البته زمان نوکیا . من ایمیت و htc هم داشتم ویندوز داشت
یاد ایفون هم بخیر 2 , 3gs یادش بخیر این برنامه سایدیا
بلک بری هم خوب بود الانم خوبه
نمایش نسخه قابل چاپ
البته زمان نوکیا . من ایمیت و htc هم داشتم ویندوز داشت
یاد ایفون هم بخیر 2 , 3gs یادش بخیر این برنامه سایدیا
بلک بری هم خوب بود الانم خوبه
اولین گوشی که خریدم eni30 بود از این چینی 5 بانده ها :دی
بعدش یه htc خریدم ویندوز بود :دی
اگه بگم نوکیا 1100 هنوز خواهان داره باورتون نمیشه ...
کم یاب شده ولی دست دومش رو هم نمی تونید گیر بیارید
پشت هر ویترینی بزار 1 ساعته میره
مخصوصا که پولدارها ازش استفاده می کنن
چون کارشون فقط زنگ هست به راحتی جواب کارشون رو با اون باتری میده
مطلب جالبی بود منم یه نوکیا n72 دارم اصل فنلاند هست خیلی گوشی خوبیه مثل گوشی های الان نیست
همه گفتن مام بگیم :دی
اولین گوشیم k310 بود بعدشم که k320 ~ k750 و اینارو هنوزم دارم یعنی سونی اریکسون یه چیز دیگه بود و هس
اصن اینا واس ماس :دی
اون زمان (دقیقا 9 سال پیش) من i-mate JASJAR داشتم ... یادش بخیر ، اون موقع 1,200,000 ت بود ، تقریبا گرون ترین گوشی بازار بود ...
http://www.gsmarena.com/i_mate_jasjar-1262.php
قبلش هم سونی اریکسون P910i داشتم ، ک تقریبا جزو اولین گوشی های لمسی بازار بود ... قبل قبلشم ، یادمه Nokia 6600 بود ک تازه اومده بود و اولین گوشی دوربین دار بود ...
اما بعد i-mate با اولین نسل iPhone شروع کردم تا الان ... 2G --> 3G --> 3GS --> 4 --> 5C --> 6 ، البته 3G رو یادمه ازم زدن ، لامصبا از رو دست زدن !! داشتم صحبت میکردم با متور زد و رفت ! :| :| :| :|
یادش بخیر ، چقدر پیر شدیم !! :|
سلام
یادش بخیر سال 82 نوکیا 6260 نقره ای داشتم.واقعا طراحیش 20 بود.هنوز تو طراحی به زیباییش ندیدم!
http://www.gsmarena.com/nokia_6260-pictures-815.php
همه یادی از گذشته کردن
یادش بخیر من اولین گوشی که داشتم k310 بود بعد از اونم چند گوشی دیگه داشتم از k510 بعد n70 که افتاد تو اب و به ملکوت اعلا پیوست
ولی هیچ خاطره ای مثل n73 برام نمیشه اول که گوشی واقعا قشنگ و عالی بود ولی چیزی که جالب بود اون زمان اینترنت ایرانسل نامحدود بود و سرعتش خوب منم چقد از این بدبخت کار کشیدم واسه اینترنت وصل میکردمش به پی اس اخر کلا ترکید سر این قضیه
موتورولا v3 اولین گوشی من بود
یادش بخیر :(