P-GE-CH-1 - فضا : 1000 مگابایت - پهنای باند : 150000 مگابایت
Control panel : cPanel | Ftp : U | Database : 20 | Park Domain : 50 | Addon Domain : 2 | بقیه امکانات : نامحدود
سبد خرید - سفارش میزبانی وب لینوکس آلمان پربازدید cPanel - SSD
نمایش نسخه قابل چاپ
P-GE-CH-1 - فضا : 1000 مگابایت - پهنای باند : 150000 مگابایت
Control panel : cPanel | Ftp : U | Database : 20 | Park Domain : 50 | Addon Domain : 2 | بقیه امکانات : نامحدود
سبد خرید - سفارش میزبانی وب لینوکس آلمان پربازدید cPanel - SSD
cms سایتتون چی هست ؟
در صورت امکان آدرس سایت رو قرار بدید
ماهی 60 الی 70
- - - Updated - - -
یعنی کسی نیست یه سرور بده به ما که کم نیاره
عزیز شما سرور میخوای یا هاست ؟
سرور که بخوای میتونی با همین مبلغ یه سرور خوب بگیری که کارت رو راه بندازه / ولی باید هزینه ی لایسنس لایت اسپید و سی پنل رو از ماه دوم بدی که مجموعا میشه 120 تومن + 60 70 پول سرور
ولی اگر هاست میخوای بگیری با این مبلغ مطمئن باش سایتت دان تایم زیادی در ماه داره آخرم ساسپندی داره / من تجربه دارم از تجربه اینو میگم / با اکثر شرکت های معروف هم کار کردم /
پس مبلغت رو یک مقدار بالاتر ببر / ببر روی 100 120 تومن یه هاست مطمئن بگیر
برادر با همین هزینه هم میزبانی میشه حتی کمتر ولی ....
بنده هم همین منابع را میگم چرا بالاست یکی از دوستان میگفت به خاطر کوئرهایی هست که استاندار نیست تو دی تابس وردپرس و اگه حل بشه بدون مشکل میشه
در صورتی که سرور اختصاصی نیاز داشتین + لایسنس سی پنل کاملا مدیریت شده
16 گیگ رم
6 ترا هارد
سی پی یو Intel Core i7-2600
هزینه سرور 150 هزار تومان
----------------------------------
24 گیگ رم
1.5 ترا هارد
سی پی یو Intel Core i7 920
هزینه سرور 170 هزار تومان
منم مشکل دوستمون رو دارم و بخاطر همین موضوع تا حالا نتونستم یه سرور یا هاست مناسب پیدا کنم و کسی هم تا حالا نتونسته برام کاری انجام بده و فقط پول گرفتن آخرشم گفتن نمیتونیم سایت شمارو پشتیبانی کنیم
سایت دوستمون 40000تا بازدید داره اما سایت من به 10000هم نمیرسه
وردپرس هستش!!!
من قبلا بارها و بارها دلیل مشکل رو بهتون گفتم و راه حل رو هم گفتم . اما مشکل اینجاست که شما حتی راه حل منو تست هم نکردید که مشکلتون حل بشه !نقل قول:
بنده هم همین منابع را میگم چرا بالاست یکی از دوستان میگفت به خاطر کوئرهایی هست که استاندار نیست تو دی تابس وردپرس و اگه حل بشه بدون مشکل میشه
یک کار رو باید یک بار انجام داد و کلک قضیه رو کند تا اینکه دنبال راه های جایگزین بود :)