پاسخ : مشکل با xampp در وی پی اس ویندوز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Aria
سلام.
قانون انجمن، تبادل نظر و کمک هست و نه انجام کار !
شما اگر برای یک کاربر کارشون رو انجام بدید، هر کاربر دیگه ای که مشکل مشابه داشته و به این تاپیک میاد، میبینه که شما مشکل یک نفر رو حل کردید ولی راه حل مشخص نیست و به همین دلیل انجمن بی استفاده میشه چون از قواعد طبیعی یک انجمن خارج شده !!
لطفاً موارد درخواست مدیریت رو در انجمن درخواست ها اراسال کنید که همکارانی که قادر به انجام این کار هستند با ذکر شرایت شما رو یاری کنند ولی در تاپیک سوالات فقط سوال کنید !!
مدیران یکم لطف کنند این قوانین رو اصلاح کنند و نزارند انجمن به یک چت روم تبدیل بشه !!
با تشکر.
ببینید به هر حال راه کار هایی ارائه شده ولی ممکنه کاربر به هر دلیلی متوجه نشه یا .... و هدف فروم هم حل مشکلات در زمان سریع هست ! حالا ایشون درخواست دادند وقتی از دست بنده بر میاد چرا نباید کمکشون کنم ؟ !
حالا راهکار ها همه دوستان اشاره کردند ! چیزی خارج از اونا نیست اما اگر احتیاج میدونید کامل مراحل رو بگم ! خب بگید توضیح میدم ! نیازی به جر و بحث نیست که دیگه :d
ضمنا از نظر من اگر از دستم بر بیاد مشکل حتی یک نفر رو بتونم حل کنم برام ارزشمنده ! چه مشتری من باشه چه نباشه ! فقط من تنها هم که تو این فروم از این کارا نمی کنم ! اکثر بچه های این فروم برا کاربرا همچین کاری کردن و میکنن و این از خواص خوبش هست به نظر من !
ضمنا بعضی وقتا توضیح بعضی چیزا از انجام دادنش خیلی وقت گیر تر و نامفهوم تره ( در این مورد نه !! ) و بعضی مشکلات هم فقط تو شرایط خاص پیش میاد که شرایط خاصش رو حالا چطوری بیان کنیم ؟!!!
در مورد راه حل هم حق با شماست اگه میدونید نیاز هست و مطالب دوستان کفایت نکرده تا توضیح بدم !
---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
جناب takmedia , مشکل شما حل شد ؟ ( فایمیلیتون رو نمی دونستم که با لفظ takmedia خطاب کردم )
پاسخ : مشکل با xampp در وی پی اس ویندوز
[/COLOR]جناب takmedia , مشکل شما حل شد ؟ ( فایمیلیتون رو نمی دونستم که با لفظ takmedia خطاب کردم )[/QUOTE]
سلام
با تشکر از شما .. دوست عزیز ...
مشکل حل شد ... و راحت کار می کنه ...
واقعا ممنونم از شما ... لطف کردید ... :53:
موفق باشید ... :53: