برای ما هم با اپدیت بنظرم کمی لود کم شده ! دیر تر بالا میاد سایت !
نمایش نسخه قابل چاپ
برای ما هم با اپدیت بنظرم کمی لود کم شده ! دیر تر بالا میاد سایت !
تو آپدیت جدید ورود به پانل رو برداشتن؟!
لود سرور ما هم بالا رفته که هنوز پایین نیومده
منظورتون از سنگین چیه دقیقاً
لود سرور رو میبره بالا یا طول میکشه؟
ما در xlhost با سرور 16 هسته ای زدیم آپ شه لود اصلا تکون نخورد و کل آپدیت 5 دقیقه زمان برد
ولی رسید به ورژن WHM 11.50.0 (build 10)
استایل ایمیل های ارسالی Cpanel هم تغییر کرده.
عجیبه
بعد از اپدیت بصورت ناگهانی لود سرور تا 40 میاد دوباره بعد چند دقیقه برمیگرده به حالت عادیش یعنی 2 و 3 !!
دقیقا هم بعد از اپدیت این مشکل پیش اومد
یکبار هم مجدد اپدیت کردیم بازم حل نشد
بزرگترین اشتباهی که همه ما ایرانی ها انجام میدیم فکر میکنیم تا یک آپديت جدید اومد باید سریع آپديت کنیم،
اگر کمی حرفه ای باشید قبل از هر چیزی آن را جست و جو میکنید، آن هم در سایت
های خارجی.
بهترین سایت های خودمون که من دارم نگاه میکنم هنوز آپديت نکردن ، مثل آلفا هاست ، میهن وب هاست
سایت های بزرگ خارجی هم چک کنید آپديت نکردن،
موقعی که آپديت جدید از هر چیزی میاد دارای باگ های زیاد کلی است که میتونه حتی باعث بشه به راحتی به سرور هاتون نفوذ کرد
---------------------
ارادتمند
پویان حبیب پور
مهندس عزیز در نظر بگیرید آپدیت ها اتوماتیک هستند و انتخابی نیست.اگر ایرادی هم باشه (که اصلا امکان نداره نباشه) بالاخره با همین ریپورت ها درست میشه.
پروسسی ک باعث افزایش لود سرور ما بود ، مربوط ب mysql بود ... مال شما هم مربوط ب mysql هست ؟
تقریبا تا یک ساعت پس از آپدیت ب اینصورت بود ک مثلا برای چند دقیقه لود سی پی یو یهو میرفت رو ۲۵ یا ۳۰ یا حتی ۴۰ ، بعدش میومد رو حالت نرمال...
ولی بعدش درست شد و امروز مثلا ما هیچ مشکلی از این نظر نداشتیم ...
بزرگترین مشکل اکثر ما ایرانی ها اینه ک در بحث هایی ک درش سر رشته نداریم ، نظریه صادر میکنیم !
اولا ک سی پنل بصورت خودکار خودش رو آپگرید میکنه ... در ثانیه فرض میکنیم خودکار نبود ، اول و آخر ک باید آپگرید کنیم ... پس چه فرقی میکنه امروز یا فردا ؟!
جهت اطلاعتون ، این نسخه ، نسخه کاملا پایدار از 11.50 هست ک پس از 10 نسخه آزمایشی ارائه شده ، اکثر باگ ها و مشکلات امنیتی نسخه 11.48 هم در این نسخه رفع شده ، نسخه جدیدی (مثلا v12) نیست ک میگید باگ داره ، اصلا منبع شما برای جمله ی آخرتون ک گفتید باگ های زیاد چیه ؟
کی گفته ک ما باید منتظر باشیم تا میهن وب هاست سی پنلش رو آپدیت کنه ، بعد ما آپدیت کنیم ؟
شما ک اصلا هاستینگ نیستید و هیچی از WHM / CPanel سر در نمیارید ، لطفا" در بحث هایی ک ازش سر رشته ندارید و ب نوعی ب شما مربوط نمیشه ، نظریه ندید و تاپیک رو منحرف نکنید .
با تشکر ...