حرفت درسته دوست عزیز اونها اگر شکایت میکردن برای نماد دارها زودتر میشه رسیدگی کرد کلا نماد برای سایتهای شخصی اعتباری نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا یک چیز بگم بخندید..برید پشت کارت ملیتون رو ببینید که تاریخ انقضاش خیلی وقته تمام شده بخندید :)) یعنی کلا باطل هست کارت ملی ولی با این حال بازم داره استفاده میشه و کسی نمیره تعویضش کنه و همین کارت و ببری دفترخانه کارت رو راه میندازند!!
سلام
به علت شلوغ بازی بعضی عزیزان تاپیک بسته میشود.
دوستان در همین انجمن فردی هست با نماد و البته درحال پیگیری برای ۲ ستاره شدنش هم هست!
به علت نداشتن اطلاعات فنی زده اطلاعات کلی مشتری رو به باد داده بعدش گفته هتزنر به ما اعلام نکرده که هاردمون پر شده!(مگه باید اعلام بکنه که هارد پرشده؟ کم کم سرور هنگ هم که کرد میگن هتزنر اعلام نکرد که ram پر شده!)
بکاپ هم که هیچی کلا
از ما هم سرور داشته به عنوان همکار صبر کردیم پاش اخرش پول رو نداده و ... (۱۰۰ تومن ..)
بعد بار اولش هم نیست گند بازی در میاره.
بعدش هم میگه من نماد دارم و فلانم و ...!
خوب به نظر شما اقای X که یکی از کانفیگر های برتر انجمن هست و اطلاعات فنی بالایی داره یا اقای Y که سرویس میزبانی خیلی امن در برابر حملات از امریکا ارائه میکنه (اسم نمیبرم شاید علاقه ای نداشته باشند شما هم اسم نبرید)و هیچ کدام نماد ندارند بهتر است یا اون موردی که گفتم؟ توجه داشته باشید که مورد بالا فقط مثال بود کم نداشتیم این موارد!
این قدر وضعش خرابه که اسم خودش یا برندش که سرچ میکنی فقط تاپیک های شکایت در موراد مختلف و موضوعات مختلف براتون میاد! ولی هنوز هم از همین نماد برای جلب اعتماد استفاده میکنه
دقیقا :دی بهش توجهی نکرده بودم :دی باید ببینیم کارت ملی هوشمند چه گلی به سرمون خواهد زد ...
الان میان بهت میگن دروغگو :دی
خدا از دهنت بشنوه ، به نظر بنده گزینه ی شرکت بهتر از نماد هستش...
کسی هم بی عقلانه سمت ثبت شرکت نمیره چون اول میدونه بهش مالیات میخوره بعدش میدونه برای فعالیتش نیاز به مجوز هست و ... هرچند آقایانی درون سایتشون زدند شرکت فلان بعد میریم چک میکنیم میبینیم اصلا طرف توی سال مثلا 50 شرکت ثبت کرده آدرس مثلا مشهد بعد آدرس داخل سایت مثلا تهران ! بهشون که میگیم ، میفرمایند این نام برند ماست، بعد جالبه سن شرکت ثبت شده از خود اون شخص که داره از اسم اون شرکت استفاده می کنه بیشتره ! خوب برادر عزیز قبلش توی لیست شرکت ها یه سرچی بزن :))))) چی بگم والله !
نماد ربطی به دانش افراد نداره و به نظر من یه آپشن هستش .
بودنش هم بهتر از نبودنش است و گرفتنش هم کاری نداره .
بنده تو مغازه پروانه کسب دارم و عملا نه دانش منو زیاد کرده و نه تعداد مشتریهامو . فقط هر سال برای تمدیدش دارم مبلغی رو میپردازم . اما چون ترجیح میدام کسب و کارم رو قانونی اداره کنم ، هر سال تمدیدش میکنم .
نماد هم همچین شکلی داره .
ببینید اگر نماد میومد اشخاصی که مثلا در مسائل سرور را بررسی میکرد میدید خیلی از اونها فقط در حدی بلد هستند که مثلا کار x را انجام دهند ، خوب حال اگر مشتری به مشکل خورد و طرف ناتوان بود در درست کردنش ، اعتماد از فروشنده کاسته نمیشه ؟
پس من وقتی میخوام اعتماد کنم صرفا جهت کلاه بردار بودن نیست ، باید بدونم شخصی که به بنده سرویس میدهد اطلاعات کافی در یک زمینه دارد تا راحت تر اطمینان پیدا کنیم... خوب به نظر شما این خوبه که فروشنده در بسیاری از کارها ناتوان باشه ؟فقط صرفا جهت اینکه مشتری بهش اعتماد کنه و سفارش بده نماد گرفته ! این خیلی بده !
شرکت بهتره ولی همونم مسخره شده !
چند تا از اقوام توی اداره ی ثبت اسناد هستند میگفتند که شرکت های بسیاری توی شهر وجود داره که چندین سال از ثبتش میگذره و با پارتی و ... ادرس زدند خونه و وسلام! شرکت هم کم نداشتیم که اختلاسکردند! خیلی از اختلاس ها مال شرکت ها بوده
ولی اگر شرکت رسمی باشه و کارش درست حسابی باشه ۱۰۰ هزار بار بهتر از نماد هست و شخصا خیلی بیشتر قبولش دارم.
البته خدا کنه کسی کارش به شکایت و ... نرسه وگرنه زیاد هم فرقی نداره دردسرش رو داری.... مهم اینه که طرف حسابت ادم درستی باشه وگرنه همون ادم نادرست میتونه ۱۰۰۰ کار بکنه (طرف رییس اداره هست زیر میزی میگیره دیگه کلاه براداری یک شرکت و یک فرد با نماد و ... که کلا چیزی نیست!)
حرف شما درسته ، همیشه نباید باج بگیری خیلی وقت ها باید باج بدهی ، مثل : پروژه پژوهشی توی دانشگاه داشتم که مدیر دانشگاه مارو میخواستند مجبور به وارد کردن نام های اشخاص دیگری کند تا پروژه پژوهشی مارو تایید کند حالا اسم دانشگاه هم نام نمیبرم...
(میدونید که پروژه های پژوهشی بهشون بودجه تعلق میگیره و کلا خیلی سوددهی داره)
ماهم جلوی چشم مدیر فرم را ریز ریز کردیم ریختم توی سطل آشغال ! به دلیل اینکه تمام زحمت با ما هستش ولی چند نفر دیگر فقطو فقط برای اینکه تایید شود باید در کار ما سهیم می شدند(بنده مهندسی نرم افزار هستم اون اشخاص در رشته های مدیریت و یا برق !! اصلا چه ربطی بهم داره ! )
نماد برای احراز حویت افراد تشکیل شده نه سطح دانش فنی . گستره اش هم شامل فروشگاههای اینترنتی میشه و کاری به تخصص نداره . فکر هم نمیکنم همچین چیزی امکان داشته باشه که تک تک افراد بیان برای گرفتن نماد تست فنی بشن :-) .
اتفاقا نماد باید فقط برای سطح اعتماد مشتری به فروشنده استفاده بشه و کاملا نمیتونه جلوی افراد کلاهبردار رو بگیره اما تا حدودی میتونه بازار فروش اینترنتی رو امن کنه .
افراد کلاهبردار همیشه هستن و هر فروشگاه یا سرویس دهنده ای ممکنه خواسته یا ناخواسته از مشتریهاش سو استفاده کنه .