به نظر بنده تجربه ثابت کرده هرچی بیشتر حساس تر باشید و روی یک موضوعی بخواید کار تون و مخفی کنید عکسش عمل می کنه.
البته این تجربه من هست !
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر بنده تجربه ثابت کرده هرچی بیشتر حساس تر باشید و روی یک موضوعی بخواید کار تون و مخفی کنید عکسش عمل می کنه.
البته این تجربه من هست !
موفق باشید
عزیز شما با شخص تازه کار صحبت نمی کنید ...
من به شخصه به هیچ یک از این قرارداد ها اعتمادی ندارم .. به خصوص در ایران که اگر اتفاقی افتاد 100 جور توجیه پشتش هست. (در خارج از کشور هم همینطور است)
ما در مورد امکان و عدم امکان صحبت می کنیم - این قرارداد ها فقط جبران خسارت هست و لاغیر ... هیج یک دلیل بر این نیست که نشه سواستفاده کرد.
نظر ما این هست که استارتر گرامی حساسیت رو کمتر کنند و طوری برنامه ریزی کنند که با دسترسی به کد هم نشه سواستفاده کرد.
وگرنه راهکارهای ساده تری هم بود.
دو تا جمله ازتون دیدم که خوب بر اساس پیشینه ای که ازتون داشتم خیلی برام جالب اومده
هکر ها الان حرفه ای شدن ؟ مگه احیانا" قبلا" حرفه ای نبودن ؟
تا بوده همیشه هکر ها از مسئولین امنیت یک قدم حداقل جلوتر بودن شما در هر زمانی با توجه به مسائل امنیتی اون زمان هکر ها رو باید سنجید هکر ها همیشه حرفه ای بودن
کاری به قرار داد های داخلی ندارم ولی شما وقتی در کشور های خارجی تعهدی رو به ثبت میرسونی موظف هستی که بهش پایبند باشی و هیچ جوره نمیشه اونو توجیه کرد شکایت تنظیم شده و تمامی حقوق گرفته میشه اینکه ما ایارنی هستیم و نمیتونیم این روند رو پیش بگیریمدر واقع اصلا ما به عنوان شهروند ایرانی حق امضای قرار داد با شرکت های خارجی رو نداریم پس در این صورت کلا قرار داد منتفی هستش
ببخشید ... منظور از حرفه ای شدن ... تغییر نوع رفتار بود.
الان بخش زیادی از حملات به جهت سواستفاده از سیستم قربانی و ... هست که احیانا مشخص هم نمیشند. (به راحتی)
بنده هم با این حرف شما کاملا موافق هستم
خودمم روی هرچی خلی حساسیت به خرج دادم متاسفانه اون کار بد ترین شکل ممکن پیش رفته
- - - Updated - - -
بنده نمیدونم برنامه شما به چی نوشته شده
ولی بازم میگم بهترین راه اینکریپت کردن برنامه و یه لایسنس روش بزارید که اگر هم دست کسی افتاد نشه به راحتی به سورس دست پیدا کند
دوستان عزیز ، استارتر گفتن که نگرانی اصلی ، سورس کد برنامه نیست و روند کار برنامه هست!
این یعنی مثلا: من وردپرس نصب کردم روی سایتم. منتها یه سری تغییرات روش دادم و یه کارایی کردم که تونستم فروشگاه خیلی قوی ای ازش بسازم!
این آقا نمیخواد روند این تغییرات مشخص بشه!
سلام
حق دارید که نگران امنیت سورس برنامتون باشید. در بالاتر یکی از دوستان پیشنهاد خوبی دادند. گفتند که یک سرور در محل کار یا منزلتون بیارید، ماهانه n تومن هزینه پهنای باند بدید و خیالتون کاملا تخت باشه که جز خودتون کسی به سرور دسترسی نداره.
درسته این کار هزینه و دردسر زیادی داره ولی فکر میکنم مطمئن ترین راه هست.