به اندازه همون حجم فایل دیگه !
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا شما متوجه نمیشید وقتی میگم به اندازه حجم همون فایل یعنی چی ؟! مطمئنید سر کاری نیست ؟! خوب عزیز شما برای ارسال یک فایل ۳۰۰-۴۰۰ مگی باید ۳۰۰-۴۰۰ مگ ترانسفر انجام بدی دیگه !
300 الی 400 مگ با سرویس های اینترنتی ایران زمان خیلی طولانی طول خواهد کشید
عزیزم شما با وین رار فایل رو چند قسمت کن بعدش ومپ رو نصب کن اون ور هم با یه دانلود منیجر بگیر اگه ویندوزه که اگه قطعی چیزی داشت مجبور نشی از اول دانلود کنی! اگه لینوکسه که با wget بگیر!
سلام
من خواستم فایلهای داخل وی پی اس خودم رو با شیوه شما دانلود کنم ولی چند تا مشکل داشتم.
اول اینکه من یک درایو بیشتر ندارم و اون هم بصورت پیش فرض شیر شده هست
دوم اینکه من با گزینه tools وارد شدم MapNetworkDriveولی تمام اسم درایو ها بود یعنی حتی تا Z ولی اسمی از درایو C که تنها درایو منه نبود.
حالا یک مورد دیگه اگر به فرض من موارد بالا رو تونستم برظرف کنم و تونستم شیر کنم ، لینک دانلود که میتونم به نرم افزار اینترنت دانلود منیجر بدم به چه صورت در میاد؟
ممنونم
ادیت:
الان بجای یک درایو ، یک پوشه رو شیر کردم و از گزینه tools وارد MapNetworkDrive شدم ولی بجای درایو c درایو none رو انتخاب کردم و از گزینه Brows فولذر رو پیدا کردم و فینیش رو زدم. ولی آدرس فولدر
اینطوری شده،
\\esme service dahande-a.0......0\my folder
الان مثلا داخل این فولدر من یکسری فایل دارم که میخوام دانلود کنم
چه لینکی رو باید به IDM بدم؟
آقا کسی جواب ما رو نمیده!!!
چطوری من لینک بسازم ؟
اسم درایو که نباید c باشه !!! چون خودتون یه دونه c دارید !
من یه بخضیضو متوجه نشدم اگه لطف کنید با یاهو آیدی بنده تماس بگیرید ممنون میشم
y_id:bestvps
iis رو با این روش که میگم قدم به قدم بسازید
1-start-control panel - add or remove programs
2-روی add/remove windows component کلیک کنید
3-روی application srver یک کلیک کنید تا هایلایت شود و سپس در پایین details را بزنید
4-internet information services را تیک بزنید و نصب کنید
5- بعد از نصب این فولدر ساخته میشود C:\Inetpub\wwwroot