پاسخ : بهترین انجمن ساز چیست
من سه ماه هر سه تای اینارو همزمان با هم نصب داشتم و کامل کار کردم
درباره ویبولتین اصلا صحبت نمیکنم کلا.
ای پی بورد و زنفورو خوب بودن
اما زنفورو بازدهی بهتری داشت.ساده ولیکارا
تو در تو و گیج کننده نیست.امنیت خوبی داره.پدر سی پی یو رو در نمیاره
سئوی خوبی داره.به سادگی با گوگل وفیسبوک و تویتر مچ میشه.فارسی سازیش راحته.سریعه.ارتباط خوبی با ادم بر قرار میکنه
محیط توسعه یا debug رو فعال میکنی کلا میتونی پنل ادمینشو زیر و رو کنی
کلا خسته کننده نیست
ای پی برد هم همه این امکانات رو داره.شایدم بیشتر.اما زنفورو اینده دار تره
ماژول ها و افزونه های جالبی داره میاد براش
پشتیبانیش قوی تر بشه،میترکونه.در کنار اینکه مرتب داره اپدیت میشه و امکانات جدید اضافه میشه و مشکلاتش حل میشه
بازم میگم.سلیقه ایه.یکی با phpbb حال میکنه یکی با vb
تنها کافیست یک بار با ای پی بورد کار کنید میفهمید منظورمو
به قدری محیط کاربری زیبا و کاربر پسندی داره و کار باهاش اسان هست که حتی فکر دیگر انجمن ساز هارو هم نخواهید کرد....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hasan2afm
:d اگر در این سطح از دانش تشریف دارید، ۱۰۰٪ حرفم رو پس میگیرم!
خیر بنده قصد خود نمایی خدایی ناکرده ندارم.ولی رشته تخصصی بنده هک و امنیت شبکه هست و اطلاعات زیادی در این زمینه دارم.
شما هم بهتره روشن بینانه تر به قضایا توجه کنید من هیچگاه بدون تحقیق حرفی بر زبان نمیارم...
اگر میگم ای پی بورد بی نظیر هست حتما مدت ها روی حرفم تحقیق کرده ام
باز هم سوالی چیزی بود دربست در خدمتم
- - - Updated - - -
سوال : چرا بیشتر انجمن های بزرگ از وی بی استفاده میکنن؟
جواب :
خوب این دلیل مهمی داره ، تا زمان ارایه نسخه 2.1.6 تعداد استفاده کنندگان VB و IPB در سطح هم بودند اما در سال 2006 بعد از دعوای حقوقی بین دو شرکت Jelsoft و IPS که شرکت IPS به دلیل کپی برداری VB از IPB شکایت کرده بود مشاجرات بالا گرفت ولی در آخر سر این دو شرکت با هم کنار اومدند ولی از اون سال به بعد VB به شدت روی پیشرفت سیستم کار کرد تا سال 2011 که IPB نسخه 3.1 رو ارایه داد و وی بی دوباره همین مورد سال 2006 رو تکرار کرد و کپی کاملی از IPB زد توی نسخه 4 ! اما این دفعه به دلیل بروز بودن و داشتن تجربه الان سیر تبدیل از VB به IPB همچنان زیاد هست.
اما چرا بیشتر سایت های بزرگ از این سیستم استفاده می کنند؟ در طی این چند سال وقفه خیلی از انجمن ها شکل گرفتند و قدیمی ها هم از phpbb به VB تبدیل کردند و هم اکنون هم هستند اما با توجه به هزینه برای تغییر و خرید مجوز IPBو هزینه تبدیل برای اون ها به صرفه نیست. به همین دلیل هست اما از اون طرف سایت هایی داریم مثل KASPERSKY , NFL , MineCraft , NHL و يا Roxio و Evernote و BitDefender و Eset و Emsisoft و Dr Web و bleepingcomputer و همچنين NASA به عنوان مثال از IPB استفاده می کنند.
در کل چون در شرکت های بزرگ هزینه خیلی مهمه و همین طور DOWN نشدن انجمن هاشون مسایل فرق می کنه ولی از سال 2011 کاملا IPB قدرتش رو کاملا نمایان کرد تا اینجا که تعداد تبدیل ها از vb به IPB به حدی رسیده است که شرکت IPS دیگر سرویس حرفه ای تبدیل (Enterprise Convert) راه اندازی نموده است.
