پاسخ : @@شما کارت هاستینگه؟ تو زمینه وب دستی داری؟@@
به نظر من اعتراض نکنید
اگه بخواید قیمت ها رو یه سازمانی یا یه انجمنی ساماندهی کنه
در اشتباهید ، تو هاستینگ های خارجی هم هر کس یه قیمت میده
لطفا وارد این بحثا نشید ، ساماندهی و ... فقط کار رو سخت تر میکنه و خراب تر
همین وضع خیلی خوبه ، خیلیا تو همین وضع موفق می شند و خیلی ها هم نه
ساخت مرجع یا سازمان قانونی فقط ضرره
ببخشیدا ، شرمنده ، کسی که میاد میگه من میخوام که قیمت ها ساماندهی بشه مطمعن باشید خودش دنبال قدرت بیشتره :)
خودشون وقتی میخواستن وارد این کار بشن و تازه شروع به کار کرده بود ، با قیمت های پایینی شروع کردن کلا سرمایه زیادی نداشتن
الان که گردنشون کلفت شده ، دلشون میخواد یه ساماندهی باشه که کسی روی دستشون بلند نشه و نتونه کسی وارد این کار بشه
البته من شرمندم و قصد توهین هم ندارم
فقط هم من میدونم ، هم شما می دونید
دقیقا همین طوره
پس بی خیال ، جلوی پیشرفت همدیگر رو با این کارا نگیریم
حتی خارجی ها هم از این کارا نمی کنن
هر کس به اندازه ی توان و استعدادش موفق میشه
اگه خودمون نمی تونیم پیشرفت کنیم پس نون همسایه رو آجر نکنیم
بازم ببخشید ، به نظر من اگه میشه این تایپیک رو ببندیم و حرف همچین چیزایی رو هم نزنیم
با تشکر :)
ببینید بنده شخصا یک همکار میخوام. ولی کو آدمش؟!
یکی هست پول داره، اطلاعات نداره، یکی هست پول نداره، اطلاعات داره!
برای شراکت ، هر دو لازمه!
الان فقط خودم هستم و یک بازاریاب!
اگر میشناسید، معرفی کنید :دی لطفا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
filtersms
به نظر من اعتراض نکنید
اگه بخواید قیمت ها رو یه سازمانی یا یه انجمنی ساماندهی کنه
در اشتباهید ، تو هاستینگ های خارجی هم هر کس یه قیمت میده
لطفا وارد این بحثا نشید ، ساماندهی و ... فقط کار رو سخت تر میکنه و خراب تر
همین وضع خیلی خوبه ، خیلیا تو همین وضع موفق می شند و خیلی ها هم نه
ساخت مرجع یا سازمان قانونی فقط ضرره
ببخشیدا ، شرمنده ، کسی که میاد میگه من میخوام که قیمت ها ساماندهی بشه مطمعن باشید خودش دنبال قدرت بیشتره :)
خودشون وقتی میخواستن وارد این کار بشن و تازه شروع به کار کرده بود ، با قیمت های پایینی شروع کردن کلا سرمایه زیادی نداشتن
الان که گردنشون کلفت شده ، دلشون میخواد یه ساماندهی باشه که کسی روی دستشون بلند نشه و نتونه کسی وارد این کار بشه
البته من شرمندم و قصد توهین هم ندارم
فقط هم من میدونم ، هم شما می دونید
دقیقا همین طوره
پس بی خیال ، جلوی پیشرفت همدیگر رو با این کارا نگیریم
حتی خارجی ها هم از این کارا نمی کنن
هر کس به اندازه ی توان و استعدادش موفق میشه
اگه خودمون نمی تونیم پیشرفت کنیم پس نون همسایه رو آجر نکنیم
بازم ببخشید ، به نظر من اگه میشه این تایپیک رو ببندیم و حرف همچین چیزایی رو هم نزنیم
با تشکر :)
اینکه شکی توش نیست
اقدام به ثبت یک قیمت ثابت فقط و فقط از کیفیت میکاهه
بحث سر قیمت نیست ما میگیم. بررسی کنید نسبت به زحمتی که میکشید قیمت بدید همین! وگرنه هاستیکه یک منیجر حرفه ای میده با هاستی که یک نفر تازه کار میده یک قیمت دارند؟
کی میتونه اورسل رو تشخیص بده؟ کی میتونه همه دیتا سنترها رو آنالیز و پورتها و سخت افزارهاشون رو بررسی و قیمت نهائی رو بده که کسی تخطی نکنه؟
واقعا کار نشدی هست و احمقانه هم هست که فکر کنیم میتونیم اما میگیم بخاطر کل کل و رو کم کنی به هر قیمتی مشتری جذب نکنید برای همه مشتری هست حداقل به فکر خودتون باشید اگر به منافع بقیه اهمیتی نمیدین؟
بحث تنها و تنها اینه. میگیم بازار هاستینگ رو بی هویت نکنید که ارگانهای چون ... هر وقت نیاز شد ما رو برای پاره ای از مشکلات فرا بخونند فکر کنند ما هم کلاه برداریم اینو میگیم بحث عزت نفسه بحث کف قیمت بازار نیست بحث گوشزد به فرد هست تا گروه و ختمش
گر در ره شهوت و هوا خواهی رفت****** کردم خبرت که بینوا خواهی رفت ------------بنگر که کی و از کجا آمده ای ****** و چه میکنی و کجا خواهی رفت
همین: که از دستت میاد کاری بکن*** وای بروزی که زدست نیاید کار
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
ببینید بنده شخصا یک همکار میخوام. ولی کو آدمش؟!
