پاسخ : احتیاج به یک سیم کارت یا یک خط انگلیس برای تایید اکانت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Meistero
اکانتم حساب بانکی و کارت و آدرس مرتبط و تلفن ثابت داره و مدتهاست بدون مشکل داره کار میکنه.گفتم اگر در آینده " لازم شد " شماره موبایل هم اضافه کنم شاید این سیم کارتها بدرد بخوره!
بذارید یه تجربه بد از این سیم کارتها رو براتون بگم:
زمستون پارسال از یه سایت معتبر خارجی فروشنده این سیم کارتها که به ایران هم میفرستاد یکی گرفتم.توی فرمش Billing Address شو زدم آمریکا و Shipping Address شو آدرس ایرانو نوشتم.ایمیل زدن که باید بهمون تلفن کنین تا خرید تایید بشه.آقا مام از ایران زنگ زدم گفتم اومدم مسافرت ایران و الانم خونه فامیلام هستم و به سیم کارتتون نیاز دارم.معمولا اپراتوراشون هندین .بیچاره گفتش باشه و فرستاد.
متاسفانه بدستم نرسید.نمیخوام بگم توی گمرک یا پست هپولی شدو از این حرفا ولی بهرحال بدستم نرسید....شایدم ورودش ممنوع باشه.
چند ماه بعد ایمیل اومد که باید اکانتتونو شارژ کنید تا شماره تون غیر فعال نشه.داغمو تازه کرد!...هاهاها
اصولا Billing Address رو می بایست همان مشخصات و آدرسی بزنید که کارت VISA یا Master برای آن صادر شده است و می بایست امکان وریفای آن به روش های مختلف درخواست شده را نیز داشته باشید. هرچند تایید حساب بانکی کافی است و طبق قوانین نباید از شما پاسپورت یا ... بخواهند، اما برخی کمپانی ها بنا به سیاست های خود ممکن است مدارک بیشتری درخواست کنند، نمونه بارز آن شرکت PayPal می باشد که در صورت بروز هرگونه مشکل مالی، حتما مدارک تکمیلی را درخواست کرده و تا آن موقع حساب شما را موقتا بلوکه می نمایند.
مشخصات و آدرس Shipping ربطی به روال تایید ندارد، اما بسیاری از کمپانی های خارجی ارسال مستقیم به ایران ندارند، بنابراین می بایست فردی رو خارج از کشور داشته باشید تا برای وی ارسال کنید و ایشان تحویل گرفته و به نحوی به شما برساند، حال یا با پست مجدد و یا حمل توسط خود ایشان. برای یک مورد نیز از نظر گمرک مشکلی وجود ندارد، مخصوصا در ابعاد یک پاکت نامه معمولی که شاید حتی چک هم نشود.
به هر صورت نمی دانم قصد شما از تعریف خاطراتتان چیست، ولی اگر طعنه به قولی است که من به استارتر داده ام، اولا اینکه بنده کارم این نیست و سودی از این مسئله عایدم نمی شود و صرفا هدفم کمک به ایشان بود، ثانیا سیم کارت رو برای ایشون با کارت و حساب بانکی معتبر خودم خریداری می کنم و خارج از ایران تحویل می گیرم و سپس به یکی از دوستانی که قصد سفر به ایران دارم تحویل می دهم تا برای ایشان بیاورند تا هزینه زیادی رو هم متقبل نشوند برای ارسال به ایران.
اگر کسی داره از اینا استفاده میکنه.ممکنه لطفا شماره آمریکاشو بهم pm کنه تا چکش کنم ببینم چه نوع شماره ایه ! VOIP or Mobile or LandLine
سپاس
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nexinel
اصولا Billing Address رو می بایست همان مشخصات و آدرسی بزنید که کارت VISA یا Master برای آن صادر شده است و می بایست امکان وریفای آن به روش های مختلف درخواست شده را نیز داشته باشید. هرچند تایید حساب بانکی کافی است و طبق قوانین نباید از شما پاسپورت یا ... بخواهند، اما برخی کمپانی ها بنا به سیاست های خود ممکن است مدارک بیشتری درخواست کنند، نمونه بارز آن شرکت PayPal می باشد که در صورت بروز هرگونه مشکل مالی، حتما مدارک تکمیلی را درخواست کرده و تا آن موقع حساب شما را موقتا بلوکه می نمایند.
