ضمن خسته نباشید !
قابلیت اتصال به درگاه بانک و شناسایی شماره های پرداختی رو هم داره ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ضمن خسته نباشید !
قابلیت اتصال به درگاه بانک و شناسایی شماره های پرداختی رو هم داره ؟
منظور من این بود ، فیش های بانکی پرداخت آنلاین رو اتوماتیک شناسایی نمی کنه ؟نقل قول:
عزیز جان !
این ماژول برای ثبت فیش می باشد ، مشخصات فیش واریزی توسط مشتری وارد می شود
شما که این ماژول رو نوشتی برای whmcs همینو برگردون به php و رو یه قالب هاستینگ هم بزار که مثلاً طرف ثبت کرد خریدشو بره توی پنل مدیریت سایت و بتونه اکتیو کنه و ...
اینی که شما میخواید ماژول پرداخت آنلاین بانک سامان و ... خودش باید داشته باشه.
---------- Post added at 01:20 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------
با تضمین کارکرد صحیح با ورژن 4.3.1 به بالای whmcs من هم 25 خریدارم. :)
بسیار عالی !
دوستانی که می خواهد لطفاً با من تماس بگیرید.
بله تضمین کارکرد 100% وجود داره ، در ضمن تا یک سال در صورتی که ورژن جدیدی بیاد و تغییراتی بدند در whmcs ما مشکل رو بر طرف می کنیم.
---------- Post added at 02:32 AM ---------- Previous post was at 02:31 AM ----------
بله ! نظر شما کاملاً متین است.
بزودی پورتالی رو که در حال حاضر به طور نیمه آماده شده معرفی می کنم که برای هاستینگ می باشد.
از نظر شما هم تشکر می کنم.
---------- Post added at 02:40 AM ---------- Previous post was at 02:32 AM ----------
تا آخر این هفته ! یه سری مشکلات دارم.
از هفته ی آینده درخدمت شما هستم برای ساخت ادیتور .
در ضمن ! یه سوال !؟
دوستان فقط تاریخ شمسی رو برای بخش کاربری می خواند ؟؟
دوستان من خریدم . دست دوستمون درد نکنه.(شما ها که هاستینگ هستین و .... این که پولی نیست واسه شما ها)
غیر از فیش بانکی کارت به کارت هم داره
می شه یه دمو ازش بزارید
سلام
منم 25 خریدارم
---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
راستی اگر تاریخ تمدید و شروع و لغو سرویس داخل پنل یوزر whmcs رو هم بتونید فارسی کنید خریداریم
بله ! امکان انتقال کارت به کارت را هم دارد.
شما می توانید در بخش تنظیمات نام حساب های بانکی خود را اد کنید تا کاربر بتواند بانک واریزی را انتخاب کند.
در فکر دمو هستم ، بزودی whmcs رو نصب می کنم.
---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------
دوستان ! همون قیمت 25 تومان تصویب شد. :d
دوستانی که مایل به خرید هستند با من تماس بگیرند.
برای تاریخ شمسی مشکلی ندارم ، اما تا آخر این هفته یک سری مشکلات دارم ، از هفته ی آینده ه ارائه میشه .