پاسخ : فروش ویژه تابستان *** از سه کشور آمریکا - انگلیس - هلند *** تخفیف دائمی - منابع اختصاصی - از 4 دیتاسنتر معتبر جهان *** مخصوص کسانی که از کیفی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vlad
از لکیشن هلند یک تست می خواستم.
Ram : 1024 MB
CPU : 1 Core 1000MHz
HDD : 40GB
Port : 1Gbps
BW : Unlimited
آیا مقدور هست؟
لطفا توی سایت ثبت نام بکنید و تیکت بکنید سریع خدمتتون تقدیم می شه
پاسخ : فروش ویژه تابستان *** از سه کشور آمریکا - انگلیس - هلند *** تخفیف دائمی - منابع اختصاصی - از 4 دیتاسنتر معتبر جهان *** مخصوص کسانی که از کیفی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
قربان سرور انگلستان ما قریب به یکسال هست که سرور و ای پی هاش عوض نشده و عوض نخواهد شد
تعویض سیستم عامل فعلا توسط ما امکان پذیر هست و یا با دسترسی وی ان سی توسط خود شما
لینک سفارش با توجه به پلن ها در صفحه اول وجود داره
در صورتی که پلن خاصی خودتون مد نظر دارید بفرمایید
ناچار شدم پیام خصوصی کنم اینجا هر کار میکنم بعد از لاگین داخل سایتتون نمیشه تیکت ارسال کرد تایم اوت میشه صفحه همون vnc هم بدید کارمو راه میندازه پیام خصوصی چک کنید البته یادم رفت ویندوز 2008 64 میخوام اکی باشه پرداخت میزنم تشکر
در خواست تست از طریق تیکت انجام شده. منتظر پاسخ هستم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali0000
ناچار شدم پیام خصوصی کنم اینجا هر کار میکنم بعد از لاگین داخل سایتتون نمیشه تیکت ارسال کرد تایم اوت میشه صفحه همون vnc هم بدید کارمو راه میندازه پیام خصوصی چک کنید البته یادم رفت ویندوز 2008 64 میخوام اکی باشه پرداخت میزنم تشکر
ببخشید
ما با فرض اینکه ممکن هست مشکلاتی برای سرور ما پیش می اد هاستمون رو روی سرور خودمون میزبانی نمی کنیم
ولی از وقتی که از جای دیگه هاست گرفتیم - متاسفانه مشکلاتش بیشتره از داون تایمی و ... سرور های خودمون هست
فایروال هاست ما اگر به سایت بد نگاه بکنید بلاکتون می کنه :دی احتمالا مال شما هم همینطوری شده
به هر حال ظاهرا تونسته بودید تیکت بزنید - براتون اطلاعات رو ایمیل + تیکت کردم
در نظر داشته باشید که مدت زمان تست شما 3 ساعت می باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Vlad
در خواست تست از طریق تیکت انجام شده. منتظر پاسخ هستم.
اطلاعات برای شما هم ارسال گردید
مدت زمان تست شما نیز 3 ساعت می باشد
با تشکر
با سلام
آیا از پنل امکان تعویض سیستم عامل وجود داره؟
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen297
با سلام
آیا از پنل امکان تعویض سیستم عامل وجود داره؟
با تشکر
متاسفانه فعلا ارائه نمی شه ولی می تونیم بهتون دسترسی vnc بهتون بدیم تا تعویض بفرمایید
تمامی سرویس ها به مشتریان عزیز تقدیم شد
سلام و خســـته نباشید
من یه سرور میخوام به صورت سه ماهـه برای سایت دانلود موزیک
میخوام بدونم پیشنهـاد شما برای شروع کار استفاده از سرور مجازی با چه مشخصاتیــه؟
نظر خودم روی این پلنـه:
Ram : 1536 MB
CPU : 2 Core 1500MHz
HDD : 50GB
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidrez4
سلام و خســـته نباشید
من یه سرور میخوام به صورت سه ماهـه برای سایت دانلود موزیک
میخوام بدونم پیشنهـاد شما برای شروع کار استفاده از سرور مجازی با چه مشخصاتیــه؟
نظر خودم روی این پلنـه:
Ram : 1536 MB
CPU : 2 Core 1500MHz
HDD : 50GB
من در خدمت شما هستم
بله در صورتی که هاردش براتون مناسب باشه
و کانفیگی که انجام می دید بهینه باشه برای شما کافی هست
از لحاظ منابع مطمئن باشید که کافی خواهد بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
من در خدمت شما هستم
بله در صورتی که هاردش براتون مناسب باشه
و کانفیگی که انجام می دید بهینه باشه برای شما کافی هست
از لحاظ منابع مطمئن باشید که کافی خواهد بود
من الان میخوام سرور رو خریداری کنم...
به صورت سه ماهـه...کانفینگ انجام نمیدید شما؟
بعد من یه سری نرم افزار ضروری هم میخوام که روی سرور نصب بشـه انجـام میدید؟(MP3tag و دانلود منیجر)
به صورت سه ماه با نیم ماه تخفیف قابل ارائه هست
پلن شما مثلا , پلان 1536 هست که ماهیانه 17500 می باشد
در صورت خرید سه ماهه براتون در می اد 52500 تومان که با تخفیف براتون 43000 تومان برای سه ما در می اد