پاسخ : سوء استفاده پارس آنلاین از کاربران اینترنت پرسرعت
اخه مرد مومن چرا همین طوری شعار میدی ...
این پیام رو ایمیل کردن واسه من و واسه همه کاربران پارس انلاین ، شرکت های دیگه رو ندیدی به این میگی سئو استفاده : ))
هیچ شرکتی نیومده مثل پارس آنلاین اینترنت 16 مگ رو رایگان واسه کاربر ش قرار بده ، میخواید تا عکس تست رو بذارم سرعت دانلود م دقیقا 5 مگ میشه اونم دانلود با سایت های خارجی..
هر شرکتی یه خوبی و بدی داره ، اما سعی کن همیشه خوبی هاش رو به چشم بیار بعد....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
riping
چنین موردی برای من پیش نیومده ;)
الکی شرکتی رو زیر سوال نبرید.
برای من توی این ماه 3 4 بار پیش اومده !
یه جور میگی شرکت! هرکی فکر نکنه مایکروسافته :))
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karwan125
اخه مرد مومن چرا همین طوری شعار میدی ...
این پیام رو ایمیل کردن واسه من و واسه همه کاربران پارس انلاین ، شرکت های دیگه رو ندیدی به این میگی سئو استفاده : ))
هیچ شرکتی نیومده مثل پارس آنلاین اینترنت 16 مگ رو رایگان واسه کاربر ش قرار بده ، میخواید تا عکس تست رو بذارم سرعت دانلود م دقیقا 5 مگ میشه اونم دانلود با سایت های خارجی..
هر شرکتی یه خوبی و بدی داره ، اما سعی کن همیشه خوبی هاش رو به چشم بیار بعد....
عزیز من چه 100 مگ چه 1000 مگ فرقی داره ؟ موقعی که شما حجمی هستید ؟ من الان میخوام اینترنتم 1 مگ باشه اما نامحدود :)) پول مفت توی جیب این مفت خور ها نریزم :))
اینکار غیره قانونی بعضا میدیدم شرکتی دیگه مثل صبا نت لوگوی گوگل رو ***** میکرد به عکس کاندیدای انتخابات مجلس دوره قبل این عمر در کل خلاف قانونه چون هیچکس بدون اجازه کارگروه حق نداره رو دامنه هیچ شخص یا شرکتی ائم از خارجی یا داخلی دیتای خودشو رو لود کنه بجز در مورادیکه حجم دیتا تمام بشه و شرکت مربوطه کاربر رو مطلع کنه به تمدید و... اما باز بستگی داره به قواینی اونا اونا هیچ ضمانتی ندادند که اینکار رو نمیکنند پس بکنند نمیتونیم شاکی بشیم جز شرکتیکه بر روی ادرس اون این دیتا به شما نمایش داده شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
برای من توی این ماه 3 4 بار پیش اومده !
یه جور میگی شرکت! هرکی فکر نکنه مایکروسافته :))
- - - Updated - - -
عزیز من چه 100 مگ چه 1000 مگ فرقی داره ؟ موقعی که شما حجمی هستید ؟ من الان میخوام اینترنتم 1 مگ باشه اما نامحدود :)) پول مفت توی جیب این مفت خور ها نریزم :))
یک مگ نامحدود هم میده اما شما بخند...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
openz
اگه اشتباه نکرده باشم همین پارس انلاین چند سال پیش که نت هی قطو وصل میشد میگفت لنگر کشتی خورده به سیم هامون نت هی قطو وصل میشه!! بعدا بهونه جدیدشون این بود که "کو.سه" سیم هامونو گاز گرفته!
کلا شرکت جالبیه
کاری با راست یا دروغ اصل ماجرا ندارم ولی کـوسه ها به دلیل میدانی که دور کابل های اینترنت ایجاد میشه معمولا این کابل ها رو گاز میگیرند .
مثلا در آمریکا چندین کشتی بزرگ به صورت شبانه روزی برای تعمیر این گاز گرفتگی های کـوسه در بین آمریکا و اروپا مشغول کارند.
در مورد شرکت های ارائه دهنده اینترنت فقط می تونم بگم این مسائل دور از انتظار نیست امروز نشه فردا خلاصه پیش خواهند آمد. وقتی تمام شرکت ها اینکار ها رو انجام بدند چاره ای جز قبول خواهیم داشت ؟ اصلا کسی هست که پیگیری کنه؟ مسلما نه!
دنیا داره پیشرفت می کنه ایران هم در حال پیشرفت هست زمانی که وزیر ارتباطات فعلی تمامی گران فروشی ها و کم فروشی ها رو در کشور عادی طبق عرف جهانی بدونه و هیچکاری برای شاکیان از کیفیت انجام نده این وضع ارائه دهنده های اینترنت میشه. هر روز برای جمع کردن سرمایه بیشتر به مردم بیشتر فشار وارد می کنند!