پیشنهاد من سرور مجازی است.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و وقت بخیر خدمت شما ، پیشنهاد میکنم از هاست اشتراکی استفاده بفرمایید چون دردسر های مدیریت سرور رو نداره و قطعا سرور هاست اشتراکی از سرور مجازی شما قوی تر خواهد بود ، البته در انتخاب میزبان خودتون دقت کنید، موفق باشید
سلام.
دوست عزیز,برعکس من میگم از سرور مجازی استفاده کنید.البته سرور مجازی که کانفیگ درست بشه و کیفیت خوبی داشته باشه.
سرور اشتراکی,یک دردسرهای مربوط به خودشو داره و یک مزیت های خودشو.سرور مجازی هم همینطوره
اما سرور ممجازی دیگه کنترلش دست خودتونه
میتونید یک مجازیقیمت پایین و کیفیت بالا پیدا کنید.
موفق باشید.
یک سرور اختصاصی با مبلغ 250-260 هزار تومان از دیتاسنتر هتزنر تهیه کنید به همراه سه ای پی ! و 3 ترابایت هارد ! وی ام ویر نصب کنید یک سرور با مقداری رم و 100 گیگ هارد برای سایتتون نصب و کانفیگ کنید سی پنل یا دایرکت ادمین و یک سرور هم با 3 ترابایت هارد با سیستم عامل ویندوز سرور 2008 برای هاست دانلود !
راه به صرفه و خوب !
با بنده در ارتباط باشید
اوه.
kouroshez جان,این الان راه به صرفه ای هستش؟
پول سی پنل و یا دایرکت چی؟بعدش پول کانفیگ کردن رو اگه بده به کسی کانفیگ کنه چی؟
هزینش این چیزی نیست که گفتین و با دردسرهایی که داره.به نظر من اصلا سرور اختصاصی سمتش نره.اصلا و ابدا.
به دردسرهاش نمی ارزه
شرکت مبین هاست WWW.Mobinhost.Com
ارائه دهنده سرور اختصاصی , سرور مجازی , هاست سی پنل , هاست دایرکت ادمین , ارائه دامنه ملی و بین المللی, مدیریت و کانفیگ سرور , صدور لایسنس سی پنل و دایرکت ادمین
نماینده رسمی رد استیشن انگلستان برای نمایش لینک نمایندگی اینجا کلیک کنید
تلفن تماس پشتیبانی و فروش 02166573866 - 02166570779
----------------------------------------------------------------------------------------ما برای تمام مشتریان 10 دقیقه مشاوره رایگان داریم و تماس تلفنی را هم ما با شما برفرار می کنیم و این جزو سرویس مبین هاست می باشد
دوست من مطمن باشید اگر یک سرور مجازی تهیه کنید و خودتون یک هاست دانلود شخصی ایجاد کنید بهترین نتیجه را خواهید گرفت
یقینا اگر سرور به صورت اختصاصی داشته باشید با هم بهتر خواهد بود
پیشنهاد ما به شما
یا سرور از انگلستان و یا در صورت قانونی بودن سایتتون سرور دانلود از ایران هست
هر جا سرور میگیرید به پشتیبانی خیلی توجه کنید من که خیلی ضربه خوردم
دقیقا همینطوره
---------------------
الان سرور مجازی رو برای مدتی گرفتم ولی حس میکنم قیمت نسبت به امکانات خیلی مناسب هست (200 گیگ ، 6 هسته ای ، 6 گیگ رم = 70 تومان) از کجا بفهمم که از کدوم نسخه vmware استفاده می کنن که منابع اختصاص داده شده کاملا اختصاصی باشد (نسخه esx مثل اینکه اختصاصیه) پرسیدم گفتن نسخه 5.5 که من متوجه نشدم کدومه !
شما یک سرور اختصاصی رم 16 گیگ با هارد بالا نیازتون هست قیمت ارزان 100ت و 130ت هستش
برای اطلاعات بیشتر با بنده در تماس باشید