پاسخ : درخواست ده گیگ هاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irangroup110
کل حجم فول بکاب من یک گیگ هست ، دحجم سایت هم زیر سه گیگ ولی ده گیگ میخرم که راحت باشم ، در ضمن با دایرکت ادمین راحتم چون سبکتر و راحت یک دقیقه میشه هم خودم بکاب بردارم هم لازم شد روزی ریستور کنم
سی پنل فقط قشنگی داره از نظر من
نیازی نیست که همین اول کار ده گیگ بخرید ؛ هر زمانی خواستید میتونید ارتقا بدید به پلان های بالا تر و هزینه ی اضافی نکنید .
سی پنل هم میتونید بک آپ بگیرید و بک آپ بردارید ؛ حتی میتونید remote ftp هم بدید به سی پنل تا آپلود هم بکنه در ftp سرور مقصد براتون ...
سرور های دایرکت ادمین اکثر لینوکس معمولی هستند ؛ اما اکثر سی پنل هایی که به فروش می رسد کلود لینوکس بوده و قابلیت های خودش از جمله انتخاب ورژن php و ماژول های آن و همچنین کرنل cloudlinux بسیار حرفه ای تر نسبت به سنت او اس معمولی هست ؛ چه سرعت و چه امنیت .
همچنین وب سرور لایت اسپید در دایرکت ادمین استفاده نمیشه بسیار زیاد (کمتر دیده شده استفاده کنند ) ؛ اما سی پنل لایت اسپید داره؛ که سرور ما لایت اسپید هشت هسته ای لایسنس دار ؛ دارد ( نال نیست )
امکانات سی پنل رو نمیشه مقایسه کرد با دایرکت ادمین .
در کل پیشنهاد میکنم برای یک بار هم که شده سی پنل رو به طور حرفه ای تست کنید و از سرعت لذت ببرید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
نیازی نیست که همین اول کار ده گیگ بخرید ؛ هر زمانی خواستید میتونید ارتقا بدید به پلان های بالا تر و هزینه ی اضافی نکنید .
سی پنل هم میتونید بک آپ بگیرید و بک آپ بردارید ؛ حتی میتونید remote ftp هم بدید به سی پنل تا آپلود هم بکنه در ftp سرور مقصد براتون ...
سرور های دایرکت ادمین اکثر لینوکس معمولی هستند ؛ اما اکثر سی پنل هایی که به فروش می رسد کلود لینوکس بوده و قابلیت های خودش از جمله انتخاب ورژن php و ماژول های آن و همچنین کرنل cloudlinux بسیار حرفه ای تر نسبت به سنت او اس معمولی هست ؛ چه سرعت و چه امنیت .
همچنین وب سرور لایت اسپید در دایرکت ادمین استفاده نمیشه بسیار زیاد (کمتر دیده شده استفاده کنند ) ؛ اما سی پنل لایت اسپید داره؛ که سرور ما لایت اسپید هشت هسته ای لایسنس دار ؛ دارد ( نال نیست )
امکانات سی پنل رو نمیشه مقایسه کرد با دایرکت ادمین .
در کل پیشنهاد میکنم برای یک بار هم که شده سی پنل رو به طور حرفه ای تست کنید و از سرعت لذت ببرید .
همه اینها را که گفتی الان تو سرویس فعلیم نت افراز تو پنل الماس در اختیارم گذاشته فقط چون سایتم سایت فیلم هست ماه گذشته بهم گیر دادن به خاطر همین میخوام انتقال بدم و مشکلی نه اونها نه من با سرویس نداریم
راستی 5 سال سایتم روی سی پنل بود و یک سال روی دایرکت ادمین هست
گفتم پنل اولویت اخرم هست و مهم کیفیت و اعتبار هست و در شرایط یکسان دایرکت ادمین را انتخاب میکنم
اون همشهری هم که پیام دادن تشکر میکنم اگر ممکنه سایت نمونه هم پیام خصوصی کنید هر چند لایت اسپید و نوع هارد برام مهم هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irangroup110
همه اینها را که گفتی الان تو سرویس فعلیم نت افراز تو پنل الماس در اختیارم گذاشته فقط چون سایتم سایت فیلم هست ماه گذشته بهم گیر دادن به خاطر همین میخوام انتقال بدم و مشکلی نه اونها نه من با سرویس نداریم
راستی 5 سال سایتم روی سی پنل بود و یک سال روی دایرکت ادمین هست
گفتم پنل اولویت اخرم هست و مهم کیفیت و اعتبار هست و در شرایط یکسان دایرکت ادمین را انتخاب میکنم
اون همشهری هم که پیام دادن تشکر میکنم اگر ممکنه سایت نمونه هم پیام خصوصی کنید هر چند لایت اسپید و نوع هارد برام مهم هستند
به هر حال کیفیت و خدمات هر کسی متفاوت هست .
در مورد سابقه ی آپ تایم ما میتونید در انجمن جست و جویی کنید .
کوچکترین داون تایم ؛ خرابی یا مشکلی در سرور ها نداشته ایم تا کنون .
