سلام فر شید جان
یه اکانت پی پال قبلا ازتون گرفته بودم الان چند وقتیه ازش استفاده نکردم وی پی ان ثابت داری چیزی خودت؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام فر شید جان
یه اکانت پی پال قبلا ازتون گرفته بودم الان چند وقتیه ازش استفاده نکردم وی پی ان ثابت داری چیزی خودت؟
سلام دوستانافتتاح حساب پی پال با آفر ویژه سال 2016 لارسا
متاسفانه من هم چند روز پیش قربانی این کلاهبردار شدم، حالا کلاهبردار بودن ایشون به کنار، متاسفانه فاقد ادب و شخصیت هم هستن که باعث شد علاوه بر اینکه خسارت مالی ببینم توهین هم بشنوم. کاش قبل از سفارش حداقل یکم تو گوگل سرچ میکردم، حالا کاری هست که شده، بنده تصمیم دارم طی یکی دو روز آینده بطور کاملا جدی و پیگیرانه از طریق مراجع قانونی اقدام کنم، از اوجایی که من وکیل دادگستری هستم و قبلا هم اتفاق مشابه این واسم افتاده بود واسه همین با مراحل کار کاملا آشنا هستم، البته تعداد شاکی هیچ تاثیری در روند شکایت شخص بنده نداره اما چنانچه شما هم قصد شکایت از ایشون رو دارید (چه قبل از تاریخ ارسال این پست و چه بعد از آن) میتونید از طریق پیام خصوصی با من در تماس باشید.
تاپیک دیگری از ایشون که تقریبا در 99 درصد پست ها از ایشون شکایت شده:
سایت لارسا به هیچ وجه قابل اعتماد نمی باشد. این سایت و همین آقای قنبری تا چند روزی که شماره تلفن شمارا با روی خوب جواب دادند و بعد از واریز پول کم کم تلفن شمارا هم جواب نخواهند داد. بعد از ۶ ماه که سفارش وریفای حساب در سایتشان ثبت کرده ام و با وعده های امروز و فردا منتظر دریافت حسابم بودم امروز که بالاخره بایک شماره ناشناس تماس گرفتم. عین جمله ایشان این بود که انجام نمیدهیم بروید شکایت کنید و پولتونم پس نمیدهند.
در اکثر شبکه های اجتماعی هم که تبلیغات کرده اند کامنت خودشان را بسته اند
در ضمن به همچین سایتی که نماد اعتمادش انقضا شده است بخاطر شکایات مردم - اعتماد نکیند چون مراحل شکایات شما طولانی خواهد شد و این افراد بی ارزش *** وقت زیادی از شما خواهند گرفت.
موافقم ، من هم از این شیاد خرید کردم و هی امروز و فردا کرده منو
نخرید آقا نخرید این یک *** هست
سلام چطوری سفارش بدیم؟
سلام. این چقد خوبه. واقعا میشه ؟ توی سایتم نشر میدم.
سلام دوستان
من مدیر موسسه گاماپلاس هستم.
برای خرید برخی امکانات برای سایت و همچنین خرید های کتاب الکترونیک از آمازون نیاز به پرداخت دلاری دارم.
آیا این سرویسی که دوستمان ارائه میدهند پاسخگوی نیاز من هست؟
آیا اگر بفهمند ما از ایران هستیم مشکلی برامون ایجاد نمیشه؟
ممنون میشم پاسخم رو بدید
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من مدیر موسسه گاماپلاس هستم.
برای خرید برخی امکانات برای سایت و همچنین خرید های کتاب الکترونیک از آمازون نیاز به پرداخت دلاری دارم.
آیا این سرویسی که دوستمان ارائه میدهند پاسخگوی نیاز من هست؟
آیا اگر بفهمند ما از ایران هستیم مشکلی برامون ایجاد نمیشه؟
ممنون میشم پاسخم رو بدید