http://www.sinohosting.net/dedicated.php
پورت سرور و سخت افزار در مقابل قيمت رو مشاهده كنيد
نمایش نسخه قابل چاپ
http://www.sinohosting.net/dedicated.php
پورت سرور و سخت افزار در مقابل قيمت رو مشاهده كنيد
والا تجربیات همکاران و نظرات انها مبنی بر تجربه و سابقه اونها خیلی مفید هست کمک می کنه
تجربه خیلی خاصی نداشتم ولی بیشتر با دیتاسنتر هتزنر کار کردم و مشکل کپی رایت نداشتم
ولی طبق تجربه میشه گفت دیتاسنتر های اروپا و امریکا بر اساس قوانین که دارن رسیدیگی می کنن به بحث کپی رایت یکی سخت گیر تر و یکی نرمال تر ولی به صورت کلی همه باهاتون برخورد می کنن اگر خیلی خیلی معروف بشین
دامین هم همون .com
هر وقت موفق شدین جزرو برند های معتبر اروپایی شدین فکر کردین الان FBI میخواد بریزه بگیرتتون بیایین نظر سنجی کنید که واقعا دوستان راهنماییتون کنند نه الان که مشهور نیستید :71:
در مورد دیتاسنتر های خارجی اصلا فکرشو نکنید هیچ راه گریزی نیست نهایت همون Ecatel هستش میتونید سایتتون رو بر روی بعضی سرویس دهنده های کشور های مختلف ببرید ولی در مورد فایل ها خیر هیچ راهی نیست
دیتاسنتر های چین اصولا به قوانین کپی رایت زیاد پاییبند نیستن ولی همکنون بعضی از بزرگترین وب مستر های حوضه تورنت که سال ها در چین بود سرور هاشون توسط پلیس این کشور دستگیر شده و وضعشون نامعلومه
در کل از قیمت بگذریم روی چینم نمیشه حساب کرد یدفه دیدید کل سایتتون رو بر فنا دادن
دیتاسنتر های ایرانی در موردشون زیاد اطلاع ندارم ولی میتونید از دیتاسنتر اسیاتک استفاده کنید ولی اونم چقد به این مورد جواب نمیده معلوم نیست
چون فقط این نیست که جواب کپی رایت رو نده و دیگ تمام مشکلات زیادی میتونه برای IP و کلا شبکه این دیتاسنتر بوجود بیاد در صورتی که جواب شکایت هارو نده
دیتاسنترهای آلوده ی هلند
دیتاسنتری که پی رایت رو رعایت نکنه ، مطمئن باشید یه روز حق مشتریشم رعایت نمیکنه ، برای آپلود سنتر چه ربطی به کپی رایت داره؟
دیتاسنتری مثل هتزنر آلمان اگر فایل شما بصورت زیپ باشه که گیر نمیده ، اگر بصورت php باشه و در دسترس عمومی باشه گیر میده ، توی آپلود سنتر ها با پسوند rar و zip ذخیره میکنند.
یه سوال دیگه برام پیش اومده که مرتبط با همین موضوع هستش٬ کدوم یکی از این دیتاسنتر های معروف وقتی DMCA دریافت میکنن بعد پیگیری میکنن و به من به محض اینکه از طرف دیتاسنتر ابیوز ارسال میشه فایل هارو پاک کنم که منجر به از بین رفتن سرور هام نشه٬ چنین کاری میشه؟ یعنی همیشه به dmca های که از طرف دیتاسنتر دریافت میکنم رسیدگی کنم سرورهام از بین نمیرن؟؟
چند سال پیش که FBI به مگااپلود و فایل سونیک و چند تا دیگه گیر داده بود و داشتن یکی یکی جمعشون میکردن ، این وسط فقط uploaded قسر در رفت یادمه بحثش بود میگفتن سرورش چینیه منطبق با قوانین امریکا نیست.
- - - Updated - - -
تو هر اپلودسنتری هرفایلی صوتی ویدیویی ارشیوی میتوان داخلش اپلود کرد این مهم نیست بلکه مهم خود محتوای فایله. مثلا ویدیو کلیپ جدید حاج عبدا... یا فیلمی که هنوز رو پرده سینماست و یا هر اثری که بدون رضایت صاحب اثر اجازه شیر شدن ندارند خب اون موقع اخطار و ابیوز داره تعداد اخطارها هم که بالا باشه این وسط فکر کنم نتوانی همه فایلهایی که اخطار خورده را پاک کنی که اونم باید برنامه نویس یه سیستمی براتون پیاده کنه که هر ادرسی که اخطار خود خودش مستقیما پاک بشه...
هر دیتاسنتری وقتی برای شما ابیوز بیاد حساس هست حالا دیتاسنتر های خارج بیشتر حساس هستند به نظر من یک سرور از ایران کولو کن