پاسخ : اعداد شیلترینگ چیه؟ (b2-2 ، s1-3)
با درود و احترام.
طبیعتا دسته بندی هستند حالا این دسته بندیها چه در قالب اهمیت *****ینگ ، موضوع یا هر چیز دیگری باشه. اهمیت *****ینگ منظورم ارجاعش به چه سازمانی هست یعنی از طرف فتا یا ... این موضوع پیگیری شده .... ممکنه هر موردی باشه اما کاملا مشخصه یکسری دسته بندیه صرفا.
اما بنظر شخصی خودم احتمالا برای رفع *****ه مثلا یکسری اعداد مربوط به پــورن یا... باشه که نشه رفع ***** بشه ... .! در کل قبلا هم خیلی واسه خودم سوال بود این مورد !
کلا *****ینگ در ایران گنگه حتی اسمش هم کلا در همین انجمن نگاه کنید گنگ و سانـسور میشه چه برسه به اینکه جایی در موردش بحث های جزئی تر بشه. زیاد از این چرندیات سازمان ساماندهی تعجب نکنید!
اما یک مورد خطاب به بعضی دوستان که پست دادن. عذرخواهی میکنم شاید اسپم محسوب بشه اما خدایی جدیدا دوستان کلا اسپم شده عادت همیشگیشون. خب شما فرض کن ایشون تاپیکشون اسپمه یا شما خیال میکنید برای فلان چیز پست میدن و..... ،باید خیالات ذهن میارکتون رو در همه جا یادآوری کنید؟اگر موردی هست گزارش بفرمایید و تاپیک رو به حاشیه نکشونید دریغ از اینکه خودتون اسپمر همیشگی هستید.
پیروزباشید.
این بنده خدا یه سوال پرسید
حالا ماشالله دوستان با حس لطیفشون ایشون رو دارن نوازش میکنن
بنده هم شنیدم این دسته بندی هست(البته در حد شنیدن) و این مورد اعداد در بعضی مواقع خود بنده نیز دقت کردم برای اعدادی بالاتر با قند شکن آدرس باز نمی شود . در حالی که با قند شکن مواردی با رقم پایینتر رو می توان باز کرد
اقا دقت کردید که موقع اینکه درخواست *****ینگ میخاید بدید یه سری دسته بندی ها داره مثلا اون دسته سایتایی که مخالف عفت عمومی هستن و اینجور چیزا
دقیقا مین دسته بندی ها هست که بیشترم مورد استفاده فتا قرار میگیره برای شکایت ها