پاسخ : نظرخواهی برای خرید لپ تاپ ( بحث آزاد )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nexinel
چرا حرف بیهوده می زنید؟!! تمام دانشگاه های سراسری و آزاد تهران دارن به روز درس میدن و برای برنامه نویسی اگر ++C بخوان درس بدن یا NET. استفاده می کنن و یا ++C مدرن بدون فریم ورک که قطعا نمیشه با Borland کامپایلش کرد و نیازمند کامپایلر هایی مثل CMAKE یا GCC یا MinGW هستند و IDE های جدید. ضمن اینکه برخی اساتید برای تفهیم دروس از زبان های دیگری مثل #C یا Java یا ... هم استفاده می کنند. حتی در کلاس های گرافیک نیز به جای آموزش های سنتی بر پایه C آموزش OpenGL با زبان ++C باب شده و مفاهیم بسیار بیشتر و جالب تری به دانشجویان آموزش داده می شوند. حتی در درس های دیگر ریاضیاتی نیز بر خلاف دانشگاه های دیگر که به همان اصول ریاضی کفایت می کنند، دانشگاه های تهران کاربرد آن ریاضیات را در مهندسی کامپیوتر و برق نیز آموزش می دهند و این چیزی است که در اکثر دانشگاه های شهرستان مشاهده نمی شوند.
به هر صورت اگر استارتر بخواد هزینه کنه، روی همان حرفی هستم که قبل تر زدم، اما اگر میخواد با حداقل هزینه حداقل نیاز ها رو برطرف کنه، باید حداقل یک Core i5 با 4GB حافظه RAM خریداری کنه و گرافیک مناسبی هم داشته باشه تا بتونه رندر های گرافیکی ساده رو در سریعترین زمان کافی بگیره.
سلام
دوست عزیز بحث در خصوص دانشگاه های ایران نیست و تاپیک را منحرف نکنید !
ضمنا زیبا خواهد بود اگر یاد بگیریم در حین گذر از دوره کودکی و نوجوانی به جوانی و بزرگسالی همزمان با این پروسه نحوه برخورد و گفتار خود را نیز ارتقاء دهیم !
سیستم دانشگاههای دولتی با مراکز آموزش عالی غیر دولتی متفاوت است و دیگر کاربران نیز در خصوص مراکز دولتی صحبت نکردند ! همچنین مواردی که شما فرمودید تنها در فیلم های تخیلی هالیوود با موضوع فعالیت یک هکر و ..... وجود دارند ! در دانشگاهای ایران ........... بگذریم
استارتر محترم برای استفاده شخصی همانطور که در پست قبل خدمت شما عرض کردم. پیشنهاد بنده استفاده از برند ایسوس است و در اولیت دوم ایسر ( تنها به دلیل کیفیت )
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navid2zp
منم این لپ تاپ رو دارم و بسیار بسیار راضی هستم
سلام
در مورد مک بهتره از خیرش بگذرید تا درگیر شرش نشید مخصوصا شما که برای کارهای دانشگاهی نیاز دارید احتمالش زیاده نرم افزار هایی که نیاز دارید روی مک نصب نشه یا ویندوز روی این لپتاپ ها خوب جواب نده
برای کارهای دانشگاهی هم مطمئن باشید رم 4 گیگ برای کار شما کافی خواهد بود. ولی اگر می خواین لپ تاپی با قدرت بالا داشته باشید که تا 5-6 سال آینده نیاز به ارتقا نداشته باشید پیشنهاد من برای شما لپتاپ زیر هست که الان نزدیک 2میلیون هست تو بازار بیشتر هزینه کردن اسراف هست چون لپتاپ زیر برای گیم های سنگین هم جوابگو خواهد بود.
Acer Aspire E1-572G-74508G1TMnkk - 15 inch Laptop
کیفیت این برند تا اوجا که من دیدم و کار کردم از asus هم بالاتر بوده و قیمت کمتری داره
قطعا مک بوک پرو رو بخرید ... شما رو یک ویندوز مجازی هم میتونید VS , SQL Server و... رو بالا بیارید ... (کاری ک خود من انجام دادم)
بنده یک ویندوز ۸.۱ نصب کردم بهش ۸ گیگ رم اختصاص دادم و مجازی همه پروژه ها و... دانشگاه رو باهاش انجام دادم ، دانشگاه هم ک تموم شد ویندوز رو با دو کلیک remove کردم ...
اما در صورتیکه هدف شما از خرید لپ تاپ اجرای بازی های کامپیوتری هست (منظور حالت فقط Gaming ه ، ک طرف شب و روز میخواد بازی کنه.) ، در این صورت مک بوک پرو رو ب شما پیشنهاد نمیکنم .
کیفیت فوقالعاده بالا ، صفحه نمایش رتینا با دید بی نظیر و ماند گاری فوقالعاده محصولات اپل با هیچ برند دیگه ای قابل مقایسه نیست ، مقایسه اپل و ایسوس مثل مقایسه بنز و پیکان میمونه .
با تشکر ...