پاسخ : فروش سرور اختصاصی از آسیا - اروپا - آمریکا ( سنگاپور -لوکزامبورگ - فرانسه - هلند - آلمان - آمریکا )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
ابیوز اتک اگر داشته باشید.
آی پی رو مسدود می کنند و 24 ساعت زمان هست برای اینکه جوابشون بدیم که اگر ندیم سرور رو قطع میشه تا جواب بدیم.
مانند تمام دیتاسنتر های دیگه واسطه خرید و انتقال تمام ایمیل ها و گفتگو ها ما هستیم و 24 ساعته انتقال ها بدون وقفه انجام میشه در صورتی که ابیوز دریافت کنید شما باید حداکثر 12 ساعت بعد از ایجاد تیکت پاسخ را ارسال کنید. در صورت بروز هر مشکل برای سرور نیز ما پیگیر هستیم سخت افزاری و نرم افزاری و در صورتی که نیاز به KVM شد اگر شما بتووانید مشکل که کنید که KVM تحویل شما میشه در غیر این صورت بسته به حجم کار شامل هزینه . سرور ها بدون مدیریت نرم افزاری ارائه می شود.
پینگ که من دارم اینجا حدود 110 -130 هست معمولا.
به سایر موارد مثل تورنت حساسیت ندارن ؟
منظور از پس از 24 ساعت جواب ندید کل دسترسی سرور رو میبندن ؟!
آی پی تست جهت تست پینگ ؟
مدت زمان تحویل ؟
قیمت با احتسابت هزار 20تومان کارمزد شما 406 هزار تومان میباشد ؟
پاسخ : فروش سرور اختصاصی از آسیا - اروپا - آمریکا ( سنگاپور -لوکزامبورگ - فرانسه - هلند - آلمان - آمریکا )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
best2m
من الان سرر مجازی دارم با هارد اس اس دی اما فضای هارد کمی داره
میخوام سرور اختصاصی بگیرم و با vm هرکدوم رو رو یه سرور ست کنم تا بازده بیشتری و قدرت مانور بالایی داشته باشم
درباره کپی رایت هم فقط به اسکریپ گیر ندن حله
ن کمترین مقدار هزینه رو میخوام بکنم
پس آشنایی خوبی به این امور دارید.
سرور مناسب میشه از Soyoustart به شما توصیه کرد . پلان ها با دقیق بیشتری ببنید حدود 200 یا بلکه کمتر می توانید سرور اختصاصی با هارد SSD بگیرید.
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dakkeh20
به سایر موارد مثل تورنت حساسیت ندارن ؟
منظور از پس از 24 ساعت جواب ندید کل دسترسی سرور رو میبندن ؟!
آی پی تست جهت تست پینگ ؟
مدت زمان تحویل ؟
قیمت با احتسابت هزار 20تومان کارمزد شما 406 هزار تومان میباشد ؟
با سلام
به تورنت تا الان ابیوز نداشتیم.
بله کل سرور خاموش می کنند تا پاسخ بدید به ابیوز.
اگر سخت افزار آماده تحویل باشه 6 ساعت اگر نه سخت افزار نو معمولا تهیه می کنند اارئه می کنند که 7 روز هست.
کارمزد جدا محاسبه می شود.
هزینه با توجه به زمان خرید تغییر می کند در زمان خرید و واریز اعلام می شود.
با سلام اگه امکانش هست یاهو انلاین بشید تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
justfilm
با سلام اگه امکانش هست یاهو انلاین بشید تشکر
با سلام
آنلاین هستیم . وقتی حجم کاری ساپورت یا فروش بالا باشه داخل تیکت فرصت آنلاین شدن برای بخش فروش در یاهو نیست. متاسفانه.
در خدمت هستیم در یاهو.
خسته نباشید
سرور فراسنه بدون هزینه ستاپ هم موجود دارید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loveisover
خسته نباشید
سرور فراسنه بدون هزینه ستاپ هم موجود دارید ؟
با سلام
بله سرور کنسلی نیز با قیمت 40 یورو از خود OVH و نه Soyoustart هم موجود هست.
- - - Updated - - -
سرور های سروی ENTERPRISE و INFRASTRUCTURE همه بدون ست آپ موجود هستند.
سلام دوست عزیز
به سرور ssd2از Serveurs SSD
میشه یه هارت 2 ترا اضافه کرد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
best2m
سلام دوست عزیز
به سرور ssd2از serveurs ssd
میشه یه هارت 2 ترا اضافه کرد؟
با سلام
امکان تغییر هارد ها بر اساس نیاز نیست فقط در سایت ovh اصلی امکان تغییر هارد ها هست.
موفق باشید.
سلام
ارادت جناب صادقی
چند سرور از دیتاسنتر های مختلف از آقای صادقی تهیه کردیم چند سالی هست از هر نظر عالی هستند
جناب صادقی کیفیت سرور های لوکزامبورگ به چه صورت هست ؟
کدام دیتاسنتر هست ؟
لطفا اگر امکانش هست یاهو آنلاین شوید
با احترام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SainaServer
سلام
ارادت جناب صادقی
چند سرور از دیتاسنتر های مختلف از آقای صادقی تهیه کردیم چند سالی هست از هر نظر عالی هستند
جناب صادقی کیفیت سرور های لوکزامبورگ به چه صورت هست ؟
کدام دیتاسنتر هست ؟
لطفا اگر امکانش هست یاهو آنلاین شوید
با احترام
سلام عزیز
خواهش می کنم انجام وظیفه هست.
خوشحالم با گذشت این مدت راضی هستی.
لوکزامبورگ از هر نظر عالی هست.
کیفیت عالی.
شبکه و ساپورت عالی.
پورت یه کمی ضعیف در حد 40-50mb/ps هست.