یکی هست پول داره، اطلاعات نداره، یکی هست پول نداره، اطلاعات داره!
برای شراکت ، هر دو لازمه!
اگر میشناسید، معرفی کنید :دی لطفا
شما محل سکونتت رو درست بزن خدا رو چه دیدی یکی از همشهریات که نیاز داره و پول داره سر همین شناخت اومد بهتون پیشنهاد همکاری داد البته دیدم مشابه اینو که عرض میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
اینکه شکی توش نیست
اقدام به ثبت یک قیمت ثابت فقط و فقط از کیفیت میکاهه
بحث سر قیمت نیست ما میگیم. بررسی کنید نسبت به زحمتی که میکشید قیمت بدید همین! وگرنه هاستیکه یک منیجر حرفه ای میده با هاستی که یک نفر تازه کار میده یک قیمت دارند؟
کی میتونه اورسل رو تشخیص بده؟ کی میتونه همه دیتا سنترها رو آنالیز و پورتها و سخت افزارهاشون رو بررسی و قیمت نهائی رو بده که کسی تخطی نکنه؟
واقعا کار نشدی هست و احمقانه هم هست که فکر کنیم میتونیم اما میگیم بخاطر کل کل و رو کم کنی به هر قیمتی مشتری جذب نکنید برای همه مشتری هست حداقل به فکر خودتون باشید اگر به منافع بقیه اهمیتی نمیدین؟
بحث تنها و تنها اینه. میگیم بازار هاستینگ رو بی هویت نکنید که ارگانهای چون ... هر وقت نیاز شد ما رو برای پاره ای از مشکلات فرا بخونند فکر کنند ما هم کلاه برداریم اینو میگیم بحث عزت نفسه بحث کف قیمت بازار نیست بحث گوشزد به فرد هست تا گروه و ختمش
گر در ره شهوت و هوا خواهی رفت****** کردم خبرت که بینوا خواهی رفت ------------بنگر که کی و از کجا آمده ای ****** و چه میکنی و کجا خواهی رفت
همین: که از دستت میاد کاری بکن*** وای بروزی که زدست نیاید کار
- - - updated - - -
شما محل سکونتت رو درست بزن خدا رو چه دیدی یکی از همشهریات که نیاز داره و پول داره سر همین شناخت اومد بهتون پیشنهاد همکاری داد البته دیدم مشابه اینو که عرض میکنم
:d
این هم حرفی هست!
