پاسخ : نیاز به پنل رسمی و پاسخ گو برای ارسال sms ها
صرفا جهت راهنمايي:
استارتر عزيز مشكل اصلي ارسال نشدن پيامك هاي شما (ارسال نشده-خطا در ارسال-نرسيده به مخابرات و ...) فقط و فقط بدليل بلك ليست بودن شماره مخاطين شما هست.
شما از هر شركت مطلوب مورد نظرتون كه پنل گرفتين بايد يك خط اختصاصي اپراتور 50002 يا 1000 هم تهيه كنيد و فرم تعهد مربوط به تبديل خط به خدماتي را در سربرگ رسمي شركتتون كامل و مهر امضا كنيد و بديد به مدير سامانه تا كاراشو اوكي كنه. حدا كثر 10 روز طول ميكشه تا رديف بشه.
بعد ديگه ارسالهاتون بدون مشكل خواهد بود.
البته همونطور كه اشاره كردم اين كار فقط براي اپراتور 50002 و 1000 ممكنه و ديگر هيچ. واز آنجايي كه 50002 خودش ذاتا بعضا اندكي تاخير در ارسال و مشكل داره بعضي وقتها, پيشنهاد ميكنم خط 1000 بخريد و اون رو خدماتيش كنيد.
حالا از كجا پنل تهيه كني بهتره؟! باتوجه به پستهاي قبلي كه خوندم پيشنهاد ندم بهتره.
موفق باشيد
با سلام خدمت شما
در خصوص ارسال باید خدمتتون عرض کنم
اگر شماره بلک لیست باشه به هیچ عنوان ارسال نخواهد شد
اگر پیامک ها تبلیغاتی نیستند خط عبور از بلک لیست ارائه خواهد شد
اگر کیفیت براتون مهمه پیشنهاد ما اپراتور 2000 و سپس 1000 و بعد 3000 هست
از نظر پشتیبانی همیشه در کنار کاربران خواهیم بود
در صورت تمایل سامانه بصورت آزمایشی خدمتتان تقدیم میگردد
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedj
حالا از كجا پنل تهيه كني بهتره؟! باتوجه به پستهاي قبلي كه خوندم پيشنهاد ندم بهتره.
موفق باشيد
شما جوری نوشتی با توجه به پستهای قبلی پیشنهاد ندم بهتره من فکر کردم چی شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeedj
شايد خودخواهي به نظر بياد ولي: مسلما سايت خودمون رو پيشنهاد ميدم كه كار و تخصص ما صرفا فقط پنل پيامك هست
max-sms.ir
تا اطلاع ثانوي پشتيباني از ساعت 16 تا 23 انجام ميشه(تلفني-ايميل-تيكت داخل سامانه)
موفق باشيد
پشتیبانی از ساعت 16 تا 23 ؟
کدوم شرکتی همچین خدماتی میده آخه
اون دو شرکت رو که قبلا ازشون پنل گرفتم رو هم اینجوری شد الان نمی خوام ریختشون رو ببینم
خدمات صفر
بعد بچه ها شاکی میشن میگن شرکت ما مشکلی نداره
یه وب سرویس میخوام که sms های کوفتی رو بتونم از برنامه حسابداری ارسال کنم
خواهشا اگه شرکت درست حسابی می شناسین معرفی کنین
هر چند هیچ امیدی به پیدا کردن شرکت رسمی نمی ره ولی گفتم این انجمن حداقل کسایی هستن که بتونن راهنمایی کنن
- - - Updated - - -
کاش میشد توی انجمن به تک تک این دوستان امتیاز از رضایت مند بودن داد تا بقیه دوستانی که میان از اینها سرویس بگیرن راحت تر میتونستن اعتماد کنن
هر کسی نون لیاقتش رو میخوره عزیز
یه شرکت رسمی خواستم ولی هیچ کدوم از جوابها اونی نبود که انتظار داشتم
سال گذشته یه تایپیک ایجاد کردم و با راهنمایی دوستان از دوتا از بچه ها پنل گرفتم از سال گذشته تا حالا همش با مشکل ارسال نشدن کار نکردن غیرفعال شدن شماره اختصاصی و هزار و یک دردسر مواجه شدم
اینم تایپیک سال گذشته
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=107124
اینم پیغام خصوصی یکی از دوستان
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...id=26096&stc=1
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sahar_shamsipor
شما جوری نوشتی با توجه به پستهای قبلی پیشنهاد ندم بهتره من فکر کردم چی شده
پشتیبانی از ساعت 16 تا 23 ؟
کدوم شرکتی همچین خدماتی میده آخه
اون دو شرکت رو که قبلا ازشون پنل گرفتم رو هم اینجوری شد الان نمی خوام ریختشون رو ببینم
خدمات صفر
بعد بچه ها شاکی میشن میگن شرکت ما مشکلی نداره
یه وب سرویس میخوام که sms های کوفتی رو بتونم از برنامه حسابداری ارسال کنم
خواهشا اگه شرکت درست حسابی می شناسین معرفی کنین
هر چند هیچ امیدی به پیدا کردن شرکت رسمی نمی ره ولی گفتم این انجمن حداقل کسایی هستن که بتونن راهنمایی کنن
- - - Updated - - -
