پاسخ : انتقاد شدید از مدیریت wht
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
™StarHost
اخطار خوبه ولی یکم نرم تر برخورد بشه بهتره مثل همین قضیه چیل ترینگ که وجودش نیازه ولی اگه نرم تر باشه ...
خوب قبلا خیلی نرم برخورد شده. شما اگه بتونید چک کنی میبینی من چندین ماه بود اصلا شاید کلا روی هم ۳ اخطار هم نداده باشم ولی متاسفانه وقتی دوستان خودشون رعایت نمیکنن و از برخورد نرم سوء استفاده میشه ما چیکار کنیم؟ و اینطور میشه که اونا که وقت برخورد نرم هر کار خواستن کردن و وقتی ما جدی میشیم تر و خشک با هم میسوزه.
سلام.
در حال حاظر مشکلی که در این تاپیک مطرح شده "علت دریافت اخطار" برای یک کاربر هست.
مشخصاً این مورد پاسخ داده شده و تعدادی از مدیران انجمن هم در این بحث شرکت کردند و همینطور کاربران دیگر نیز لطف کردند و نظرشون رو گفتند.
اولاً بهترین راه برای حل این موارد ارسال پیغام خصوصی هست و مثل تاپیک زدن، جو انجمن رو متشنج نمی کنه و همینطور خیلی سریعتر و بهتر جواب خواهید گرفت چون مدیران بهتر می تونند مشکل شما رو بررسی کنند و نیازی به خودنن یک تاپیک کامل و جواب دادن به تک تک کاربران نیست.
همینطور باید عرض کنم که دلیلی وجود نداره که یک کاربر به دلیل ارسال 1000 پست مفید، مجاز به ارسال 1 پست خارج از محدوده قوانین باشه و در حالت منطقی، اشتباه مجازات داره و در غیر این صورت شخص خاطی متوجه خطای خودش نمیشه و در نتیجه به کار خودش ادامه میده.
ارسال اخطار از روشی که در این انجمن به کار میره، یکی از نرم ترین و بی خطر ترین روش های موجود هست و نه امتیازی از کاربر گرفته میشه و نه مشکلی براش ایشان پیش میاد و نه حتی شخص دیگری می تونه متوجه بشه که یک کاربر اخطار گرفته.
پس بهترین کار حفظ آرامش هست و *در صورت نیاز* ارسال یک پیغام خصوصی به یکی از مدیران و دریافت علت پیش آمدن این مورد.
با تشکر.
با اینکه نمیخواستم پستی راجع به این بدم. با اینکه مسئله دیروز حل شده بود و هنوز کسانی هستند که میخوان چیزی گفته باشن.
من در طول تمام سالهای تحصیلم کلاس رو میزدم به هم، ولی شاگرد زرنگ کلاس بودم و کسی با هام کاری نداشت میدونی چرا ؟:^O
اصلا میخوام ببینم واقعا آقا Aria یعنی تو زندگی شخصی خودت هم این نظرات رو داری !!! یا خیلی ماشینی هستی و یا احساس نداری . ( مدیری هست که تاپیکی رو که مشکل حل شده رو ببنده !!!!)
سلام.
مورد همینجاست!
در کشور هایی مانند ایران، افراد موضوع رو شخصی قلمداد می کنند و جنبه احساسی رو در نظر می گیرند بدون اینکه متوجه باشند که احساس افراد فقط برای خودشون وجه قابل قبولی داره و برای عموم این قوانین و مقررات هست که آرامش رو حکم فرما می کنه.
بنده هم برای اشتباهاتم مجازات شدم (در زندگی شخصی از بچگی تا به حال) و شاید هم عکس العمل های مشابه با شما رو از خودم نشان داده باشم که هیچ کس خریدارش نبود و در نهایت یاد گرفتم که به جای احساسی برخورد کردن و چونه زدن، کمی موضوع رو برای خودم تجزیه و تحلیل کنم و کاری رو بکنم که درست هست یعنی *از اشتباه درس گرفتن* !
بنده نمی خوام "چیزی گفته باشم" دلیل پاسخ دادن به این تاپیک هم پاسخ دادن به اعتراض شما نیست چون قبلاً پاسخ داده شده و تنها قصد من از ادامه دادن تاپیک گوشزد کردن نکاتی بود که در اجرای قوانین در هر سطحی و برای هر شخصی باید مورد احمیت قرار بگیره.
امیدوارم هیچ کس با قوانین یک جامعه شخصی و احساسی برخورد نکنه چون در اون حالت تنها خودش رو مورد آزار و اذیت قرار داده.
با تشکر.
فکر میکنم موضوع الکی داره کشدار میشه.
شرمنده اما قفل میشه، اگر واقعا نیازی به ادامه هست پ خ بدید باز کنم.