پاسخ : سرور مجازی از هلند و آلمان و فرانسه و امریکا و کانادا ** شروع قیمت از ۹۹۰۰ تومان ** به مدت محدود و از دیتاسنتر های معتبر - ۲۴ ساعت تست را
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irserversinc
لطف می کنید مشخصات و لکیشن و تعرفه سرور اختصاصی با هارد ssd تون رو بدین ؟
Dedicated Server for Personal USE
Seflow S.N.C. Di Marco Brame' & C
Italy - Milan
Italy-Marco
ALL SERVER HAVE
DDoS Protection500 Mbps ~ 50,000 PPS
DELL Xeon 3065 8GB RAM 160GB sATA HDD 20TB Traffic
ماهی ۱۲۰۰۰۰ تومان
--------------------------------------------------------------
Intel Xeon 3430 8GB RAM 240GB SSD 20TB Traffic
ماهی ۱۳۴۰۰۰ تومان
--------------------------------------------------------------Intel I5 2500 |
8GB RAM |
500GB sATA HDD |
20TB Traffic |
OR
Intel I5 2500 |
8GB RAM |
240 SSD |
20TB Traffic |
ماهی ۱۳۴۰۰۰ تومان
پاسخ : سرور مجازی از هلند و آلمان و فرانسه و امریکا و کانادا ** شروع قیمت از ۹۹۰۰ تومان ** به مدت محدود و از دیتاسنتر های معتبر - ۲۴ ساعت تست را
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vpsgroups
Dedicated Server for Personal USE
Seflow S.N.C. Di Marco Brame' & C
Italy - Milan
Italy-Marco
DELL Xeon 3065 8GB RAM 160GB sATA HDD 20TB Traffic
ماهی ۱۲۰۰۰۰ تومان
Intel Xeon 3430 8GB RAM 240GB SSD 20TB Traffic
ماهی ۱۳۴۰۰۰ تومان
--------------------------------------------------------------Intel I5 2500 |
8GB RAM |
500GB sATA HDD |
20TB Traffic |
OR
Intel I5 2500 |
8GB RAM |
240 SSD |
20TB Traffic |
ماهی ۱۳۴۰۰۰ تومان
قربان ما این سرور بخوایم چقدر تحویل زمان میبره ؟
Intel I5 2500 8GB RAM 240 SSD 20TB Traffic
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irserversinc
قربان ما این سرور بخوایم چقدر تحویل زمان میبره ؟
Intel I5 2500 8GB RAM 240 SSD 20TB Traffic
دو تا سه روز کاری اروپا دوست گرامی
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asi2000
سلام سرور تست شما ارسال شد
در صورت تمايل بعد اتمام تست تظر خودتون بيان كنيد
توجه :
به مدت دو هفته با خرید هر سرور مجازی یک عدد
سرتیفیکیت SSL ولید
رایگان به شما اهدا خواهد شد . پس از خرید لطفا با ارایه دامنه خود تیکت بزنید
سلام
امکان فعال سازی کارت صدا به صورت سخت افزاری بر روی سرور هاتون موجود هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
radio mrap
سلام
امکان فعال سازی کارت صدا به صورت سخت افزاری بر روی سرور هاتون موجود هست؟
دوست عزیز بر روی vds های ویندوزی ما ۷- ۸ -۱۰ تماما کارت صدا نصب هستند و شما حتی صدای کلیک کردن داخل ویندوز رو هم می تونی بشنوی کاملا کارت صدا کار می کنه اما مسلمل این کارت صدا هم مثل خود سرور مجازی سازی شده هست !!!!! که همه به یک سخصت افزار اصلی سرور متصل هستند . شما اگر کارت صدای واقعی و فیزیکی می خوای باید سرور اختصاصی به همکراه کارت صداش بگیری - با تشکر
این سرور اختصاصی لازم دادم بفرمایید چطور باید درخواست بدم جون تو سایت تون تو قسمت محصولات نیست
Intel I5 2500
8GB RAM
240 SSD
20TB Traffic
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irserversinc
این سرور اختصاصی لازم دادم بفرمایید چطور باید درخواست بدم جون تو سایت تون تو قسمت محصولات نیست
Intel I5 2500
8GB RAM
240 SSD
20TB Traffic
در خواست شما جهت سفارش سرور اختصاصی مزبور انجام شده لطفا پس از پرداخت اعلام کنید تا تحویل گردد ممنون
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irserversinc
Intel I5 2500
8GB RAM
240 SSD
20TB Traffic
سرور اختصاصی شما تحویل شد . امیدوارم رضایت شما جلب کنه
من یکی از مشتریان شما هستم , و یه سرور مجازی هم خریداری کردم ولی از نوع برخورد تو جواب گویی تیکت ها و نوع سرویس دهیتون اصلا راضی نیستم
شما جوری جواب میدادین تو تیکت ها که انگار بنده جرمی مرتکب شدم و حالت دعوا و عصبانیت , چندین بار هم سروری که کانفیگی نکردم روش به مشکل برخورد کردم ولی شما در جواب گفتید کانفیگتون مشکل داره و خودتون اشتباهی کانفیگ کردین
همیشه هم میگفتین ما پشتیبانی نرم افزاری نمیکنم و فقط سخت افزاری عیب یابی میکنیم در صورتی که تو همین تاپبیک نوشتین کانفیک هم حتی میکنید
بنده بعد از هفته دوم دیگه از نوع برخورد و مشکلات سرور مجازی که خریداری کردم خسته شدم و از یه شرکت دیگه رفتم سرور خریدم
اصن خوب نیست که در ظاهر شما اینجوری مشتری رو جذب کنین ولی وقتی مشتری پرداخت رو انجام داد و سرویس رو گرفت , دیگه به حال خودش بزارید
دوستان دیگه هم مراقب اینجور ظاهر سازی ها باشن که بعدا مثل بنده دچار مشکل مشابه نشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahini
من یکی از مشتریان شما هستم , و یه سرور مجازی هم خریداری کردم ولی از نوع برخورد تو جواب گویی تیکت ها و نوع سرویس دهیتون اصلا راضی نیستم
شما جوری جواب میدادین تو تیکت ها که انگار بنده جرمی مرتکب شدم و حالت دعوا و عصبانیت , چندین بار هم سروری که کانفیگی نکردم روش به مشکل برخورد کردم ولی شما در جواب گفتید کانفیگتون مشکل داره و خودتون اشتباهی کانفیگ کردین
همیشه هم میگفتین ما پشتیبانی نرم افزاری نمیکنم و فقط سخت افزاری عیب یابی میکنیم در صورتی که تو همین تاپبیک نوشتین کانفیک هم حتی میکنید
بنده بعد از هفته دوم دیگه از نوع برخورد و مشکلات سرور مجازی که خریداری کردم خسته شدم و از یه شرکت دیگه رفتم سرور خریدم
اصن خوب نیست که در ظاهر شما اینجوری مشتری رو جذب کنین ولی وقتی مشتری پرداخت رو انجام داد و سرویس رو گرفت , دیگه به حال خودش بزارید
دوستان دیگه هم مراقب اینجور ظاهر سازی ها باشن که بعدا مثل بنده دچار مشکل مشابه نشن
بله مشخص شد که مولتی یوزر بودین و هدف چی بوده و بن دایم شدین ...