پاسخ : مردی با شلیک هشت گلوله از کامپیوترش انتقام گرفت
خوشبحال این آقا که بخاطر مشکل سیستمش اینکارو کرده ما که با این اوضاع اینترنت واقعا بعضی مواقع آدم همچین حسی پیدا میکنه ..
102 هزار تومان از آدم بگیرند( ماهانه ) اون وقت 45 کیلو بایت سرعت داشته باشی و remote desktop هم هر 5 ثانیه یکبار disconnect بشه!
پشتیبانیشون که ماشاالله بزنم به تخته اصلا نمیدونه remote desktop چی هست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
خوشبحال این آقا که بخاطر مشکل سیستمش اینکارو کرده ما که با این اوضاع اینترنت واقعا بعضی مواقع آدم همچین حسی پیدا میکنه ..
102 هزار تومان از آدم بگیرند( ماهانه ) اون وقت 45 کیلو بایت سرعت داشته باشی و remote desktop هم هر 5 ثانیه یکبار disconnect بشه!
پشتبانی ما خیلی بهتره مخابرات هستم
یک بار گفتم ریموت دسکتاپ مشکل کند داره و هنگی گفتند team بده چک کنم بشون دادم سیستم رو چک کردند گفتند شاید از سرور شما می باشد گفتم وی ام ور که بازه رو نگاه کن از هر جا بگی سرور هست هشمون اینطورن خلاصه اخرش هم حرف همیشگی زد
اگه در سرعت دانلود مشکلی دارید بگید درست کنم وگرنه ما نه پینگ نه سرعت لود و نه چیز دیگه رو پشتیبانی نمی کنیم :دی
اقایـــــــــــــــــــــ ـون از اینترنت مخابرات استفاده ننمائیــــــــــد 5 روز هست که اطلاع دارم مخابرات دزفول با خوزستان اگه اشتباه نکنم قطع هست خوب نگیرید از شرکت های خصوصی بگیرید چطور ما سرعت دانلودم 600 700 بر ثانیه هست تاره من 256 .....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
اقایـــــــــــــــــــــ ـون از اینترنت مخابرات استفاده ننمائیــــــــــد 5 روز هست که اطلاع دارم مخابرات دزفول با خوزستان اگه اشتباه نکنم قطع هست خوب نگیرید از شرکت های خصوصی بگیرید چطور ما سرعت دانلودم 600 700 بر ثانیه هست تاره من 256 .....
من مخابرات خوزستان هستم تا حالا قطعی نداشتیم :دی البته قطعی که کلی داشتیم ولی به 5 روز نرسیده دیگه :دی
والله اگه برای ما شرکتی ساپورت می کرد که از مخابرات نمی گرفتم
2 تا خط دارم 2 تاش از مخابرات گرفتم :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yas-Host
دقیقا!
ایشون تنها فشار سیستم و سیستم عامل و... روش بوده این حال شدن. که به نظر من اگه امتیاز 100 در نظر بگیریم، فشار خود سیستم 2 هست و اذیت خاصی نداره.
ولی در بحث اینترنت باز اگه نمره 100 در نظر بگیریم فشار اینترنت 500 هست! یعنی ایشون اگه با اون سیستم خودشون از اینترنت ایران هم استفاده می کرد، شک نکنید از ب-م_ب ا=ت_م استفاده می کرد :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
se7en-host
من مخابرات خوزستان هستم تا حالا قطعی نداشتیم :دی البته قطعی که کلی داشتیم ولی به 5 روز نرسیده دیگه :دی
والله اگه برای ما شرکتی ساپورت می کرد که از مخابرات نمی گرفتم
2 تا خط دارم 2 تاش از مخابرات گرفتم :)
من در جریان هستم که منطقه دزفول و خوزستان یک منطقه ای که نمیدونم اسم انجا را مخابرات کلا قطع هست و الان اون چند نفر دوستام دسترسی به نت ندارند کلی کاراشون عقب افتاده .
والله اینترنت هم از شرکت خصوصی داریم وهمون آش وهمون کاسه هست.
شب ساعت 11به بعد باید بری پشت صفحه هل بدی تا صفحات بالا بیاد
سرعت دانلود میرسه به 3کیلوبایت
اونجا با 500 دلار راحت میشه یک سیستم خوب راه اندازی کرد معمولا 500 دلار یک سوم درامد یک کارگر هست
والا فکر کنم طی 4 سالی که شروع به این کار کردم 5 بار لبتابو هارد عوض کردم اعصاب نمیزارند وقتی هنگ کنه
- - - Updated - - -
درک میکنم اون فرد خارجیو :(
از این کارها تو ایران زیاده من خودم چن ماه تو یه کامپیوتری بودم اموزش میگرفتم سیستم میاوردن از بالا سرشون پرت کرده بودن پایین
اینترنت هم شاتل رو تایید میکنم عالیه