پاسخ : سوال در مورد پلیس سایبری افتخاری
بزارید کامل بهتون بگم جریان چیه
دولت اومده در هر ناحیه از کشور یه نفر رو مسئول کرده که کار های پلیس فتا اون منطقه رو انجام بده و ماهیانه یه حقوق بگیره. علاوه بر حقوق اگه فعال بودن یه بودجه هم بهشون میدن که به کاربر های فعال تقدیم بشه
حالا اون شخص میاد افرادی رو (معمولا دانشجو های کامپیوتر که خیلی دوست دارن هکر بازی در بیارن...) رو مسئول میکنه که وب سایت های سیاسی ضد دولت و ضد دین رو گزارش بده
اگه خوب گزارش دادید یه بودجه خوب هم علاوه بر حقوق به اون میرسه و واسه تشویق شما دست میکنه 50 هزار تومان بهتون میده یا شما رو میبرن امام رضا...
این کار بیشتر جنبه معنوی داره تا جنبه مادی!!!
اصلا درآمد نداره و در بهترین حالت ماهیانه 50 هزار تومان (در صورتی که 24 ساعته فعالیت کنید) بهتون میدن
نمیخوام بهتون بگم که شرکت نکنید! اما میتونید سایت ها رو به سایت پیوند ها گزارش بدید (به صورت ناشناس) که هم دست دلال ها کوتاه بشه و هم از نظر معنوی بیشتر ثواب کرده باشید
نقل قول:
من برای این دوست دارم برم فرم پر کنم چون گفتن کلاس های آموزشی هم میذارن
هیچ کلاسی در کار نیست و اگه باشه در حد ابتدایی...!
دوره آموزشی کجا بود؟ کلا از نظر من ارزش نداره شما بری یه شرکت اینترنتی ماهی 500 بهت میدن یه تایم فقط فروش رو انجام میدی زیر کولر نشستی و سرماه حقوق میگیری در کل میگم این کارها زیاد خوب نیست وارد بشی شاید اشنا پیدا کنی ولی دیگه نمیتونی بعدش در بیایی همین الانش وقتی یه سایت هک میشه میفرستن دنبال ما که بیا همکاری کن چند وقت پیش یکی از سایت ها که نمیشه نامش رو اورد هک شد فراخوان دادن ای که بلند شین بیایین پول میدیم نمیدونم چیکار میکنیم هیچ این همه رفتیم 4 هفته هم نشستیم باگ گیری کردیم سیستمی که یکی از برادران نوشته بود که معلوم شد بیشترین باگ های امنیتی رو تو کد نویسیش داشته ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
narvan*
سلام
من دختری 25 ساله با مدرک مهندسی آی تی هستم
مدتی از طریق ایمیل با پلیس فتای استانمون در ارتباط بودم و براشون سایت های متخلف رو ارسال میکردم
الان باهام تماس گرفتن که بیا استان فرم پلیس افتخاری رو پر کن
همه میگن به درد نمیخوره
بیخیال شو
میخواستم بدونم مزایای یک پلیس افتخاری چیه و آیا ارزش اینو داره من تا استانمون برم و این فرم رو پر کنم؟
میتونه برای شما یه رزومه باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ra3ou1
رزومه آدم فروشی؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
narvan*
سلام
مدتی از طریق ایمیل با پلیس فتای استانمون در ارتباط بودم و براشون سایت های متخلف رو ارسال میکردم
همه میگن به درد نمیخوره
بیخیال شو
میخواستم بدونم مزایای یک پلیس افتخاری چیه و آیا ارزش اینو داره من تا استانمون برم و این فرم رو پر کنم؟
شما هم دست از این کارا بردار
اگر واقعا هک بلدی به عنوان مشاور میتونی کلی کار پیدا کنی
بجای ریپورت به پلیس به خود ادمین ها هشدار بده که فلان جا باگ داری و...
خواهر گلم
1. طبق گفته همکار گرامی اقا رسول این کار میتونه برای شما رزومه باشه
2. این کار برای اینده شما خوب هس (مورد داشتیم قبلا)
به نظر من بری بهتره
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
دوره آموزشی کجا بود؟ کلا از نظر من ارزش نداره شما بری یه شرکت اینترنتی ماهی 500 بهت میدن یه تایم فقط فروش رو انجام میدی زیر کولر نشستی و سرماه حقوق میگیری در کل میگم این کارها زیاد خوب نیست وارد بشی شاید اشنا پیدا کنی ولی دیگه نمیتونی بعدش در بیایی همین الانش وقتی یه سایت هک میشه میفرستن دنبال ما که بیا همکاری کن چند وقت پیش یکی از سایت ها که نمیشه نامش رو اورد هک شد فراخوان دادن ای که بلند شین بیایین پول میدیم نمیدونم چیکار میکنیم هیچ این همه رفتیم 4 هفته هم نشستیم باگ گیری کردیم سیستمی که یکی از برادران نوشته بود که معلوم شد بیشترین باگ های امنیتی رو تو کد نویسیش داشته ...
