پاسخ : پیشنهاد استثنایی سرور مجازی - از ماهانه 9000 تومان -3 دیتا سنتر امریکا - و هلند
پاسخ : پیشنهاد استثنایی سرور مجازی - از ماهانه 9000 تومان -3 دیتا سنتر امریکا - و هلند
آقا 10 تا آی پی اضافه می خوام
ولی نه با این قیمت (1200)
کمتر حساب کنید اگه راه داره !
من منتظر شما هستم آقای خطیبی :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
P.I.T.A
از xlhsost هنوز موجوده؟
بله هنوز موجود هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msi
من منتظر شما هستم آقای خطیبی :)
! قیمت ای پی رو قبلا اعلام کردم !
روی ای پی ها سودی دریافت نمیشه که تخفیف داده بشه
کلا سر کاریم انگار!
دو روزه از ایشون می خوام vps بخرم پاسخ نمی دن می رن می آن اصلا معلوم نیست چی به چیه
اکانت می ده پسوردش درست نیست...
پ.ن : تماس گرفته و فرمودن که بخاطر یه سری کارا تا چند ساعت دیگه حل می کنن مشکلی رو
من خریدی نکردم از ایشون بخاطر مشکل بانکی برای پرداخت قرار بوده که سرویس رو ارائه کنن که پرداخت بصورت دستی از بانک پرداخت بشه که خبری نشده
منتظر چند ساعت دیگه هستیم...
اطلاعات کامل پرداخت رو به ما ندادید !
من تو ارشیو پیدا نکردم لطفا با من تماس بگیرید
09375772228
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohsen6558
کلا سر کاریم انگار!
دو روزه از ایشون می خوام vps بخرم پاسخ نمی دن می رن می آن اصلا معلوم نیست چی به چیه
اکانت می ده پسوردش درست نیست...
اگه مشکلی هست فکر کنم بهتر باشه اول به خودشون بگید
خوب این دوستمون اصلا پولی واریز نکرده :d
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
با چک کردن ارشیو معلوم شد
ای پی و پس به ایشیون قبلا داده شده !