اصلاح شد :)
حرف شما درسته دوست عزیزم
اما نمیشه ، یعنی بهتره که نشه
مشتری باید خودش زرنگ باشه و به هر کسی اعتماد نکنه ( اگر میخواد یک کار بزرگ انجام بده ) اگه سایت شخصی باشه یا دانلود باشه که همه میتونند پشتیبانی کنن
این بحثش جداست
اما یه سازماندهی مثل نماد الکترونیکی ( کسی بخواد یه فروشگاهی بزنه یه چیزی بزنه )
ببنید چیز خوبی هست اما با قانون های اشتباه و سخت خیلی همه چیز رو خراب میکنه
ببینید یک جوانی که سربازی نرفته چه گناهی کرده مثلا بهش اجازه ندن
مثلا یه شخص دانشجو چه گناهی کرده که خونه یا مغازه نداشته باشه بهش ندن
یکی همه این را داره ، چه گناهی کردن مثلا خط تلفن ثابت نداره بهش ندن
یکی اینو داره ، حالا سند خونه یا مغازه به نامش نیست بهش ندن
و انواع از این مسائل که خودتون بهتر میدونید
ببینید اینا همش استعداد ها رو کور میکنه
منی که خونه ندارم یا پول آنچنانی ندارم باید برم بمیرم ؟
پس یه جوون بدبخت از کجا شروع کنه ؟
شاید یکی باباش پولدار نیست ، شاید یکی سرمایه نداره ، شاید یکی خونه اجاره ای ، شاید یکی زندگیش به یه تاره مو بسته است
ختم کلام ، شاید یکی بدبخته
ولی استعداد داره
ولی هیچ جوره نمی تونه کاری بکنه
خب شما بگید چیکار کنه ؟
شاید اگه یه سری از قانون هایی که زیاد منصفانه نیست نبود ، وضعیت فرق میکرد :(
واقعا این قضیه قیمت ها خیلی روی بازار فروش ما تاثیر گذاشته
ما همکارانی داریم که شبانه روز در تلاشن مشتری های مارو ب***ن و قیمت هایی پایین تر از قیمت های ما به مشتری های خودمون میدن!
هیچ انجمن یا سازمانی هم حمایتمون نمی کنه... نه وامی نه صنفی هیچ...
جالبه که هاستینگ جز پر درآمد ترین شغل هاست اما نه توی ایران
چون افرادی که از تجارت و کسب و کار هیچ اطلاعی ندارن میان و بازار و اعتماد مشتری هارو خراب می کنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsvia
واقعا این قضیه قیمت ها خیلی روی بازار فروش ما تاثیر گذاشته
ما همکارانی داریم که شبانه روز در تلاشن مشتری های مارو ب***ن و قیمت هایی پایین تر از قیمت های ما به مشتری های خودمون میدن!
هیچ انجمن یا سازمانی هم حمایتمون نمی کنه... نه وامی نه صنفی هیچ...
جالبه که هاستینگ جز پر درآمد ترین شغل هاست اما نه توی ایران
چون افرادی که از تجارت و کسب و کار هیچ اطلاعی ندارن میان و بازار و اعتماد مشتری هارو خراب می کنن
دوست عزیزم ، حرف شما درست
بر فرض مهال سازمانی ساخته شد و همه ی قیمت ها ثابت شد
فکر میکنید اون سازمان برای شما تعیین و تکلیف های جدیدی نمیکنه ؟
امروز که حمایت میکنید از همچین چیزی ، ببخشیدا ، شرمندم ، معذرت میخوام ، فردا روز همون سازمان پاچه ی شما رو میگیره و کاری میکنه که ورشکست بشید و با دستای خودتون استعفا بدید از این کار
دوست عزیزم ، تاریخ نشون داده برای بیشتر چیز هایی که قانون گذاری شد و تعرفه گذاری شد ( کار ها خراب تر شد )
کسی که میخواد مشتری بیشتر جذب کنه ( باید تبلیغات بیشتر بکنه ، پشتیبانی خوب کنه ، اون امکاناتی رو که بقیه هاستینگ ها ندارن و مثلا ایشون داره ) بیاد پر رنگ تر کنه و بگه تا مشتری مزیت ها رو بدونه و بعد تصمیم بگیره
نه این که با این کارا بخواد قدرت خودش رو بیشتر کنه و خیلیا رو از کار بیکار بکنه
به نظر بنده ی حقیر ، به وجود آوردن همچین چیزی فقط ضرر به خودتون هست تا سود ، این کار در دراز مدت پشیمانی بیشتری به بار میاره
با عرض پوزش و معذرت از همه ی دوستان
با تشکر
با سلام
استارتر عزیز :
1. از این تاپیک ها طی این چند سال زیاد دیدیم فقط هر چند وقت یکی دلش میگیره میاد یه تاپیکی میزنه کسای دیگم میان حرف هایی میزنن و میرن.
2. شما فکر کنم بازار را از دید این انجمن میبینید بازار در بیرون از انجمن تقریبا نرمال هست و مشکل خاصی ندارد شما روی انجمن حساب نکنید.