کجا به این راحتی ماهی 500 میدن بگین ما هم بریم نت وصل باشه تو خونه یا بیرون فرقی نداره میتونیم کارامون رو هم انجام بدیم :d
خواهر عزیز
برین اما همون طور که گفتن برای مدت محدود نه دراز مدت که بشه(با عرض پوزش) خر حمالی
تشخیص حق و باطل در بعضی مواقع خیلی سخته
بیشتر مواقع با توجه به نظرات شخصی خودمون در مورد بقیه قضاوت می کنیم
دوست عزیز نمیگم برو یا نه
فقط میگم اگه رفتی مواظب باش به بهانه هایی که فقط تعصبات شخصیه، جلوی آزادی های مشروع بقیه رو نگیری
که به نظرم گناهی بزرگه
در هر صورت موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
narvan*
سلام
همه میگن به درد نمیخوره
بیخیال شو
درود بر شما بنده تمام این دروان هایی رو گذروندید من گذروندم حتی به خود فتا مراجعه کرده و حضوری صحبت کردم اما واقعیت موضوع اینه شما یک گشت سایبری هستید ! و براشون سایت ها رو ارسال میکنید حالا شاید خیلی خیلی کارتون خوب باشه در زمینه هک و شبکه خیلی بهتون حال بدن استخدامتون کنن که برای بنده استخدامی اوکی شد اما خب ترجیح دادم کار ازاد خودم رو بکنم درامد بیشتری داره ! و اینکه ازادم مگر اینکه علاقه دارید به کار های پلیسی :دی و ... و البته خیلی از مزایا و.. هم داره به هر حال فتا هست و کلی برو بیا !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AHF-victory
لیسانس!!!ههههههه
هههههه؟؟؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
بزارید کامل بهتون بگم جریان چیه
دولت اومده در هر ناحیه از کشور یه نفر رو مسئول کرده که کار های پلیس فتا اون منطقه رو انجام بده و ماهیانه یه حقوق بگیره. علاوه بر حقوق اگه فعال بودن یه بودجه هم بهشون میدن که به کاربر های فعال تقدیم بشه
حالا اون شخص میاد افرادی رو (معمولا دانشجو های کامپیوتر که خیلی دوست دارن هکر بازی در بیارن...) رو مسئول میکنه که وب سایت های سیاسی ضد دولت و ضد دین رو گزارش بده
اگه خوب گزارش دادید یه بودجه خوب هم علاوه بر حقوق به اون میرسه و واسه تشویق شما دست میکنه 50 هزار تومان بهتون میده یا شما رو میبرن امام رضا...
این کار بیشتر جنبه معنوی داره تا جنبه مادی!!!
اصلا درآمد نداره و در بهترین حالت ماهیانه 50 هزار تومان (در صورتی که 24 ساعته فعالیت کنید) بهتون میدن
نمیخوام بهتون بگم که شرکت نکنید! اما میتونید سایت ها رو به سایت پیوند ها گزارش بدید (به صورت ناشناس) که هم دست دلال ها کوتاه بشه و هم از نظر معنوی بیشتر ثواب کرده باشید
هیچ کلاسی در کار نیست و اگه باشه در حد ابتدایی...!
تو سایت پیوند ها هم عضو هستم
شما کسی رو میشناسی که عضو افتخاری بوده باشه؟؟؟
خیلی نا امید شدم :(
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ourweb
آخه من شهرم کوچیکه
کار برای من نیست
اصلا شرکت کامپیوتری نداره
جاهای دیگه هم پارتی میخواد
این کار هم از راه نت هست و نیاز نیست من برم اونجا
من خیلی وقته دنبال کارم
اما پیدا نمیکنم
شما میتونید منو راهنمایی کنید در مورد یک دورکاری خوب؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ra3ou1
آره اینم هست
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cacodemon
رزومه آدم فروشی؟
- - - Updated - - -
در این مورد تو کامنت های قبلی جواب دوستان رو دادم
شما هم دست از این کارا بردار
اگر واقعا هک بلدی به عنوان مشاور میتونی کلی کار پیدا کنی
بجای ریپورت به پلیس به خود ادمین ها هشدار بده که فلان جا باگ داری و...
من نگفتم هک بلدم
من چون شهرم فرصت کار برام نداره دنبال یک کار از راه نت هستم
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
twohost
خواهر گلم
1. طبق گفته همکار گرامی اقا رسول این کار میتونه برای شما رزومه باشه
2. این کار برای اینده شما خوب هس (مورد داشتیم قبلا)
به نظر من بری بهتره
موفق باشید
مرسی
میشه در مورد گزینه دو بیشتر توضیح بدید؟
اون موارد کیا بودن و شرایط کاریشون چطوری بوده؟