پاسخ : مشکل در ثبت نام دیتاسنتر
با شناسنامه ترجمه شده هم میتونید برید داد گستری با پرداخت مبلغ 19800 تومان شناسنامه رو ترجمه و ارسال کنید و ازشون بخواید آدرستون هم در اون بزنن که میزنن(تقریبا ترکیبی از شناسنامه و کارت ملیه و 100% دیتا سنتر قبول میکنه اما بعید میدونم با طلاعاتی که تائید نشده اید حتی پاسبور هم بگیرید تائید کنن کلا میرید بلک لیست چون اونا فکر میکنن شما زمان خریدیدن که مدارک فیک بدین و در غیره اینصورت چه دلیلی داره این همه تاخیر بدین؟
پ.ن: یا سربازی نرفتین یا زیر 18 ؟ بهتره بنام پدر و یا افرادی که بعید میدونید برن خارج بگیرید بهرحال فکر اواقبش هم باشید. فقط این نیست. پرداخت ارزی ابیوز و تسلط به زبان خارجه و...
خب مگه برای خارج رفتن در چه صورتی مشکل پیش میاد؟یعنی اگه چه اتفاقی بیفته دیگه نمیتونم برم آلمان و از این مشکلات؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
demonvictor
خب مگه برای خارج رفتن در چه صورتی مشکل پیش میاد؟یعنی اگه چه اتفاقی بیفته دیگه نمیتونم برم آلمان و از این مشکلات؟
فقط رفتن به آلمان نیست
شما زمانی که مشکلات مخصوصا مالی و ... داشته باشید از ورود به اون کشور منع میشید
البته فقط به اون کشور نه بلکه به خیلی از کشور های دیگه
سیستم های ورودی یا گمرکی و یا هر چیزی که لب مرز هر کشور ایست بازرسی دارن و از طریق پاسپورت اطلاعات رو چک می کنن چون به یه سیستم جهانی متصل هستن و از طریق اطلاعات پاسپورت
استعلام آنلاین اون شخص رو میگیرن و احتمال هم داره شرکت هتزنر شکایتی کرده باشه به پلیس بین الملل به همین دلیل مشکلات احتمالی خیلی زیادی وجود داره که پیش میاره
ولی در هر صورت عقل سالم هیچ وقت اجازه نمی ده که شخصی برای خودش مشکلی به وجود بیاره که فردا دامن گیرش بشه
خب یعنی فقط در صورتی که من بدهی مالی به هتزنر داشته باشم این اتفاق میفته دیگه.اگه مثلا یه ابیوز برای من ارسال بشه و حالا بخاطر بی تجربگی نتونم اوکی اش کنم و یه ای پی من مثلا مسدود بشه یا حالا هرچیز دیگه ای که مشکلی برام پیش نمیادش که.درسته>؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
demonvictor
خب یعنی فقط در صورتی که من بدهی مالی به هتزنر داشته باشم این اتفاق میفته دیگه.اگه مثلا یه ابیوز برای من ارسال بشه و حالا بخاطر بی تجربگی نتونم اوکی اش کنم و یه ای پی من مثلا مسدود بشه یا حالا هرچیز دیگه ای که مشکلی برام پیش نمیادش که.درسته>؟
فکر نمی کنم برای همچین چیزی بخوان شکایت کنن
چون روزانه خیلی زیاد دستشون ابیوز میرسه که بخوان برای هر کدومشون اقدام کنن شما فکر کنید چه اتفاقی می افته
اصولا شکایت ها شامل چند تا چیز میشه که خودتون هم حتما خبر دارید
1- کلاه برداری (چه از نظر پول هکی و چه از نظر بدهکاری و البته بدهکاری کوچیک نه باید بدهکاری بالایی داشته باشید)
2- سو استفاده از تجهیزاتی که در اختیارتون می زارن ( هک و فیشینگ و هر کاری که قابل جبران ناپذیر باشه)
3- استفاده از تجهیزات دیتاسنتر جهت جاسوسی
4- و هر نوع فعالیتی که به این دیتاسنتر ضرر و زیان برسانید و سعی در بردن زیر سوال این دیتاسنتر بکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsfa-seller
با شناسنامه ترجمه شده هم میتونید برید داد گستری با پرداخت مبلغ 19800 تومان شناسنامه رو ترجمه و ارسال کنید و ازشون بخواید آدرستون هم در اون بزنن که میزنن(تقریبا ترکیبی از شناسنامه و کارت ملیه و 100% دیتا سنتر قبول میکنه اما بعید میدونم با طلاعاتی که تائید نشده اید حتی پاسبور هم بگیرید تائید کنن کلا میرید بلک لیست چون اونا فکر میکنن شما زمان خریدیدن که مدارک فیک بدین و در غیره اینصورت چه دلیلی داره این همه تاخیر بدین؟
پ.ن: یا سربازی نرفتین یا زیر 18 ؟ بهتره بنام پدر و یا افرادی که بعید میدونید برن خارج بگیرید بهرحال فکر اواقبش هم باشید. فقط این نیست. پرداخت ارزی ابیوز و تسلط به زبان خارجه و...
خب الان من با شناسنامه ی یه نفر که هیچ مشکل خدمتی و هیچ مشکل سنی نداشته باشه ، اون رو باید ببرم و بدم به دادگستری و اون رو ترجمه اش کنه.اما بگم به آلمانی ترجمه اش کنه یا انگلیسی؟و بعد از ترجمه ، به من دقیقا چه چیزی میدن؟یه برگ کاغذ که توش اطلاعات داره و یا من باید چطوری اون شناسنامه ی ترجمه شده رو برای هتزنر بفرستم و ازش توی ثبت نام استفاده کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
demonvictor
خب الان من با شناسنامه ی یه نفر که هیچ مشکل خدمتی و هیچ مشکل سنی نداشته باشه ، اون رو باید ببرم و بدم به دادگستری و اون رو ترجمه اش کنه.اما بگم به آلمانی ترجمه اش کنه یا انگلیسی؟و بعد از ترجمه ، به من دقیقا چه چیزی میدن؟یه برگ کاغذ که توش اطلاعات داره و یا من باید چطوری اون شناسنامه ی ترجمه شده رو برای هتزنر بفرستم و ازش توی ثبت نام استفاده کنم؟
بالای 18 سال باید باشند و فقط به انگلیسی ترجمه میشه که همونم کافیه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
starting
بالای 18 سال باید باشند و فقط به انگلیسی ترجمه میشه که همونم کافیه.
خب بعد من از اون شناسنامه باید به چه صورت برای ثبت نام توی دیتاسنتر ازش استفاده کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
demonvictor
خب بعد من از اون شناسنامه باید به چه صورت برای ثبت نام توی دیتاسنتر ازش استفاده کنم؟
سفارش ثبت میکنید
خودشون ایمیل میدن و مدرک میخوان ارسال میکنید + توصیه میشه حتما یک قبض آبی برقی ترجمه شده هم ارسال کنید.