پاسخ : شما شرکت هاستینگ برای dns اختصاصی هزینه دریافت میکنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
سلام
ببنید دوستان عزیز سیاست کاری هر جایی به خودش ربط داره بنده هم دخالت نمیکنم
ولی اینکه ما بخوایم از طریق یه dns تبلیغ کنیم اصولا راه جالبی نیست برای پیدا کردن هاستینگ یک سایت راه هایه بهتری هم هستش
در ثانی اگه اینجوری باشه که سایت های هاستینگ کلا نباید ip اختصاصی هم بدن
حرفتون صحیح هست
البته این رو بگم ما هم دسترسی برای ساختش معمولا باز میگذاریم و کاربر هم بخواد بسازه گیر نمیدیم
درضمن برای مشتری های دایم حتی خودمونم بخوایم بسازیم هزینه ای نمیگیریم به خصوص مشتری که چندین هاست داره
البته گفتم فکر نمی کنم گرفتن ۲هزار تومان!!! سالانه اونم فقط از کاربرایی که هاست ارزون ما رو دارن (مثلا ا گیگ ماهی ۳۰۰۰ ) و نه پلان های حرفه ای و ... زیاد باشه!
میشه ماهی زیر ۲۰۰ تا تک تومنی.... فکر نمیکنم جای بحث داشته باشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takpar7
سلام
واقعا سیاستهای جالبی دارن دوستان!
من نزدیک به 30 دامنه تو میهن وب هاست دارم قبلنا بارها و بارها تو یت کردن دی ان اس که همشونم اختصاصی هستن به مشکل خوردم و خودشون رایگان ست کردن!
چیز خاصی نیست که بخوان براش پول بگیرن از دید من این موضوع باید از پشتیبانیهای اولیه دامین باشه حالا به قول دوستان هرکسی سیاستی داره چه بسا درست و چه بسا اشتباه!
سلام
همین طور که ذکر شد برای مشتری های دایم + مشتری هایی که چندین هاست دارند + مشتری هایی که هاست حرفه ای و بالاتر دارند کاملا رایگان انجام میشه
حتی ما بهشون دسترسی ssh میدیم و کاملا برای چیز هایی که نیاز دارن همکاری میکنیم پس این طوری نیست که لیمیت شدید بگذاریم روی مشتری
مشتری که فقط یک هاست سالی ۲۰ تومنی داره بله میگیم ۲ هزار تومان بده که گفتم میشه ماهی ۲۰۰ تا تک تومنی
جزو خدمات نیست که بخوان هزینه ای بگیرن
ولی خب دیگه بستگی به قوانینشون داره
وگرنه با کلود فلر هم میشه dns تغییر داد تا کسی نفهمه از کجا سرویس دارید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Parti_Baz
با سلام
در شرکت هاستینگی یک سرویس هاست خریداری کرده ام که جهت حفظ ارزش اخلاقی اسم بردن ان درست نیست
طی مدتی که از سایت سروئیس دارم بنده اقدام به ساخت dns اختصاصی ns1 و n2 کرده ام بدون اینکه به شرکت هاستینگ اطلاعی بدهم
در این حال شرکت من را خلافکار دانسته و جهت اینکار سالانه از من هزینه ای طلب میکند
ایا این کار درست است ؟ اگر شخصا درخواست میکردم اینکارو بکنن جهت انجام کار هزینه میگرفتن مشکلی نبود ولی dns که برای انها هزینه نداشته و حتی بعد یک سال متوحه این قضیه شده اند منظور چیست؟
ایا شما هم در هر شرایطی که dns اختصاصی روی هاست مشتری باشید هزینه دریافت میکنید؟ ایا شما هر روز دامنه های میزبان شده را جهت این امر چک میکنید ؟
با سلام و درود
ابتدا شما قبل از خرید باید سیاست ها و قوانین یک گروه یا شرکت رو مطالعه میکردید .
و بعد اقدام به خرید میکردید .
ولی در اصل چون شرکت هاستینگ هزینه ای رو برای دی ان اس اختصاصی ( نه آی پی اختصاصی ) نمیکنه در نتیجه نباید هزینه ای رو بیگیره ولی بهرحال هر جایی قوانینی داره .
ولی ما در نایت سرور اصل و حق رو همیشه به مشتری میدیم . و ضمنا هزینه دی ان اس هم رایگان میباشد .
موفق باشید .