خیر فراموشی رمز هم ارور میده
Unable to start recovery procedure
تنها راه حل برای رفع مشکل شما تماس تلفنی با ovh می باشد. در این زمینه ovh با تیکت جوابی نخواهد داد.
سلام نمیدونم کدوم شهر هستین
اما اگر در شهرتون مترجم هست برید و پیشش و بخواید براتون زنگ بزنه
یا اینکه از شرکتهای ایرانی که در او وی اچ فعالیت دارند ازشون بخواید حالا بصورت رایگان و یا پولی از بخش تیکت و اکانتینگشون براتون درخواست بدن(بعید میدون کسی این کار رو بکنه چون حق هم دارند)
پس یکی رو پیدا کنید که مسلط به زبانه براتون زنگ بزنه پیشنهاد من ایرانیهای خارج کشور که در همین انجمن هم هستند و فعالییت میکنن بخصوص اونائیکه در حال زمینه کولو امریکا کانادا فعالییت دارند
بهرحال تو اینتاپیک معجزه نمیشه آستینها رو بالا بزنید و با این روش مشکل رو حل کنید
تاپیک بزنید با این عنوان"به یک نفر مقیم خارج کشور برای انجام یک تماس تلفنی به فلان شرکت نیاز دارم با پرداخت هزینه"
دوست من بنده هم جسارت نکردم فقط میخواستم کارتون جلو بیوفته وگرنه کار بسیار پسندیده ای کردین و پسندیده تر از اون اینکه ان شا الله مشکلتون که حل شد بیاید و در تاپیک راه حل صحیح رو بیان کنید که بشه تجربه برای دوستان دیگر که احیانا به مشکل شما ممکنه مواجهه بشند
و برای شما ارزو دارم هرچه سریعتر مشکلتون حل بشه که از این بحران و استرس رهایی یابید وگرنه کیه ندونه تو این شرایط چه فشاری بر شما هست و بعضا ادم فکرش درست کار نمیکنه.