کاش میشد توی انجمن به تک تک این دوستان امتیاز از رضایت مند بودن داد تا بقیه دوستانی که میان از اینها سرویس بگیرن راحت تر میتونستن اعتماد کنن
هر کسی نون لیاقتش رو میخوره عزیز
یه شرکت رسمی خواستم ولی هیچ کدوم از جوابها اونی نبود که انتظار داشتم
سال گذشته یه تایپیک ایجاد کردم و با راهنمایی دوستان از دوتا از بچه ها پنل گرفتم از سال گذشته تا حالا همش با مشکل ارسال نشدن کار نکردن غیرفعال شدن شماره اختصاصی و هزار و یک دردسر مواجه شدم
اینم تایپیک سال گذشته
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=107124
اینم پیغام خصوصی یکی از دوستان
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...id=26096&stc=1
خانم سحر شمسي پور-استارتر عزيز
اينم طرز حرف زدن شما در قبال راهنمايي و صحبت كاملا دوستانه و محترمانه:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahar_shamsipor
شما توی کامنتی که گذاشتی جوری اومدی گفتی که "حالا از كجا پنل تهيه كني بهتره؟! باتوجه به پستهاي قبلي كه خوندم پيشنهاد ندم بهتره." من گفتم تو آخرشی یعنی حداقل شرکت درست حسابی میشناسی یا داری
ولی اومدی چیکار کردی هان ؟ ادعات میشه ولی متاسفانه فصلی هستین نمی خوام اهانت کنم ولی کارگرهای فصلی شرفشون بیشتر از فصلی های این صنف sms هستش
من از سال 82 کارم برنامه نویسی هستش هنوز نمی تونم بگم تخصصم برنامه نویسیه ولی یه سایت راه انداختین ادعاتون میشه تخصصی دارین کار میکنین کلمه تخصص رو خرابش کردین
کاری کردین که از همه فعالان این صنف متنفرم چون باعث شدن من هر روز حرف بشنوم اونم نه واسه کوتاهی کار خودم واسه بی لیاقتی اون شخص هایی که ادعا دارن
الان این کوکواس ام اس - رایت اس ام اس - دیاکو - و ... سال گذشته ازشون پنل گرفتم همشون بی لیاقت هایی بودن عین بقیه
می فهمی خسته شدم از دستت جوجه کارگرهای فصلی که ادعای تخصصی بودن می کنن اون وقت تلفن خونه باباشون رو گذاشتن توی سایت و زمان تماس رو هم گذاشتین 16 تا 23
کاش ارزشش رو داشت کاش میشد شکایت میکردم از تک تک این جوجه ها تا حساب کار دستشون بیاد
موردي نيستو من ميزارم به حساب اينكه از دست يكي ديگه عصبي بودين.
ولي همكاران گرامي توجه كنن كه ايشون چه لحن و انتظاري دارن
دوست گرامی!
وقتی شما از عباراتی مثل "کوفتی" استفاده می کنید، نباید از لحن دیگران ناراحت بشید!
با آفرهایی که داده شده کاری ندارم ولی توی همین تاپیک چند شرکت معتبر معرفی شد
عصر فرا ارتباط (afe.ir)
فراپیامک (farapayamak.ir)
نوینپیامک (novinpayamak.com)
و ....
تمام این ها معرفی شدند و ساعات کاری رسمی و مشتری های شاخصی هم دارند!
اگر اینها نیاز شما رو براورده نمی کنند پیشنهاد میکنم تشریف ببرید خودتون اوپراتور اختصاصی راه اندازی کنید :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sahar_shamsipor
برای یک شرکت که سیستم حسابداری آنلاین داره حالا میخوان برای گردش حسابهای کاربرها sms هم ارسال بشه
نیاز به یک پنل رسمی (دقت کنید رسمی ) دارم که بتونم با خیال راحت به کارهام برسم و دیگه دغ دغه ارسال نشدن sms ها رو نداشته باشم
در حال حاضر از پنل رایت sms استفاده میکنم ولی متاسفانه عین خیالشون نیست هیچ کدوم از sms ها ارسال نمیشه بعضی وقتا ارسال میشه
نوشته با خط 3000 ارسال نمیشه عوض کردم با خط 5000 هم هیچ کدوم ارسال نمیشه
نمی خوام از این نماینده های فصلی پنل تهیه کنم یه شرکت رسمی کسی سراغ نداره که بتونم ازش یه پنل درست حسابی بگیرم
نیازهایی که دارم فقط وب سرویسشون هستش هیچی دیگه نمی خوام
ارسـال به تفکـیک جنـسـیت و رده سـنی
ارسال کشوری ( استان و شهر و روستا )
ارسل منطقه و محله بر حسب کد پستی
خط اختصاصی 14 رقمی رایگان
ارسال از طریق دکل ایرانسل (BTS)
معتبرترین بانک اصناف و مشاغل کشور
و کلیه امکانات دیگر
رایگان
خرید از گل اس ام اس
سفارش دهید و آنلاین تحویل بگیرید.
با سلام خدمت شما
میتونید آنلاین سفارش بدید و آنلاین دریافت کنید.
سامانه پیام کوتاه داراپیامک
موفق باشید
از نوين پيامک اقدام کنيد.
www.novinpayamak.com
تلفن: 88015858