پاسخ : تخفیف دائمی|رم 1 گیگ 7هزارتومان|آلمان دیتاسنتر هتزنر|آپتایم بالا|پورت 1گیگ
باسلام
فوری همین الان نیاز دارم
سفارش بدم کی تحویل میدید؟
پاسخ : تخفیف دائمی|رم 1 گیگ 7هزارتومان|آلمان دیتاسنتر هتزنر|آپتایم بالا|پورت 1گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MovieZone
سلام ب استارتر عزیز
هر 100 گیگ فضا هارد چه قیمته؟؟
من برای سایت دانلود فیلم و سریال میخوام ، جوری که بتونم با سرور مجازی از دیگر سایتها دانلود کنم و منتقل بشه به سرور خودم و لینک مستقیم بدم به کاربران
و میشه مشخصات کامل از سرور رو بدید؟؟
با تشکر
شما بهتره یک سرور اختصاصی بخرید که بصرفه تر هست باید ویندوز باشد و کانفیگ ای ای اس کنید و لینک مستقیم بزارید
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sib mizban
سلام و عرض ادب
ببخشید؛ میشه در این مورد بیشتر توضیح بدید؟ دلیلتون چیه؟
با سلام خوب دوست عزیز سرور ما شیر شده هستش بخاطر همینه چون تعداد سرور ها زیاده و با اون سرعتی که شما نیاز دارید نیست
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
In-God-We-Trust
باسلام
فوری همین الان نیاز دارم
سفارش بدم کی تحویل میدید؟
خیر فعلا ای پی نداریم
من یک هفته نیست که از ایشون سرور خریدم الان سرویسم قطع شده و دسترسی به پنل ام هم مسدود شده تیکت هم ارسال کردم ولی جوابی دریافت نشده.
منم خرید کردم چند روز پیش الان قطع شده رفتم وارد سایت شم پیغام این ایمیل موجود نیست رو داد
امیدوارم کلاه برداری نبوده باشه و اگر بوده چه بهتر که الان بود چون میخواستم سرور مجازی 1 ساله بگیرم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TheHost
منم خرید کردم چند روز پیش الان قطع شده رفتم وارد سایت شم پیغام این ایمیل موجود نیست رو داد
امیدوارم کلاه برداری نبوده باشه و اگر بوده چه بهتر که الان بود چون میخواستم سرور مجازی 1 ساله بگیرم!
با سلام مشکل دیتابیس در سایت داریم دوباره عضو بشید و درمورد سرور شما یکی از سرور ها مشکل ای پی پیدا کرده در حال رفع ان هستیم بزودی درست خواهد شد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
neo_13
من یک هفته نیست که از ایشون سرور خریدم الان سرویسم قطع شده و دسترسی به پنل ام هم مسدود شده تیکت هم ارسال کردم ولی جوابی دریافت نشده.
جواب رو ایمیل کردم جناب در حال رفع مشکل هستیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sms.bartarhost
با سلام مشکل دیتابیس در سایت داریم دوباره عضو بشید و درمورد سرور شما یکی از سرور ها مشکل ای پی پیدا کرده در حال رفع ان هستیم بزودی درست خواهد شد
اطلاعات درون سرور محفوظ باقی مونده؟ چقدر طول می کشه تا مشکل حل بشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
neo_13
اطلاعات درون سرور محفوظ باقی مونده؟ چقدر طول می کشه تا مشکل حل بشه؟
بله اطلاعات هستش صبور باشید
اقا لطفا زود تر سرور رو راه اندازی کنید مگه ست کردن یک آی پی چقد وقت میخواد من همه ی کار های امروزم مونده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TheHost
اقا لطفا زود تر سرور رو راه اندازی کنید مگه ست کردن یک آی پی چقد وقت میخواد من همه ی کار های امروزم مونده
مشکل از طرف ای پی ها بوده ربطی به ست کردن نیست و اینکه یکی از کاربر ها اتک میزده باید پیگیری بشه تا اجازه بدن باز کنیم
کاربران گرامی دقت داشته باشید یه مشکلی برای سرور ها پیش امده بود که خدا رو شکر تیم پشتیبانی با سعی تلاش بی وقفه تمامی سرور ها رو بالا اورد و همکنون میتوانید برید و استفاده نمایید