همه که شاتلی هستند اینجا:d
من صبا نت دارم سرعت دانلود هم ثابت روی 100 هست شبا تا 250 هم میرسه:d
نمایش نسخه قابل چاپ
همه که شاتلی هستند اینجا:d
من صبا نت دارم سرعت دانلود هم ثابت روی 100 هست شبا تا 250 هم میرسه:d
خوش بر حالت!!!
دهنه شاتل هم .... که بیچارمون کرد!!!
مخبر کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: ساماندهی وضعیت اینترنت و رفع محدودیت اینترنت طی دو هفته آینده در صحن علنی مجلس تصویب میشود.
علی اصغر یوسف نژاد با اشاره به سیاستهای مجلس درخصوص توجه به شاخصهای اینترنتی اظهار داشت: این شاخصها در جهت بهبود کفییت و کیفیت سرعت اینترنت، تامین و افزایش پهنای باند مورد نیاز کاربران و فراهم کردن زیرساختهای مورد نیاز مورد برسی قرار گرفته است.
وی افزود: این موضوعات به تایید کمیسیون تلفیق مجلس رسید و قرار است دو هفته آینده در صحن علنی مجلس به تصویب برسد.
یوسف نژاد در گفتوگو با موبنا ادامه داد: نمایندگان مجلس مذاکرات و توافقاتی نیز دراین زمینه با مهندس تقی پور ، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات داشتهاند.
این در حالیست که چندی پیش نادر قاضی پور با بیان اینکه در ورود فناوری به کشور از دیگر کشورهای همسایه بسیار عقب هستیم، اعلام کرد: با رفع این محدودیتها و عرضه سرویس وایمکس در کشور بسیاری از مشکلات فعلی عقب ماندگی در بخش اینترنت و کاربردهای آن حل خواهد شد.
---------------------------------------------------------------------------
در ضمن قیمتها تو گیلان از دو هفته پیش 20 درصد کشیده پایین...اینا تازه یادشون افتاده؟
تازه این تاپیک رو پیدا کردم
من آرت 4 دارم
قانون اینجوریه که اگر 4 روز 24 ساعت کامپیوتر فقط دان کنه این اخطار برای کاربر میاد
حالا شما فقط روز ها دانلود کنین این اخطار نمیاد از 1 شب تا 8 صبح کامپیوتر رو خاموش باید کنیم
توی پنل زده 23 گیگ دان کردم
خود آی اس پی چالوس میگه 27 گیگ
ولی من که خودم الان آمارم بالای 45 گیگ هست تو 25 روز :دی