پاسخ : از کجا بخرم؟ سرور مجازی ارزان است. محل س***ت در ایران است. برای شبکه اختصاصی مجازی؟
2010کجا
2012 کجا ؟1
پ.ن:بیکارید برید المپیک ببنید.
پاسخ : از کجا بخرم؟ سرور مجازی ارزان است. محل س***ت در ایران است. برای شبکه اختصاصی مجازی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sniper000man
دوست عزیز اگر مشکل با مشخصات دارین ما مشخصات نمیخوایم هیچ مشخصاتی به شما سرور از فرانشه میدیم بدون اینکه اطلاعاتی از ما بگیریم
I have a problem with our server Franshh profile you'll never have any specifics of how we get information
دوستان عزیز چرا ایشون حتما تاکید کردن ایران با اینکه ایران بلوکه برای تمام کشورها اشتباه نکنم تو یکی از پستاشون فلسطینم ذکر کردن چون این دو کشور تو جهان تروریسم شناخته شدن و به نظر بنده با سرور میخوان کاری کنند که به نام ایران یا فلسطین در بیاد دوستان عزیز دقت و توجه کنید ساده از کنارش رد نشین این قضیه بو داره هر چی باشه ایران کشورمونه بد باشه خوب باشه ما برای سر بندیش میکوشیم و به سربلندیش افتخار میکنیم وجب به وجب خاک ایران سیراب شده از خون جوانانش به نظر بنده دوستان اکگر ایشون میخوان اطلاعاتشون مخفی بمونه خوب یه سرور از کشورهای دیگه بدین به ایشون بدون اینکه اطلاعت بگیرین ازش چرا باید حتما ای پی ایران باشه ایشون بیان موارد استفادشو تو ضیح بدن بدونیم برای چه کاری میخوان اول شاید حساسیت بنده بی مورد باشه اما بد نیست یه توضیحی بدن ؟
But if we allow our server to you please do what you need for Iran to block the IP? And the Iranian Association Avmdyn Vrdtvnv welcome?
دوست عزیز!!!!
بخون تاپیک رو بعد آفر بده!!!!
خوبی شما؟!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
دوست عزیز!!!!
بخون تاپیک رو بعد آفر بده!!!!
خوبی شما؟!!!!
دوست عزیز قضد بنده افر نبود لطفا به حرفام دقت کنید بنده هیچ افری ندادم اگه توجه داشته باشی همونطور که عرض کردم گفتم افر بدین براشون گفتم قضیه به نظر من بو داره مشکوکه اخه چرا ایپی ایران که بلوکه یه ذره اگه به خودت زحمت میدادی کامل میخوندی منظورمنو میفهمیدی بنده خوب خوبم فکر کنم شما خوب نیستین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sniper000man
دوست عزیز قضد بنده افر نبود لطفا به حرفام دقت کنید بنده هیچ افری ندادم اگه توجه داشته باشی همونطور که عرض کردم گفتم افر بدین براشون گفتم قضیه به نظر من بو داره مشکوکه اخه چرا ایپی ایران که بلوکه یه ذره اگه به خودت زحمت میدادی کامل میخوندی منظورمنو میفهمیدی بنده خوب خوبم فکر کنم شما خوب نیستین
بعد از 2 سال؟ تازه یادت اومد این حرفو بزنی؟
سوتی رو جدیدا اینجوری ماست مالی میکنند؟
اوکی، شما درست میگی!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
بعد از 2 سال؟ تازه یادت اومد این حرفو بزنی؟
سوتی رو جدیدا اینجوری ماست مالی میکنند؟
اوکی، شما درست میگی!!!
اول اینکه دوست عزیز من موقعی که تایپکو دیدم اینو نوشتم قرار نیست که همه پست اول ببینند
دوما سوتی دادم که دادم فکر نکنم به شما ربطی داشته
سوما کافر همه رو به کیش خود پندارد من راست نیگم شما راست میگین رفتارتون خیلی بچگونه است که چی چی ثابت شد شما شدین علامه دهر من شدم حسنی تنبل !
:71:
عزیز 2 سال هست عضو انجمنی
230 تا ارسال داری
:d از شما بعیده
اگه من این کارو میکردم یه چیزی ولی شما ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
:71:
عزیز 2 سال هست عضو انجمنی
230 تا ارسال داری
:d از شما بعیده
اگه من این کارو میکردم یه چیزی ولی شما ...
عزیز میشه بگین چی کار کردم اصلا متن منو خوندید؟؟؟
به این سادگی راهنماییش نکنین. این راحت میتونه وارد سایت هایی بشه که برای آی پی های خارج ایران قابل دسترس نیست. مثل بانک ملت که 2 هفتست فقط واسه نت ایران باز میشه یا خیلی جاهای دیگه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PerSianSerVerS
به این سادگی راهنماییش نکنین. این راحت میتونه وارد سایت هایی بشه که برای آی پی های خارج ایران قابل دسترس نیست. مثل بانک ملت که 2 هفتست فقط واسه نت ایران باز میشه یا خیلی جاهای دیگه.
دوست عزیز بنده هم همینو عرض کردم مشکوک میزنه اما متسفانه بعضی ها .......
خوش بگذره بهتون....
واقعا از مثلا باسابقه ها بعیده....
اون توی این 2 سال هر کاری می خواسته بکنه کرده تا حالا، 2 سال فکر کردین؟ تازه فهمیدین مشکوکه؟!!!!
بعضیا وقتی سوتی میدن خیلی متین عذرخواهی هم میکنن
ولی بعضیا طلب کار هم هستن.
واقعا که.
متاسفم.