پاسخ : نیاز به راهنمایی برای خرید لپتاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
خوب درست است منظورم دلیل برتری مدل لپتاپ شما با g551 بود و بحثم سر مقایسه ی n g نبود زیاد با n کار کردم و کم و بیش از مزایا و معایب ان اطلاع دارم و درصورت خرید ایسوس احتمالا انتخاب من g551 هست که جدید ترین مدل هست و طراحی ان هم مورد پسند من هست درضمن مدل ssd هم دارد...
اگر درمورد بحث پشتیبانی کارت گرافیک خیالم راحت شود بدون شک مشکلی از نظر انتخاب ندارم و دنیایی از لپتاپ ها در برابر من خواهد بود و حق انتخاب زیادی دارم
درمورد ابونتو هم بله درجریان هستنم اما حداقل تا یک سال اینده قصد تغییر سیستم عامل ندارم بعد از ان انشاالله مدتی از ان هم برای کسب تجربه استفاده میکنم...(البته دسکتاپ گنوم)
شما روی همین مدل لپتاپ چند ساعت توانستید با اوبونتو کار کنید؟ (باطری)
ایا تنظیمات خاصی انجام دادید یا برنامه ی خاصی استفاده کردید؟
بیشترین بحث من روی باطری هست چیزی که در لپتاپ فعلی من زیاد رضایت بخش نیست .....(n43sl i7) درضمن گرافیک هم nvidia هست
باتشکر از همه ی دوستان
والا تفاوت فنی زیادی در این دو مدل سری g ندیده ام، اما تا جایی که یادم هست یکی از آن ها جدیدتر ارایه شده بود بود نسبت به دیگری و همچنین طراحی بدنه متفاوتی دارند. بین این دو انتخاب من باز همان g56jk می باشد.
اوبونتو کلا سیستم عامل کم مصرفی است و باطری خور هم نیست نسبت به سایر توزیع های لینوکسی و حتی ویندوز. اما آنالیز دقیق نکرده ام که خدمت تون عرض کنم. با ویندوز 8.1 حدود 4 تا 5 ساعت می توان فیلم دید و همین حدود یا کمی بیشتر می توان وبگردی کرد. به هر حال تست دقیق نگرفتم، اما یکی از دلایل انتخاب من، بحث باطری بود. چون لپ تاپ های قبلی من حدود 2 ساعت یا کمتر باطری نگه می داشتند حتی با تنظیم نور و ... حداقل. اما این مدل به راحتی 4 تا 6 ساعت یا بیشتر ذخیره انرژی دارد و از این نظر تا حدی مشابه مک بوک می باشد.
ببینید، خوشبختانه در سال های اخیر واحد های پردازشی طوری طراحی شده اند که در حالت کم مصرف فعالیت داشته باشند و هر موقع که لازم باشد، انرژی بیشتری مصرف نمایند. این قضیه در CPU های intel تحت عنوان Turbo و در واحد های گرافیکی با عمل Switching امکان پذیر می شود و البته یکسری ویژگی های فنی کلی نیز در کاهش مصرف انرژی تاثیر گذار هستند و وجود دارند.