پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی KVM با یک روز تست رایگان و تحویل فوری از آمریکا Phoenix AZ و آلمان Hetzner و نمایندگی سرور با ای پی نامحدود رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.aryan
دوست عزيز
ما براى يه پروژه عظيم نرم افزارى نياز به راه اندازى يه شبكه مجازى خصوصى داريم
آيا امكان اين كار بر روى سرورهاى مجازى آمريكا شما هست؟
با سلام جناب ارین هیچ مشکل خاصی وجود ندارد - چنانچه نیاز به تنظیمات خاص یا ویژگی های خاصی هم دارید لطفا با بخش فروش و پشتیبانی ما از طریق ایمیل یا تیکت در تماس باشید جهت راهنمایی بیشتر .
مشاوره قبل خرید sales@vpsgroups.com
پشتیبانی : support@vpsgroups.com
تیکت : http://client.vpsgroups.com/submitticket.php
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی KVM با یک روز تست رایگان و تحویل فوری از آمریکا Phoenix AZ و آلمان Hetzner و نمایندگی سرور با ای پی نامحدود رایگان
یک سرور با هارد ۱ ترا سفارش داده شده - لطف بفرماید جهت اماده سازی اقدام کنید . ممنون
سلام سرور تست رو دیشب تحویل گرفتم کمتر از یک ساعت تحویل داده شد. ممنون
فقط پهنای باند زدید نا محدود حداکثر میزانی که تضمین میشه چه قدر هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosein-host
یک سرور با هارد ۱ ترا سفارش داده شده - لطف بفرماید جهت اماده سازی اقدام کنید . ممنون
سرور شما تحویل شد و به ایمیل شما ارسال گردید
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman9074
سلام سرور تست رو دیشب تحویل گرفتم کمتر از یک ساعت تحویل داده شد. ممنون
فقط پهنای باند زدید نا محدود حداکثر میزانی که تضمین میشه چه قدر هست؟
برای سرور مجازی عادی یک تا دو ترابایت مصرف منصفانه تلقی میشه و سرور مجازی با منابع بالاتر از ۴ گیگ رم تا ۵ ترابایت امکان استفاده دارند - توجه کنید که inbound ترافیک کلا نامحدود و حساب نمی شه لذا همواره شما دوبرابر می تونید استفاده کنید .
میتونید یاهو وصل بشید کارتون دارم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman9074
میتونید یاهو وصل بشید کارتون دارم؟
با سلام
ما زیاد اهل فروش از طریق مسنجر نیستیم به هر صورت اگر نیاز باشه انلاین میشیم الان تا ۱۵ دقیق دیگه انلاین هستیم در دیگر مواقع اگر شما یا هر دوست دیگری کار ضرورری دارید لطفا تیکت کنید بخش فروش یا پشتیبانی فورا جوابتون داده میشه ممنون
سرور file storage از لوکیشن اروپا هم ارایه میدید با هارد ۱.۵ ترا یا فقط از امریکا هست ؟
سلام داداش من برای کار انکود سرور قوی می خوام از هتزنر با هارد 300
حداقل رم 4 گیگ
مشخصات cpu دیگه حداقل این باشه
intel (R) core (tm) i7-377
چهار هسته ای
با اپتایم بالا
من الان خودم همچین سروری دارم هم از سرعت انکودش راضی ام هم پینگش برای من عالیه سرعت پینگش طوریه انگار دارم با کامپوتر خودم کار می کنم.. مشکلش فقط قطعی زیاد سررره
می خوام قطعی نداشته باشه لطفا" قیمتون را برای من بفرستید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosein-host
سرور file storage از لوکیشن اروپا هم ارایه میدید با هارد ۱.۵ ترا یا فقط از امریکا هست ؟
با سلام از لوکیشن اروپا موجوده اما قیمت ۸۵۰۰۰ تومان
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
keivanpro
سلام داداش من برای کار انکود سرور قوی می خوام از هتزنر با هارد 300
حداقل رم 4 گیگ
مشخصات cpu دیگه حداقل این باشه
intel (R) core (tm) i7-377
چهار هسته ای
با اپتایم بالا
من الان خودم همچین سروری دارم هم از سرعت انکودش راضی ام هم پینگش برای من عالیه سرعت پینگش طوریه انگار دارم با کامپوتر خودم کار می کنم.. مشکلش فقط قطعی زیاد سررره
می خوام قطعی نداشته باشه لطفا" قیمتون را برای من بفرستید
با تضمبن عدم قطعی از هرتز المان
ماهانه ۷۰۰۰۰ تومان و پرداخت سه ماه ۳۰ درصد و پرداخت ۶ ماه ۵۰ درصد تخفیف دارد جهت خرید تیکت کنید
در صورتیکه مشکلاتی برای شرکت یسنا وی پی اس پیش آید و این مشکلات از عهده مسئولین این شرکت خارج باشد و موجب قطعی ارتباط و یا از کار افتادن خدماتی که شرکت به مشتری ارائه میدهد، گردد، این مورد از عهده مسئولین شرکت خارج میباشد از میان اتفاقات مزبور می توان به مواردی مانند آسیب دیدگی ماهواره های مخابراتی، پدیده های مخرب جوی، اشكالات خطوط مخابراتی، تاخیر در پاسخگویی شركتهای خارجی فراهم كننده خدمات درخواستی به هر میزان زمانی، ممنوعیت به كارگیری اینترنت در خارج یا داخل كشور، جنگ، تغییر در قوانین داخلی یا خارجی، اجبار شركتهای بین المللی جهت دریافت مبالغ اضافی جهت پایدار ماندن خدمات مربوط به میزبانی وب، تحریم های بین المللی ، تغییرات در قوانین و بوجود آمدن مشکلات ارزی، اقتصادی، واردات و صادرات، تغییرات نرخ ارز و مشکلاتی از این قبیل که خارج از عهده تیم یسنا وی پی اس را اشاره نمود.
کسی این قوانین رو خونده !
http://vpsgroups.com/Terms-of-Service.html