پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل <<<<<<<<
خب مگه نميگيد پورت يك گيگ هستش
خب براي اثبات اسكرين شات بزاريد ! يا ايپي تست بديد ما تست كنيم ببينم چنين چيزي هست يا نه !
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;&lt ;&a mp;lt;&lt;
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pbx9798
خب مگه نميگيد پورت يك گيگ هستش
خب براي اثبات اسكرين شات بزاريد ! يا ايپي تست بديد ما تست كنيم ببينم چنين چيزي هست يا نه !
پورت سرور اصلی 1 گیگ است و برای فقط دانلود سرور نمیدیم چون پورت رو اشغال میکنه و سرورهای دیگه کم میارن
برای همین پورت رو مدیریت شده بین سرورها تقسیم میکنیم شما دانلود کنید شاید میانگین 9 مگ خد اقل دانلود بگیرید و این میزان گارانتی میشه
- - - Updated - - -
لطفا دوستانی که سرور رو گرفتند نظرشون رو از اینجا به دیگران اعلام کنند
با تشکر
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a.R.a.sh
الان یک سرور مجازی سفارش دادم
ممنون
سفارش شما 3 روزه پرداخت نشده !
پاسخ : آفر متفاوت با ذکر دلیل قیمت. 7000 تومان به بالا بیش از 5 سال سابقه بدون اورسل <<<<<<<<
سرویس زیر خریداری شد .
CPU: Opteron 3365 mit 8 x 3,2 GHz
Ram: 2 GB
HDD: 30 GB SAS
BW: Unlimit
Port: 1000 Mbps
Uptime: 99.9%
IP: 1
بدون هیچ مشکلی با پشتیبانی عالی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
navsan
سرویس زیر خریداری شد .
CPU: Opteron 3365 mit 8 x 3,2 GHz
Ram: 2 GB
HDD: 30 GB SAS
BW: Unlimit
Port: 1000 Mbps
Uptime: 99.9%
IP: 1
بدون هیچ مشکلی با پشتیبانی عالی
با تشکر کلیه سفارشات تحویل داده شدند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
felfel
دقیقا همین طوره . من قصد تخریب ندارم فقط نظرم درباره ایشان میگم
2 3 سال پیش یک سرور ایران ازشان خریدیم خیلیم گران بود بعد از چندروز سرور دان شد هرچی تیکت هم داده میشد پاسخگو نبودن به زور باهاشون تماس گرفته شد با لحن بسیار بد صحبت کردند . برخوردشان نیز جوری که رییس مایکروسافت هستند و زود هم جبهه میگیرند و گفتند ابیوس اومده!!(رو سرور ایران) و مارا پاس دادن به دیتاسنتر بعدم فهمیدیم که کلا سرورشان نابود شده ... هیچی درخواست بازگشت وجه دادیم که خوردن متاسفانه....
دقیقا حرف شما و دوست عزیز a.R.a.sh تائید میشه.
بنده دیدم ایشون از مجازی ساز kvm استفاده کرده، میخواستم ببینم از مجازی سازش نسبت به vmware راضیه یا نه و چطوریاست.. ۱ ثانیه نشده طوری برخورد کردن که انگار کرنل لینوکس رو ایشون طراحی کرده :) درصورتی که خیلی محترمانه میتونست بگه: سرم شلوغه یا نمیخوام بگم نه اینکه: «میخوای از من اطلاعات بدست بیاری؟ برو تو گوگل سرچ کن» و وقتی پرسیدم این چه طرز برخورده.. ایشون میگه «من حوصله کل کل ندارم». من یه سوال دوستانه پرسیدم و با کسی کل کل نکردم :)
anyway
درخت هرچی پر بارتر، سر به زیر تر
سلام
رم 1 گیگ با هارد 50 و 100 چقدر میشه؟
دوست عزیز پنل آخر با 200 گیگ هارد چند میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
freeacounting
سلام
رم 1 گیگ با هارد 50 و 100 چقدر میشه؟
با سلام و احترام
رم 1 گیگ با هارد 50 بهتون 17 تومان تقدیم میکنیم و با هارد 100 گیگ 23 تومان
سلام . یک سرور میکروتیک خریداری شد منتظر تحویل هستم .