مشخصات و آدرس Shipping ربطی به روال تایید ندارد، اما بسیاری از کمپانی های خارجی ارسال مستقیم به ایران ندارند، بنابراین می بایست فردی رو خارج از کشور داشته باشید تا برای وی ارسال کنید و ایشان تحویل گرفته و به نحوی به شما برساند، حال یا با پست مجدد و یا حمل توسط خود ایشان. برای یک مورد نیز از نظر گمرک مشکلی وجود ندارد، مخصوصا در ابعاد یک پاکت نامه معمولی که شاید حتی چک هم نشود.
به هر صورت نمی دانم قصد شما از تعریف خاطراتتان چیست، ولی اگر طعنه به قولی است که من به استارتر داده ام، اولا اینکه بنده کارم این نیست و سودی از این مسئله عایدم نمی شود و صرفا هدفم کمک به ایشان بود، ثانیا سیم کارت رو برای ایشون با کارت و حساب بانکی معتبر خودم خریداری می کنم و خارج از ایران تحویل می گیرم و سپس به یکی از دوستانی که قصد سفر به ایران دارم تحویل می دهم تا برای ایشان بیاورند تا هزینه زیادی رو هم متقبل نشوند برای ارسال به ایران.
1.بله دقیقا برای همین بود که Billing address شو مجبور شدم آمریکا بزنم .اونام سخت گیر نبودن!....و دوباره بله بهتره اگر کسی رو خارج نداریم از کسانی مثل شما که داخل کشور هستن خرید کنیم.فامیل هم دارم ولی آدم روش نمیشه بهشون رو بزنه.(حالا شایدم زدم...)
2.خواهش میکنم قربان این حرفا چیه!...من اصلا منظورم به شما یا هر کس دیگری نبود و حتی اینم متوجه نشده بودم که شما میخواید براشون تهیه کنید...خلاصه ببخشید اگه سوتفاهم شده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
سلام
دوستان احتیاج به خط دارم برای فعال کردن یه اکانت که تماس میگیرند باید جوری باشه که خط دایورت بشه روی خط ایران من چه با هزینه چه رایگان هرچی هست اعلام کنید
فقط کسانی که تجربه دارن یا کار کردن بگن چون خیلی از سایت ها تست شده جوابی نگرفتیم
راه های ارتباطی با ما
Id Yahoo : Techshiraz
Email 1: Techshiraz@yahoo.com
Email 2: domain@shiraz.technology
Viber : 09355569387
Telegram : 09355569387
درود
در صورت درخواست بنده در خدمت هستم راه هایی ارتباطی در امضا موجود میباشد
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
درود
موفق باشید
خواستن که میخواییم شرایط اعلام کنید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nexinel
دوست عزیز فعلا پیشنهادهای زیادی شده از پیام های خصوصی داریم برسی میکنیم مورد شما خیلی خوبه ولی خیلی زمان گیر هست ما سریع به این خط نیازمندیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
دوست عزیز فعالا پیشنهادهای زیادی شده از پیام های خصوصی داریم برسی میکنیم مورد شما خیلی خوبه ولی خیلی زمان گیر هست ما سریع به این خط نیازمندیم
بسیار خوب، پس با این ها هم تماس بگیرید:
http://www.sika.ir/1389-02-29-10-16-...-sim-card.html
http://www.kiasuncard.com/page.aspx?...ional-SimCards
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peym@n
درود
موفق باشید
درود
به همکارم گفتم گفتن که اجازه بدید ساعت کاری انگلیس شروع شه یه چک بکنن ببین موجود است یا نخیر
موفق باشید
کسه دیگه ای نبود سیم کارت داشته باشه
چرا مستقيم از ورد سيم خريد نميكنيد ؟ ارسال به ايران دارن
بنده تا الان ٢ تا سيمكارت ازشون خريدم و برام ارسال شده
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel