاظ امنيت اطلاعات سرور ها که بايد گفت امنيت هيچوقت 100% نيست ولی ما نهايت سعی و تلاشمون رو برای حفظ امنيت سايت زرين پال و ساير سايتهای روی سرور های شرکت سامان سيستم داريم.
سايت های کوچيک و بزرگ زيادی روی سرور های شرکت قرار دارند و خدا رو شکر شرکت تونسته تا الان امنيت اين سايتها رو حفظ کنه.
2. پورسانت تراکنش های خروجی 2.5% هستش. يعنی اگر شما درخواست واريز به حساب بانکی رو کنيد 3 تا 4 روز کاری بعد از درخواست، با کسر 2.5% به حساب بانکی شما واريز ميشه.
دقت کنيد که اين 2.5% فقط برای تراکنش های خروجی هستش و اگر شما بتونيد با بقيه فروشندگان زرين پال تعامل داشته باشيد ديگه هيچ پورسانتی از تراکنش های شما کسر نميشه.
3. برای استفاده از وبسرويس نياز به برنامه نويسی بر اساس استاندارد wsdl هستش. ازين استاندارد دقيقا در درگاه پرداخت ساير بانکهای کشور هم استفاده ميشه. برای استفاده از زرين پال، قاعدتا نياز به کار برنامه نويسی داريد ولی ما ماژول های سيستم های مختلف رو رايگان منتشر ميکنيم.
بازم اگر سوالی بود من در خدمت عزيزان عزيز هستم.
با تشکر
علی امیری