به نظر میرسه کارشون قانونیه
http://www.aparat.com/v/vn79k
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر میرسه کارشون قانونیه
http://www.aparat.com/v/vn79k
دوستان توجه کنید بر اساس تجربه دارم بهتون میگم
بنده هم برای جلسات مشاوره در این شرکت ها رفتن همینو بهتون بگم فقط تعداد 11 شرکت معتبر توی این زمینه دارن فعالیت می کنند من اسم سایتی رو نمی برم
ولی برای اطلاعات بیشتر و تکمیلی تر حتما به سایت ایران هشدار برین و اسم سایت های قانونی رو ببنید
نکته بعدش بهتون بگم با وزارت اطلاعات هم تماس بگرین اونها راهنمایی خوبی می کنند
اما در رابطه کلاه برداری بودن یا نبودشون هم این توضیح رو بدم که شرکت های معتبر در ازای هر خرید به شما پورسانت میدهند مثلا شما یک زیر مجموعه دارین زیر مجموعه شما
دوباره باز زیرمجموعه داره در اینجا زیرمجموعه شما میشه نسل 1 و زیر مجموعه ، زیر مجموعه ی شما میشه نسل 2 این وضعیت تا نسل 7 ادامه پیدا می کنه ولی محدودیتی نداره
توی نسل ها نیست. چیزی که اینجا باید خیلی توجه کنید به ازای معرفی هر نفر به شما پول نمی دهند به ازای خرید هر نفر به شما پول می دهند یعنی 1.5 تا 3 درصد بابت هر
خرید به شما می دهند
نکته ی دیگه که هست هر وقت رفتین سراغ این کار این سوال بپرسید سقف پورسانت دهی شرکت بر روی هر کالا چقدر هست؟ معمولا 47 درصد میزارن یعنی مثلا توی نسل 7
شما یک نفر محصول خرید می کنه حالا تا برسه به شما به 6 نفر دیگه نیز باید شرکت 1.5 تا 3 درصد پورسانت بده که با احتساب 3 درصد میشه 21 درصد فقط باید به افراد
بالا دست کسی که خریده کرده پورسانت بده بدین ما بقعی بخش پورسانت نیز به خود فرد میرسه و یا در جاهای دیگر تقسیم میشه.
مورد دیگری که هست باید توجه کنید این شرکت ها معمولا به دو روش کسب درآمد رو ارائه می دهند که پیشنهاد می کنم ما بقعی رو در لینک زیر بخونید
http://justmoney.ir/%D8%A8%D8%A7%D8%...3%D8%AA%D8%9F/
درسته.
خوب بنظرتون توی اینکار هر شخصی میتونه موفق بشه؟
اینطور که اینا میگن؟!
(دوستان عزیز این سوالات من ، سوالات خیلی های دیگه هم هست ، اگر زیاد سوال میپرسم ناراحت نشید :دی )
حرف های شما من را یاد یکی از دوستانم انداخت که در یکی از این شرکت های فعالیت داره.واقعا قبول دارم.
من که این شرکت ها را قبول ندارم .چندین نفر را سراغ دارم که وارد این کار شدند و همشون بعد از مدتی از این کار خارج شدند.
به قول این دوستمون اصلا به این شرکت ها اعتماد نکنید
اینا براتون کلاس آموزشی میزارن تا بتونید هم جنس هاتون رو بفروشین و هم دیگران رو متقاید به پذیرش این کار بکنید
اینم بگم وارد شرکت بشین و با یک نفر صحبت کنید دیگه دست از سرتون بر نمی دارن به من هر روز زنگ میزدن که بلند شو بیا می خواهیم در رابطه با کار صحبت کنیم
در کل به نظر من بازاریابی یک امر ذاتی هستش و کار هر کسی نیست با آموزش هم شاید درست نشه
در کل حواستون جمع باشه به سرعت شما جذب می کنند دلیل خیلی واضحی هم دارن شما اگه جذب اینها بشین می شین زیرمجموعه اشون اونها دلشون برای شما
نمی سوزه و توی این کار شما هم وارد بشین دلتون نباید برای کس دیگه بسوره اگه موسسه سالم باشه مطمئن باشید حمایت می کنند اگر هم نباشه بعد اولین خرید ولتون می کنند
یک نکته ی بهتون بگم جالبه باز نشستگی این کار بعد از 2- 4 هست یعنی شما بعد از این بازنشسته هستین
موفق باشید
اینم یه موردی مثل همون گلد کویست و اون موارد هست / فقط تفاوتهایه کمی دارن مثل تغییر کردنه جنسهاشون / تو اون طلا میخریدی اینجا هر کسی با سودهای هنگفت جنس خودشو به فروش میرسونه با استفاده از این روش
جالبه انگار 90 درصد مردم مخالفن!
mlm غیر قانونی نیست
شما زیر مجموعه جمع میکنید و جنس میفروشین به زیر مجموعه و به ازای اون پورسانت میگیرید
مثل یه شرکت بزرگ توی بازار کامپیوتر رو در نظر بگیرید جنس رو خورد میکنه بین زیر مجموعه مشتری هاش و اونا هم به مغازه دار های خورد تر و همینچور میاد پایین تا به مغازه دار توی محلتون میرسه
مسلما هرکدوم برای خودشون این وسط یه سودی می کنند دیگه؟
حالا شرکت های mlm میان میگند این سود رو ما تعیین می کنیم
یه نکته دیگه هم که هست اینه که اینا یه محصول با ارزش واقعی رو میفروشند و قابل مقایسه با گولد کوئست نیستند
گولد ***ت میومد مثلا یه سکه طلا که ارزشش اون زمان 200 هزار تومان بود رو میداد به زیر مجموعه 500 هزار تومان و میگفت ارزش این توی خود محیط گلد کوئست هست و ارزشمنده
خوب این تابلو بود کلاهبرداری هست :دی