پاسخ : درخواست سرور مجازی ویندوز با سرعت ریموت و دانلود بالا
باسلام خدمت شما
افر ویژه :
رم 2 گیگ
هارد 300 گیگ
از رد استشن انگلیس ماهانه 50 هزار تومان
مجازی ساز WMware
دارای پنل ریستارت تحت (پنل کنسول vmware در صورت درخواست مشتری داده می شود )
------------------------------------------------------------------------------------------------------
سداد شبكه فناوران جهان (برند سون هاست ) با 4 سال سابقه
دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزرات صنعت ، معدن و تجارت
با ما در تماس باشد :
ارسال تیکت به بخش فروش
شماره تماس فروش و مشاوره خوزستان : ( 42869221-061 ) تهران: ( 1655-96861541 -021)
شماره موبایل مدیریت : 9345654-0912
ایمیل :alka30r@gmail.com
سلام از انگلستان درخدمتیم.
رم: 2048 مگابایت ( DDR3 ECC )
پردازنده: 2 هسته ( Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2430 )
هارد: 300 گیگ (SAS ) ( Raid h710 )
پورت: 1 گیگابیت اختصاصی
آی پی اختصاصی: یک عدد
ترافیک: نامحدود
پنل ریبوت: دارد
ارائه پنل تحت وب در صورت درخواست .
ماه اول: 34 تومان
هزینه تمدید از ماه های بعد: 43 هزار تومان.
در صورت نیاز با واحد فروش در قسمت تیکت هماهنگ کنید.
سلام
هارد 300 گیگ پر سرعت
پینگ پایین به ایران
سی پی یو قوی E5-2620v2
رم 2 گیگ اختصاصی
تضمین آپتایم
از کشور هلند
ماهیانه 59 هزار تومان
www.denaserver.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pc30
سلام
دوستان به یک عدد سرور مجازی ویندوز برای استفاده به عنوان هاست دانلود نیاز دارم
مشخصات سرور مورد نیاز :
رم 2 گیگابایت
هارد 300 گیگابایت
CPU 2 Core 2.3 ghz
از آلمان هم به هیچ عنوان نباشه . دارای تست باشد
البته دوستان اگر آفر ویژه ای متناسب با درخواست ما دارند بفرماییند
لطفا متن های آماده کپی نکنید ! قیمت فضایی ندهید
با تشکر منتظر پیشنهادات هستیم
همراه با 40% تخفیف
Pars-4 - Ram : 2048 MB - HDD : 100 GB
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2 2*2.0 Ghz| Bandwidth : 50 GB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom
ماهانه 69 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران (پارس آنلاین)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
چرا مدیران با این فرد برخورد نمی کنند ؟!
تو همه ی تاپیک ها میاد الکی از خودش آفر میده و اسپم میکنه !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arena
دیتاسنتر رد استیشن انگلستان (UPTime : 101%)
مگر اینکه معجزه بشه تا همچین اتفاقی بیوفته !!! یا اینکه خوده "خدا" دست داشته باشه تو این قضیه... ;;)
2000
مگا هرتز سی پی یو (به صورت اختصاصی)
چند کور ؟
هارد 300 گیگ SSHD
اس اس اچ دی چه نوع هاردیه ؟ و چه مشخصات و مزیت هایی داره ؟
پورت 1 گیگ با تضمین 1000 Mb گارانتی
هزار مگابیت منظورتونه دیگه ؟ روی هر وی پی اس چند مگابایت گارانتی میدین ؟ سرعت دانلود از مایکروسافت با ای دی ام چنتاس ؟
پشتیبانی 24 ساعته رد استیشن انگلستان
یعنی پشتیبانی خوده شما رو نداریم ؟ :39: پشتیبانی اون خارجی ها به چه درد ما میخوره ؟
آپتایم 100 %
بالاخره 101% یا 100% یا قراره بشه همون 99% همه ؟
7روز بازگشت وجه در صورت عدم رضایت و ایراد در سرویس شما (مشکل باید منطقی باشد )
بعد از 7روز چی ؟ اگر مشکل از طرف شما بود هزینه + خسارت پس میدین ؟
خیلی از فروشنده های دیگه که خیلی هم ادعا میکنن که معتبر هستن و بهترین سرویس رو ارائه میدن در صورت بوجود آمدن مشکل از طرف سرور یا دیتاسنتر کلا دیگه جواب تلفن یا ایدی نمیدن ! یوزر هم از تو سایتشون بن میکنن...امثالشون اینجا بسیار زیاد هستن !!!
من همچین سرویسی رو که پیشنهاد دادین لازم دارم برای دانلود و آپلود فای های حجم بالا ! + کارهای شخصی مثل { استفاده از چند نوع مختلف از نرم افزارهای جمع آوری ایمیل و شماره !