- - - Updated - - -
روند تبدل انجمن های بزرگ به ای پی بی در ایران هم شروع شده برای مثال http://forum.wp-parsi.com بزرگترین انجمن پشتیبانی وردپرس فارسی
- - - Updated - - -
سوال : آیا به اندازه Vb برای IPB هک وجود دارد؟
جواب :
البته که وجود دارد!! حتی بیشتر!!! اما نکته اینکه در اکو سیستم IPS چیزی به نام هک وجود ندارد و به آن مد (Mod) می گویند. بیشتر افرادی که با IPB کار می کنند برنامه نویسان حرفه ای هستند و بخشی در سایت رسمی سیستم وجود دارد که شما میتوانید به تمامی مد ها دسترسی داشته باشید. کافیست به تعداد مدهای موجود توجه نمایید. این مد ها بعد از تست فنی در دسترس قرار می گیرند.بخش رسمی دریافت مد ها در سایت IPSدر حال حاضر بیش از 700 مد کاملا سالم برای نسخه 3.4 در سایت IPBFarsi وجود دارد. برای vb برای نسخه 4.2.2 که بیشترین استفاده را در میان ایرانیان دارد کمتر از 400 مد وجود دارد.
1 فایل پیوست
سلام خدمت دوستان عزیز.
من اوایل کارم موقعی که خیلی تازه کار بودم انجمنم php بود البته یه انجمن ساز عربی php بود. ( افتضاح بود ) تقریبا ۶ -۷ سال پیش یا بیشتر
بعد از طریق مای بی بی ایران رفتم انجمن ساز مای بی بی نصب کردم. حس خوبی نمیداد اون موقع ویبولتین تو بورس بود و به همین دلیل رفتم رو ویبولتین !
مدت زیادی با ویبولتین کار کردم تقریبا 5 سال انجمنم ویبولتین بود تا اینکه با ای پی بی آشنا شدم ! نتونستم صبر کنم و ای پی بی نصب کردم فوق العاده بود ! تنها ایرادی که داشت فارسی نبودن پنلش بود.
به همین دلیل من زیاد برام مشکل ایجاد میشد چون پنل گسترده ای داشت ولی انگلیسی به همین دلیل باز رفتم ویبولتین
بعد از مدتی ویبولتین آنچنان که باید خوب عمل کنه عمل نکرد و بنا به یه سری دلایل دیگه دوباره تصمیم بر این شد ای پی بی نصب کنم.
قبل از اینکه دوباره برم IPB اول به زنفورو منتقل کردم و واقعا عالی بود فقط قیافه نداشت ظاهر درستی نداشت به نظر خودم ( با کلاس نبود ، شیک نبود ولی کاراییش بالا بود )
خلاصه ای پی بی نصب کردم و من تا 1 ماه پیش انجمنم IPB بود اما همین چند وقت پیش به IPS 4 منتقل کردم.
IPS 4 سیستم جدید همون IPB هست. با این تفاوت که پنل فارسی داره ، کاملا بهینه هست ، بروز هست شیک و باکلاسه واقعا فوق العادست !! + پشتیبانی ای پی بی فارسی
من تجربه زیادی دارم تو این انجمن ها و اگه نظر من رو میخواین بدون شک IPS 4 !
انجمن من الان روش IPS 4 نصب هست : http://forum.elitemods.net
اینم یه عکس از پنلش رو اتچ کردم ببینید.
خلاصه IPS سالاره این نظر شخصی منه !
ولی من ویبولتین رو پیشنهاد میکنم..
فعلا که هیچی به زنفرو نمیرسه ، از همه نظر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yousite
ولی من ویبولتین رو پیشنهاد میکنم..
http://forums.ipbfarsi.ir/topic/9588...C%DB%8C%D8%AF/
بخونید اینو حتما ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hasan2afm
دقیقا همین مطلب رو تو انجمن ویبولتین بر ضد ای پی بی خوندم ! کلا داستان این تاپیکا کل کله همشم چرته !
کلا با ای پی بی حال نمیکنم !!! 4 سال رو وی بولتین بودم چند وقته رفتم از زنفرو استفاده میکنم کلا ای پی بی و وی بی باید لنگ بندازن !!!
زنفرو آجکسه 100% در حال حال فوقالعاده سبک
- - - Updated - - -
استارتر گرانقدر اینجوری که من پست های شما تو این تاپیک متوجه شدم شما کلا یک IPB باز فوق العاده تعصبی هستید که هدفتون ازین تاپیک به زیر کشیدن وی بولتینه !!!
در این صورت کل حرفمو پس میگیرم و بنده رو نقل قول نکنید
آپ حساب کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
زنفرو آجکسه 100% در حال حال فوقالعاده سبک
عزیز پیشنهاد میکنم با ips 4 هم کار کنید. اینم آجکسه و از ای پی بی خیلی خیلی بهتره. اگه با ای پی بی کار کردین من نظری ندارم ولی پیشهناد میکنم ای پی اس رو هم تست کنید.