پاسخ : یک دیتا سنتر دیگه بجز هتزنر لطفا مشارکت کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
خیلی ها همین طور فکر میکنند و میکردند .
در حالت کلی لیز وب و رپید سوییچ هر دو گزینه های مناسب و عالی هستند .
ممنون از شما میشه لطفا از دیدگاه فنی پاسخ بدین؟!! البته اگر هدفتون از مشارکت در این تاپیک اسپم و جذب مشتری نبوده!! چون بهرحال هر صحبتی باید منطق خودش رو داشته باشه وگرنه من بگم آقای فلان که الان تازه فارغ التحصیل شدی و کلی هم دانش فنی و ... داری نیا تو کار هاستینگ یا سرمایه نزار برای دی سی چون اشتباه فکر میکنی بپرسه چرا بگم. همین دیگه فکر میکنی. بپرسه چی فکر میکنم. بگم فکر میکنی!!!!!!!! این طرز برخورد بنظر من کوچک شمردن بنده و دیگر دوستانه فکر نکنم مدارکی که الان بنده دارم و دنبال مشاوره هم دارم میرم ضعفی در کارم ایجاد کنه جز اینکه همونکه فکر میکنم
باسلام
بنده انتقال بین Hetzner و OVH و تجربه کردم
متاسفانه نتیجه مطلوبی نداده
اگر هدف ففط نگهداری بک آپ هست می تونید از دیتاسنترهای ارزان امریکا مثل Datashack اسنفاده بفرمایید
مشکلی پیش نخواهد آمد
موفق باشید
سلام
تا حالا به هتزنر تست نکردم که به کدام دیتاسنتر سرعت مناسبی دارد. اما بر اساس تکنیکی به شما عرض می کنم و علمی است پیشنهاد می کنم که هر دیتاسنتر معتبری از این 3 کشور خریداری نمایید نباید مشکل داشته باشید:
1- فرانسه 2- هلند 3- خود آلمان
این کشورها بعلت داشتن لوپ های اینترنتی و پورت های قوی که با هم دارند دیتاسنترهایش با هم ارتباط اینترنتی مناسبی دارند. و توصیه جدی من این است که از دیتاسنترهای آمریکایی برای بک آپ سرورهای هتزنر استفاده ننمایید. زیرا هیچ دیتاسنتر اروپایی نمی تواند پورت 1 گیگابیت بر ثانیه به آمریکا را تضمین کند بخاطر محدودیت های لوپ های اینترنت بین قاره ای سرعت های آپلود و دانلود معمولاً 2 و 3 مگ است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pejman_view
سلام
تا حالا به هتزنر تست نکردم که به کدام دیتاسنتر سرعت مناسبی دارد. اما بر اساس تکنیکی به شما عرض می کنم و علمی است پیشنهاد می کنم که هر دیتاسنتر معتبری از این 3 کشور خریداری نمایید نباید مشکل داشته باشید:
1- فرانسه 2- هلند 3- خود آلمان
این کشورها بعلت داشتن لوپ های اینترنتی و پورت های قوی که با هم دارند دیتاسنترهایش با هم ارتباط اینترنتی مناسبی دارند. و توصیه جدی من این است که از دیتاسنترهای آمریکایی برای بک آپ سرورهای هتزنر استفاده ننمایید. زیرا هیچ دیتاسنتر اروپایی نمی تواند پورت 1 گیگابیت بر ثانیه به آمریکا را تضمین کند بخاطر محدودیت های لوپ های اینترنت بین قاره ای سرعت های آپلود و دانلود معمولاً 2 و 3 مگ است.
بنده ovh رو تست کردم(هتزنر به ovh) متاسفانه اصلا سرعت مناسبی نداشت.بهتره از دیتاسنتر های دیگه مثل leaseweb,redstation استفاده کنید و یا بهتر ازاون یک سرور از خود هتزنر از شخص دیگه تهیه کنید و روی اون قرار بدید که حداکثر سرعت رو داشته باشه
نقل قول:
اگر هدف ففط نگهداری بک آپ هست می تونید از دیتاسنترهای ارزان امریکا مثل Datashack اسنفاده بفرمایید
یکی از گیرترین دیتاسنترهای دنیا هست . من بکاپ داشتم 2 سال پیش زد الکی پاک کرد گفت نرم افزار کرک شده هست
آخه کی روی سرور و هاستش نرم افزار اورجینال برای دانلود میذاره ؟؟
این دیتاسنتر Datashack منتظر هست یک اپسیلون نرم افزار کرک شده ببینه و سرور رو شیفت دیلیت کنه
اگر برای بکاپ میخواهید یعنی امنیت = 0