پاسخ : سئوال در مورد اتصال سایت به PayPal
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
-farzin-
با تشکر از توجه دوستان ....
همون طور که قبلا گفتم ، یک نفر از نزدیکان که ساکن اروپا هست ، قراره که حساب پی پال داشته باشه ! بنابراین از لحاظ صحت اطلاعاتی که باید به پی پال بدم و همچنین برداشت از حساب مشکل ندارم !
سایتم هم که روی سرور خارجی هست و در دامنه هم نامی از ایران نیست !
من نتیجه ای که از صحبت های دوستان گرفتم ، با شرایطی که عنوان کردم ، احتمالش خیلی کمه که پی پال بهم گیر بده !؟
و در صورت گیر دادن ؛ دسترسی به حساب مسدود میشه و شامل جریمه و هزینه ی دیگه ای نمیشه ؟
درسته ؟
در صورت مسدود شدن حساب ، چه کاری میشه کرد که بتونیم حداقل مبلغ رو از حساب برداشت کنیم ؟
و در کل برای کارکردن و فروش محصولات به افراد خارج از کشور ، چه گزینه ی دیگه ای بجزء پی پال وجود داره ؟
مرسی ....
سلام
دوست عزیز من الان بیش از ۱۱ سال هست که با پی پال کار میکنم و همه جور مشکلی داشتم باهاشون که همگی شیاد با کمی وقت ولی به راحتی حل شده
خوبی پی پال این هست که خیالتون از بابت پولتون راحت هست
لمییت شدن بستگی به سرویس یا جنسی که میفروشد به خریدار و این چیزها بستگی داره
شما که از پیپال اشناتون از اروپا استفاده میکنید اگه هم لیمیت بسجه میتونید به راحتی با ارایه مدرک و توضیح در مورد مشکل رو حل کنید
مثلا اگه پرداختی بزرگی داشته باشد باید ثبت کنید سرس پول و نحوه کارتون که مشخص بشه پول شویی نمیکنید
من پیشنهاد میکنم حتما قوانین پی پال رو یک بر کامل بخونید
و اگر سوالی هم داشتید با کمال میل در خدمت هستم
موفق باشید
پاسخ : سئوال در مورد اتصال سایت به PayPal
پی پال برای ای پی ایران مسدوده و همچنین هیچ ایرانی داخل ایران از پی پال استفاده نمیکنه اگر هم کسی داحل ایران پی پال داره حتما خودش این قضیه رو میدونه که نباید از ای پی ایران (هرچند ای پی ایران مسدوده) برای پرداخت استفاده کنه
پس جای هیچگونه نگرانی نیست . و فقط باید حساب پی پالتون وریفای شده باشه و همچنین به بعضی کالاها هم گیر میدن برای فروش بخصوص کالاهایی که کپی رایت رعایت نشه. البته این قسمتش هم شانسیه. در کل درست استفاده بشه کاری بهتون ندارن