3. در این انجمن هر کسی یک قیمتی میدهد چرا ؟ چون این انجمن اوایل خوب بود اما بیش از 1 ساله که کلا شده مزایده ای و هر کسی قیمت کمتری بده فروش داره، رک بگم خدمتتون همکاران قدیمی که در همین انجمن هم بودند هنوز هم با هم در ارتباط هستند همین چند وقت پیش بود با یکی از همکاران که صحبت میکردیم دقیقا همکار بنده گفتند که انجمن هرکسی اصلا میاد سرویس میخواد اون مشتری به درد نمیخوره یه سرویس الکی باید به هش داد :)
باید قبول کنید که کاربران انجمن 90% دنبال کیفیت نیستند یا توان هزینه برای کیفیت ندارند.
مشتری الان میاد تاپیک میزنه سرویس میخوام خدا، قیمت پیشنهادی منم 15 تومن :-| خب این یعنی چی ؟ مشترکی که جرات بکنه خودش برای سرویسی قیمت بگذاره هرکسی تا ببینه میدونه باید آفر الکی به هش بده. (در اصل خودش میگه آفر الکی به من بدین)
این ها همه بر میگرده به فرهنگ و دانش مردم.
4.وقتی همکار X تماس میگیرند با ما ذکر میکنند یک سرویس آماده کردن کار 1 دقیقست میری توی vm 4 تا next میزنی تمام، دیگه چه انتظاری میشه داشت ؟ خب مشتری این حرف ها رو میبینه فکر میکنه سرور آماده کردن یا هر خدماتی توی هاستینگ 4 تا کلیکه.
5.مشترک میاد میگه سرویس میخوام 2 تا سایت برای تست یا ... هیچ کاری ندارم پس باید ارزانتر بدید چون منابعی مصرف نمیکنم - یا میاد میگه سرویس میخواهم یک ماه دیگه پولش رو میدم و هزاران تا از این مدل ها بعد میبینی حداقل ده نفر آفر میدهند که حتی یک نفرشون هم قدیمی و حرفه ای انجمن نیستند :) مثل این میمونه بریم اداره برق بگیم یک کنتور میخوام فقط یک لامپ 14 روشن کنیم پس کمتر بدید. عزیزم اون کنتور رو باید بخری فرقی نداره مصرفت چیه.
جهت راهنمایی خدمت شما و ختم کلام :
هیچ کدام یا میشه گفت اکثریت از همکاران قدیمی و بزرگ هاستینگ ایران مشترکین این انجمن را به چشم مشترک واقعی نمیبینند و نخواهند دید و فقط روی کیفیت زمانی کار میکنند که مشترک بیرونی باشد و برای مشترکین انجمنی سرویس های مزایده ای ارائه میکنند که 100% کیفیت خیلی کمتری دارند، در نتیجه مشکلی هم وجود نداره که بخواهند حرکتی بکنند یا صنفی یا ... مشتریان باید به فکر خود باشند و بابت هر چیزی هزینه ای ندهند و خودشان دنبال کیفیت با هزینه معقول باشند این مورد 100% فقط به هاستینگ ها مربوط نیست و هاستینگ ها خدماتی را میدهند که آنها میخواهند.
موفق باشید
حرف دل ما ...
الان یه کارگر ساده تو فلان کارخونه ابهت و احترامش بیشتر یه مدیر iit یا یه مدیر هاستینگ هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
با سلام
استارتر عزیز :
1. از این تاپیک ها طی این چند سال زیاد دیدیم فقط هر چند وقت یکی دلش میگیره میاد یه تاپیکی میزنه کسای دیگم میان حرف هایی میزنن و میرن.
2. شما فکر کنم بازار را از دید این انجمن میبینید بازار در بیرون از انجمن تقریبا نرمال هست و مشکل خاصی ندارد شما روی انجمن حساب نکنید.
3. در این انجمن هر کسی یک قیمتی میدهد چرا ؟ چون این انجمن اوایل خوب بود اما بیش از 1 ساله که کلا شده مزایده ای و هر کسی قیمت کمتری بده فروش داره، رک بگم خدمتتون همکاران قدیمی که در همین انجمن هم بودند هنوز هم با هم در ارتباط هستند همین چند وقت پیش بود با یکی از همکاران که صحبت میکردیم دقیقا همکار بنده گفتند که انجمن هرکسی اصلا میاد سرویس میخواد اون مشتری به درد نمیخوره یه سرویس الکی باید به هش داد :)
باید قبول کنید که کاربران انجمن 90% دنبال کیفیت نیستند یا توان هزینه برای کیفیت ندارند.
