*** 50 % تخفیف ویژه *** پیشنهاد ویژه امروز ***
با سلام و احترام
کد تخفیف ویژه : IrServer3
50 % تخفیف ویژه سرویس ها میزبانی وب و نمایندگی هاست ... قابل استفاده فقط برای 10 نفر !
نمایش نسخه قابل چاپ
*** 50 % تخفیف ویژه *** پیشنهاد ویژه امروز ***
با سلام و احترام
کد تخفیف ویژه : IrServer3
50 % تخفیف ویژه سرویس ها میزبانی وب و نمایندگی هاست ... قابل استفاده فقط برای 10 نفر !
سلام کدوم کشوره؟ آمریکا؟
با سلام و احترام
خیر . سرور در دیتاسنتر هتزنر واقع در کشور آلمان میباشد . سرور ها نیز ار نوع سرور های سری جدید دیتاسنتر هتزنر میباشد که کیفیت فول العاده ای دارد .
لازم به ذکر است سرور اصلی کاملا نو میباشد و یک ماه پیش از دیتاسنتر تهیه شده است .
در خدمت شما دوست گرامی هستیم :53:
پشتیبانی بسیار قوی، متخصص و فراتر از حد انتظار دارند.
سایت بنده به دلیل مصرف بالای پردازنده نیاز به ارتقا به پلن بالاتر داشت اما قبل از تعلیق سایت، هم ایمیل زدن و هم تماس تلفنی گرفتن و هم مهلت منطقی برای رفع مشکل دادند که نشان از بزرگواری و واقف بودن این عزیزان به اهمیت حرفه اشان است. در صورتیکه هاست قبلی بنده بدون هیچگونه اخطاری سایت بنده را از دسترس خارج کرد بطوریکه تا چندین ساعت خودم از این موضوع خبر نداشتم.
به امید موفقیت روزافزون جناب محمدی عزیز و تیم ایشان
سلام به همه
سرویس های ایران سرور رو شدیدا توصیه میکنم. چون به همراه سرویس عالی که میدن یه پشتیبانی فوق العاده هم ارائه میشه.
ممنونم جناب محمدی. موفق باشید
با سلام و احترام
دوستان لطف دارند و ما نیز انجام وظیفه میکنیم ... :53:
موفق باشید
با سلام و احترام
از نظر لطفی که به مجموعه ایران سرور دارین از شما سپاس گذارم :53:
پشتیبانی و مانیتورینگ سایت های شرکت وظیفه ما میباشد ، بررسی و رفع مشکلات سایت جزء خدمات شرکت است . حتما باید قبل از مسدود سازی سایت اون هم به دلیل مصرف بالا به مشتری اطلاع دهیم ، مگر اینکه در ساعات نیمه شب باشد و سایت مورد نظر وضعیت سرور را مختل کند ، در غیر این صورت حتما به چندین روش با مشتری ارتباط برقرار کرده و مشکل را توضیح خواهیم داد .
با تشکر
با سلام و عرض ادب
خواهش میکنم دوست گرامی :53:
در قبال مشتریان فهیم خودمون انجام وظیفه میکنیم .
موفق و پیروز باشید .
سلام بر مدیران محترم سایت ایران سرور گرامی
ببخشید بنده سایت دانلود تاسیس کردم ادرسش تو امضام هست
سرعت لود برام خیلی مهمه لطفا میشه توضیحات راجع به سرعت لود سایت برام ارسال کنید در ضمن طرح پیشنهادیتون چی هست بخرم ؟؟ سرعت لودش خیلی مهمه
با سلام و احترام خدمت شما دوست و کاربر گرامی
در سرور های ما سرعت لود سایت شما تضمین میگردد ، شما با تمام سایت های موجود که مخصوص تست سرعت لود سایت میباشد میتوانید این قضیه رو بررسی فرمایید .
با توجه به اینکه سرور های ما از هارد های ssd بهره میبره و خود سرور نیز در کشور آلمان قرار داره که بهترین پینگ رو به ایران داره ، سرعت سایت شما در بهترین حد ممکن خواهد بود .
همچنین منابع کاملا آزاد سرور که در تصویر کاملا واضح و گویا میباشد ، کمک میکند که تمام سایت ها در سرور با سرعت بسیار عالی لود شوند :
فایل پیوست 29792
در مورد پکیج انتخابی ، تمامی پلان ها از نظر کیفیت در یک سطح هستند و تنها بحث مصرف منابع میباشد .
پلان ها در میزان منابع متفاوت میباشند که شما میتوانید بعد از سفارش هر کدام از پلان ها در صورت نیاز به منابع بیشتر به صورت آنلاین ارتقا دهید به پلان بالا تر .
در خدمت شما دوست گرامی هستیم :53:
در
میزبانی حرفه ای
چقدر منابع در دسترسه
و اینکه بنده چند سایت با بازدید متوسط و پایین دارم مشکلی با ادون دامین نداره؟