به هر حال بنده آفر های خودم رو خدمتتون ارسال کردم ؛ انتخاب با خوده شماست و کیفت رو خودتون انتخاب خواهید کرد .
:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
به هر حال کیفیت و خدمات هر کسی متفاوت هست .
در مورد سابقه ی آپ تایم ما میتونید در انجمن جست و جویی کنید .
کوچکترین داون تایم ؛ خرابی یا مشکلی در سرور ها نداشته ایم تا کنون .
به هر حال بنده آفر های خودم رو خدمتتون ارسال کردم ؛ انتخاب با خوده شماست و کیفت رو خودتون انتخاب خواهید کرد .
:53:
اگر امکانش هست دوستان که آفر میدن ای دی یاهو هم قرار بدن چون انتقال باید سریع انجام بشه و علت هم اسکریپت vip سایت هست که نباید بسته بمونه
برای من کیفیت و آپ تایم خیلی مهمتر از قیمت هست چون سایت vip هست و باید حقوق کاربران سایتم را حفظ کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irangroup110
اگر امکانش هست دوستان که آفر میدن ای دی یاهو هم قرار بدن چون انتقال باید سریع انجام بشه و علت هم اسکریپت vip سایت هست که نباید بسته بمونه
برای من کیفیت و آپ تایم خیلی مهمتر از قیمت هست چون سایت vip هست و باید حقوق کاربران سایتم را حفظ کنم
yahoo : warhost
میتونید در تماس باشید .
با سلام،
سرویس درخواستی شما در آنلاین سرور موجود می باشد.
هاست پربازدید
پلان ها :
برای مطالعه توضیحات و افرهای بیشتر اینجا کلیک نمایید.
بخش فروش آنلاین سرور
فارابی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irangroup110
سلام
ده گیگ هاست لازم دارم برای سایتهام که شامل دو وردپرس و دو انجمن ویبولتین ، ورودی روزانه آی پی برای کل سایت ها هزار آی پی یکتا و سه هزار بازدید روزانه هست
نهایت پهنای باند مصرفی ماهانه 150 گیگ هست
آنلاین همزمان برای تمام سایت ها حدود 20 الی 25 نفر هست
کنترل پنل فعلی دایرکت ادمین هست و ترجیح میدم کنترل پنل بعدی هم همین باشه ولی اگه سی پنل آفر دادید حتما انتقال رایگان داشته باشید
حتما نوع هارد و وب سرور را که ترجیح میدم لایت اسپید باشه بیان کنید
هاست از ایران نمیخوام چون سایتم فیلم هست و ف/ی/ل/ت/ر میشه
dns اختصاصی لازم دارم البته آی پی اختصاصی نمیخوام و لازم نیست
منتظر آفرهای اساتید هستم (لطفا کپی پیست نکنید و برای درخوست آفر بدید و.اگر امکانش هست نمونه سایت هم ارسال کنید)
ما راهکاری داریم که برای کار شما مفید است.
دی ان اس اختصاصی ارایه می شود.
بهتر است تیکت بزنید.
GE-DH-9 - فضا : 10000 مگابایت - پهنای باند : 250000 مگابایت
Control panel : Directadmin | Ftp:U | Database:U | Park Domain:U | Addon Domain:20 | بقیه امکانات : نامحدود
سبد خرید - سفارش میزبانی وب لینوکس آلمان
http://hezarnevis.com/images/custom/...webhosting.png
سلام و وقت بخیر خدمت شما دوست عزیز
با سرویس زیر درخدمت شما هستیم :
فضا : 10000 مگابایت
کنترل پنل : سی پنل
وب سرور قدرتمند لایت اسپید
هارد : SSd
پهنای باند : نامحدود
ادان دامین : نامحدود
پارک دامنه : نامحدود
دیتابیس : نامحدود
دیتاسنتر : اروپا
تعداد اکانت ایمیل : نامحدود
بقیه امکانات : نامحدود
نصب رایگان اسکریپت مورد نظر شما
بازگشت وجه تا 7 روز
بک آپ گیری : روزانه / هفتگی / ماهانه
قابلیت نصب چت روم : دارد - دی چت
دی ان اس اختصاصی : دارد - در صورت درخواست مشتری رایگان داده میشود
آدرس سفارش محصول : http://samavathost.ir/client/cart.php?a=add&pid=25
آدرس مشاهده دیگر پلن ها : http://samavathost.ir/client/cart.php
قیمت این سرویس 10 هزار تومان میباشد که برای ماه اول 8 تومان با شما حساب میکنیم که کیفیت ما رو تست بفرمایید ،
پس از سفارش پرداخت نکنید تا قیمت رو براتون به 8 تومن تغییر بدیم
همچنین سایت شما به صورت کامل و در کمترین زمان ممکن به هاست جدید انتقال داده میشه
شما میتوانید برای دریافت مشاوره رایگان از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در ارتباط باشید:
شماره تماس شرکت (ساعات اداری) : 08133278379
شماره موبایل : 09356064312 – وایبر ، واتس آپ ، لاین ، تلگرام
ایدی یاهو : mralismt
موفق باشید