راستی :
عدم سختگیری به ابیوز های نظیر تورنت و اسپم
یعنی بنده حداکثر روزی چنتا ایمیل میتونم ارسال کنم { نرم افزاری دارم که سازندش تضمین کرده با سیستم خانگی میتونه 1 ساعت 180000 ارسال داشته باشه و هر 24 ساعت بالای 4 میلیون ارسال !!! }
درضمن درحال حاظر سرور دارم و لازمه که همون ویندوز با همون تنظیمات و کانفیگ IIS + برنامه های نصب شده بدون کوچیکترین دستکاری انتقال داده بشه به سرور جدید...
اصلا و ابدا نمیخوام کوچیکترین تغییری تو لینک های دانلودی که تو سایتم گذاشتم ایجاد بشه....
ظاهر امر نشون میده که سرور وسرویس خوبیه ! ولی باید به جواب قطعی سوال هام برسم....
باتشکر و عذرخواهی بابت انتقاد...
با سلام و احترام
از اینکه اینقدر موشکافانه افر ما را بررسی کردین متشکریم
در مورد جمله 101 درصد آپتایم
دوست من این جمله تاکیدی هست برای نشان دادن اپتایم بالا
در تبلیغات از این جملات برای تاکید استفاده می کنند
وگرنه یک ریست ساده هم آپتایم رو به زیر 100 خواهد برد . در حالت کلی در رد استیشن ما دان تایم نداریم مگر اشکالات فنی وی پی اس ها که با همکاری با مشتریان رفع می کنیم
2000 مگاهرتز سی پ یو 2 کور
توضیحات : هارد sshd هارد با کیفیتی هست که تولید شرکت سیگیت بوده و کیفیت آن بسیار بالاتر از هارد معمولی ساتا بوده و 60 درصد از کیفیت هارد اس اس دی را نیز دارد
این هارد ریلسز سال 2014 هست و کیفیت بسیار بالایی دارد
شما به عنوان یک مشتری که اینقدر حساس دنبایل کیفیت هستین بهتر بود یک سرچ ساده در اینترنت می کردین تا حتی در مورد انواع هارد ا اطلاعات داشته باشید
سرور ما با پورت 1 گیگابیت گارانتی عرضه می شود که این پورت به صورت اشتراکی بین همه وی پی اس ها تقسیم می شود که با توجه به نحوه چینش ما برو روی سرور ها کیفیت بسیار بالا و تضمین پورت به شما داده می شود
پشتیبانی ما و رد استیشن برای تمام سرویس ها از این دیتاسنتر وجود دارد
به طور مثال پشتیبانی ما به تنهایی کافی نیست و باید تجربه کرده باشید سرویس دهنده ها بعضا به مشکل می خورند و مشکل رو از طرف دیتاسنتر عنوان می کند و عدم پشتیبانی از طرف دیتاسنتر رو دلیل می دانند ما اینجا تاکید کردیم که رد استیشن پشتیبانی 24 ساعته می دهد
دوست من 7 روز برای اشنای با سرویس کافی هست . این جمله خیلی روشن هست و مشتری نمی تواند سرویس را گرفته و بدون هیچ دلیلی کنسل کند . باید مشکل وجود داشته باشد و مشکل از سیستم ما باشد
اگ بعدش ایراد از سمت ما باشد یقینا حل خواهیم کرد و جزو پشتیبانی به شما خواهد بود
دوست من شما یک سرور خیلی معمولی با قیمت بسیار مناسب خواهید گرفت با توصیفاتی که ما برای شما کردیم با این قیمت و تعهدی هیچ کس سرویس به این کیفت رو عرضه نمی کند
دوست من تلفن دفتر ما ب همراه سیستم ارسال تیکت راه پشیبانی ما هست یقینا وقتی شما می توانید همه روزه تشریف بیارید دفتر ما این مشکلی که مطرح کردین خ نخواهد داد
در مورد ارسال ایمیل این سرور مناسب ایمیل مارکتینگ نیست و برای ارسال ایمیل س ویس سرور ارسال ایمیل را باید تهیه کنید
بنده سعی کردم تمام سوالاتتون رو پاسخ بدهم
دوست من ما برای داشتن مشتریان خوب تلاش می کنیم همین طور هم برای حفط مشتریان خوب همه توانمون رو میزاریم
اگر فکر می کنید ما می توانیم سرویس مورد نظر شما را ارائه کنیم برای اغاز یک همکاری در کنار شما هستیم
داود منتظری
سلام
از المان و سوييس و امريكا با پورت فوق العاده قوي مي تونم با قيمت خوب تقديمتون كنم از طريق ياهو و سايت با ما در ارتباط باشيد
id:almashosting
site:www.almashosting.com