مشتری الان میاد تاپیک میزنه سرویس میخوام خدا، قیمت پیشنهادی منم 15 تومن :-| خب این یعنی چی ؟ مشترکی که جرات بکنه خودش برای سرویسی قیمت بگذاره هرکسی تا ببینه میدونه باید آفر الکی به هش بده. (در اصل خودش میگه آفر الکی به من بدین)
این ها همه بر میگرده به فرهنگ و دانش مردم.
4.وقتی همکار X تماس میگیرند با ما ذکر میکنند یک سرویس آماده کردن کار 1 دقیقست میری توی vm 4 تا next میزنی تمام، دیگه چه انتظاری میشه داشت ؟ خب مشتری این حرف ها رو میبینه فکر میکنه سرور آماده کردن یا هر خدماتی توی هاستینگ 4 تا کلیکه.
5.مشترک میاد میگه سرویس میخوام 2 تا سایت برای تست یا ... هیچ کاری ندارم پس باید ارزانتر بدید چون منابعی مصرف نمیکنم - یا میاد میگه سرویس میخواهم یک ماه دیگه پولش رو میدم و هزاران تا از این مدل ها بعد میبینی حداقل ده نفر آفر میدهند که حتی یک نفرشون هم قدیمی و حرفه ای انجمن نیستند :) مثل این میمونه بریم اداره برق بگیم یک کنتور میخوام فقط یک لامپ 14 روشن کنیم پس کمتر بدید. عزیزم اون کنتور رو باید بخری فرقی نداره مصرفت چیه.
جهت راهنمایی خدمت شما و ختم کلام :
هیچ کدام یا میشه گفت اکثریت از همکاران قدیمی و بزرگ هاستینگ ایران مشترکین این انجمن را به چشم مشترک واقعی نمیبینند و نخواهند دید و فقط روی کیفیت زمانی کار میکنند که مشترک بیرونی باشد و برای مشترکین انجمنی سرویس های مزایده ای ارائه میکنند که 100% کیفیت خیلی کمتری دارند، در نتیجه مشکلی هم وجود نداره که بخواهند حرکتی بکنند یا صنفی یا ... مشتریان باید به فکر خود باشند و بابت هر چیزی هزینه ای ندهند و خودشان دنبال کیفیت با هزینه معقول باشند این مورد 100% فقط به هاستینگ ها مربوط نیست و هاستینگ ها خدماتی را میدهند که آنها میخواهند.
موفق باشید
دقیقا ، مرسی دوست عزیزم بابت حرف درستت
هیچگاه و هیچ وقت نباید انجمن یا صنفی ایجاد بشه
کلا این بر خلاف قانون جهانی جریان آزاد اطلاعات هست ، که 90 درصد کشور ها دارن رعایت میکنن و هیچ مشکلی ندارن ( چرا ما جزو اونا نباشیم ) محدودیت و قانون گذاری فقط باعث عقب موندگی میشه
در قبالش میشه با یک هزینه ی کمتر علم مردم رو زیاد کرد و فرهنگ سازی کرد ( میشه با تبلیغات و گفتن نکات ضروری در بنر های زیبا ) علم مردم رو بالا برد که گول کلاه بردارن رو نخورن و اندازه نیازشون خرید کنند
قانون گذاری بیش از حد باعث میشه یک جوان با استعدا تازه کار هیچ وقت نتونه وارد کار بشه
و از اون ور فضا رو برای کلاه بردارن باز تر میکنه
چون مردم همیشه دنبال راحتی و ارزونی و کیفیت هستند
نه قانون های سخت و پیچیده
امیدوارم همیشه همه ی دوستان هر جا سخن از این کار شد مخالف باشند
چون باید واقع بین بود ( و در واقعیت این کار ضرر بیشتر از سود خواهد داشت )
با عرض معذرت و تشکر از همه ی دوستان
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asrhosting
حرف دل ما ...
الان یه کارگر ساده تو فلان کارخونه ابهت و احترامش بیشتر یه مدیر iit یا یه مدیر هاستینگ هست
دوست گلم
احترام کسب کردنی هستش ، میشه احترام و ابهت رو با انجام دادن کار درست و داشتن صادقت تا حد زیادی بدست آورد
اما هیچ چیزی در این دنیا کامل نیست
حتی رییس جمهور آمریکا هم از بعضیا فحش میخوره :دی
بالاخره هیچ کاری یا هیچ چیزی نزد مردم از احترام و ابهت 100 % برخوردار نیست
اینایی که عرض کردید که دیگه هیچی نیست :دی
با تشکر از شما دوست عزیزم ^__^